Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar mesut tül doktorun muayene ücretini bilen varmı birde a life ta detayli sperm testi ücretini bilen varmı bizde gideceğiz inşallah bayramdan sonra bizim de sorunumuz azospermi
Sebebini bilmiyoruz doktorlar bir şey demedi zaten hiç memnun da kalmadık orası ayrı .. keşke tese olmasaydık diyorum bazen .. küçükken inmemiş testis geçirmiş eşim
Benim eşimde 6 ay boyunca bu iğneleri kullandı çıkış oldu 3 ay arayla 2 tüp sperm dondurduk, sayı tüp bebek için yeterli mi bilmiyorum ama iğneler işe yarıyor yani canınızı sıkmayın
Benim eşimde 6 ay boyunca bu iğneleri kullandı çıkış oldu 3 ay arayla 2 tüp sperm dondurduk, sayı tüp bebek için yeterli mi bilmiyorum ama iğneler işe yarıyor yani canınızı sıkmayın
Benim eşim tese olmadı. Eşim ilaç kullanıyodu doktorumuz yanına takviye ilaç ve gıdalar önerdi 4 5 ay sonra verdi testte tüp bebek için yeterli sperm olduğu söylendi. Hiç vakit kaybetmeden tedavimiz başlandı