Erkek İnfertilitesi azosperm de 3 kez teseden sonra bittik artık..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

seni öpüyorum.muhtesem yüzyili izliyeyim netten.yarin görüsürüz.iyi geceler umut yoldasim

bilmiyorum , araştırıyorum ve kafam çok karışık. Umudumuz var mı ki???

emre bakırcıoğlu mu kaan hocamı diye arada kaldım ama bu doktorolayı değil kader meselesi sizin hikeyenizi okuyunca daha iyi anladım.Rabbim hepimize yardım etsin

bu işte een önemlisi ara vermemekmiş bizde 1 yıl ara verdik ama bitkiisel destekle bu zamanı geçirdik

emre bakırcıoğlu mu kaan hocamı diye arada kaldım ama bu doktorolayı değil kader meselesi sizin hikeyenizi okuyunca daha iyi anladım.Rabbim hepimize yardım etsin
bence tedaviden çok doktorların vereceği moral önemlidir. dr. kaan aydor bence hiçbir zaman hiç bir hastalarına umutsuz birşey dememiş. her zaman bir tadavi arayışı içerisinde olmuş.ve moral verici bir doktor.

slm canım bende aranıza yeni katıldım senin yazını okuyunca kendim aklıma geldi seninyaşadıkalrını bira bri yaşadım tek biz birinciyi dnedikden sorna 1 sene sonra yeniden çağırdılar başka bir merkeze gittik. Ordada tesede sperm bulunamadı. Iyice umudu kesmişdik amam.beş sne oldu 2006 da ve 2007 yaptırmışdık. Bu sene tansel beyle görüşdük tahliler yaptı tahlillerde düşme yoksa boşuan uğraşmayın dedi . Tahlil sonuçları 5 yıl geçmesien rağmen daha düşük çıkdı. Yani bir umut doğdu tekrar başladık . Bilmiyorum nolur .benimd edurumum çok iyi değil kısmet her halde kaderimizde ne varsa onu yaşayacagız.

merhaba benim eşimde küçükken aynı ameliyatı geçirmiş.Biz de azda olsa hareketli sperm var.1 milyon civarı sperm var.Kürlerle vs artırmaya çalışıyoruz.İnşaALLAH sizde de gelişme olur ve sperm artışı olur canım.Herkesin bi farklı hikayesi var burda.MEVLAM GÖRELİM NEYLER?NEYLERSE GÜZEL EYLER...

biz de o kadar çok kür denedikki fakat hiç bir çözüm bulamadık.bizde hiç sperm çıkmıyor siz birazdaha şanslısınız. Rabbim hepimize yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…