Azosperm hastasıyız ( mücadele)

Bizde covid olduk tedavimizi etkilemedi hata eşim kronik bağışıklık sistemi zayıf elhamdülillah atlattık.alt yapı var sizde demekki size destek verilse kısa sürede sonuç alırsınız.
Evet sanirim alt yapi var hangi seviye bilmiyorum ayrintili sperm testi vermedik ankarada vermeyi dusunuyoruz nasip olursa
Biraz olsun icim rahattladı kovid olduk sonucu etkilermi diye dusunuyordum hergun

Evet sanirim alt yapi var hangi seviye bilmiyorum ayrintili sperm testi vermedik ankarada vermeyi dusunuyoruz nasip olursa
Biraz olsun icim rahattladı kovid olduk sonucu etkilermi diye dusunuyordum hergun
Bize sağolsun celalettin hocamız covit sürecinde özel ürünler hazırlattı hem eşime hem bana çok şükür atlattık.semra hanımda vereceksiniz sanırım verin tabi belki bulabilirde sperm

Bize sağolsun celalettin hocamız covit sürecinde özel ürünler hazırlattı hem eşime hem bana çok şükür atlattık.semra hanımda vereceksiniz sanırım verin tabi belki bulabilirde sperm
Celalletin hocayi da cok duydum gitmek istiyoruz Ama hem cok uzak hemde masrafli kendimizi hazirlamamiz gerekiyor bütçe olarak .

Uzaklık artık online görüşme yapıyor spermiyogram verip kan testlerini de verdikten sonra İstanbul'a gitmenize gerek kalmıyor.sizin alt yapı var kısa süreli tedavi olursunuz.bizim arkadaş 3 aylık alıyoruz normalde ilaçları ama o maddi durumu için aylık alıyor şuan onlarda son seviyedeler 1 yıl oldu 0 hücreden geldiler.
Bizim uzun sürmesi eşimin bağışıklık rahatsizli olduğu ve sık sık rahatsizlandigi için uzadı

Ankara'ya gelirseniz inhibin b ye de baktırın celalettin hocamiz istiyor.normaldede zaten bakılması gerekli biz ilk başladığımızda para ile yaptırmıştık.gecen gün kan vermek için etlik Zübeyde kadın doğum hastanesi ne gittiğimizde ücretsiz verdik tekrar bakılması için aklınızda olsun yaptıracaklar için.normalde 300 350 yapıyorlar.

Merhaba benim eşim de azosperm çıktı bir hafta oldu öğreneli telegram da azospermi mücadele grubu var oraya üye olun bilgi paylaşımı oluyor

Merhaba benim eşim de azosperm çıktı bir hafta oldu öğreneli telegram da azospermi mücadele grubu var oraya üye olun bilgi paylaşımı oluyor
Naçizane size tavsiyem celalettiin Peru hocamız bizimde azosperm hastası geçmişimiz olacak en kısa zamanda çünkü artık sperm çıkışı olmak üzere son seviyedeyiz rabbim sizlerde nasip etsin.

Eklete biliyorsanız alın beni

Hocam benim esime de azospermi dendi.Kaan Aydos klomen ve emodex kullan dedi.Bu ayin sonu icin bi kac test istedi.varikosel de var benim esimde.Bilmiyorum surec nasil olacak?Sizin sayenizde benim gibi olanlar varsa bende bilgilenmek isterim
Benim eşimde aynıydı kaan hocaya bizde gittik. O zamanlar tıp fakültesinde tüp bebek yaptırıyorduk emodex klomen verdi. Tüp bebek başarısız oldu. Agustosta bahçeci ye başladık eşime yine emodex verdiler genetik testler yapıldı. Tüp bebek için yeterli dendi. Bende tedavimi oldum şükür iyi sonuçlandı yeniyiz inşallah kucagımıza almak nasip olur. İsteyen herkese nasip olur inşallah

Benide ekletebilir misiniz

Kizlarrrr eşimin test sonucu çıktı 4 adet haraketsiz sperm çıkti haraketli de bekliyoruz 2.3 gün verdiklerimizde darısı hepinize asla umudunuzu kaybetmeyin önce rabbim sonra celalettin hocam elhamdülillah sabahtan beri hem ağlayıp hem gülüyoruz çok şükür

Cok sevindim sizin adiniza ins sag salim mutluca kucağınıza alırsınız.Bahceci kim bu arada?

Merhabalar sizin sd4 çıktıktan ne zaman sonra spermler çıkmaya başladı acaba.Bizde Celalettin Hocanın hastasıyız sd4 aşamasındayız şu anda 30 temmuzlu tahlilimize göre Ağustos sonu tekrar gidicez Ankara'ya inşallah bu kez çıkar.Cok heycanliyiz.Bizimde 2 yıl oldu.Bu arada hamilemisiniz inşallah

Canım yeni gördüm yazdığını sd4 den sonra 2 hafta sonra tekrar test verdik çıkış oldu darısı sana canim

Canım yeni gördüm yazdığını sd4 den sonra 2 hafta sonra tekrar test verdik çıkış oldu darısı sana canim
Sizin iki hafta sonra iyi çıkmış masallah
Bizim bu ikinci seferde sd4 çıktı 1 ay beklemistik tekrar gitmek icin İnşallah takılıp kalmayiz bu seviyedebiran önce görürüz hayırlı sonucu.Eylul sonu bır daha gidicez inşallah.

Nasip olur sa eylul 15 de baslayacagiz canim bizde tubbebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…