Sonradan azosperm olur mu

Ebruha

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
262
50
18
Geçen sene hamile kaldım dış gebelikle sonuçlandı. Bu sene ilk defa sperm testi yaptık ve azosperm çıktı sonuç. Perhiz süresi iki buçuk gündü ama hiç sperm olmaması çok ilginç. Daha önce bunu yaşayan oldu mu
Hormon testi yaptık her şey normal sadece testesteron düşük. Doppler sonucu da normal
Bir sperm testi daha yapacağız ama üzüntüden mahvoldum

Evet sonradan da olabilir kilo durumu stres sigara büyük etken bunlar sperm durumunda da iniş çıkışlar olabiliyor varikosel var mı ürolojiye gittiniz mi

Çok geçmiş olsun bu arada içinizi ferah tutun 0 olursa eğer devlet tüp bebek masraflarını karşılıyor benim eşimin sıfıra yakın ama sıfır değil sıfır olmadığı içinde devlet karşılamıyor

Evet sonradan da olabilir kilo durumu stres sigara büyük etken bunlar sperm durumunda da iniş çıkışlar olabiliyor varikosel var mı ürolojiye gittiniz mi
Solda varikosel varmış. Hormonlar normal testesteron hariç o epey düşük. Sigara içiyor. Evden çalıştığı için hareketsiz ve 30 kilo fazlası var. Umarım bu durum geçicidir. Çok istiyorum bir cocugumun olmasini. Çok içim yanıyor. Geçen sene bugün hamile olduğumu öğrendim. 10 Haziran'da kürtaj oldum çok çok acı veriyor düşündükçe

Çok geçmiş olsun bu arada içinizi ferah tutun 0 olursa eğer devlet tüp bebek masraflarını karşılıyor benim eşimin sıfıra yakın ama sıfır değil sıfır olmadığı içinde devlet karşılamıyor
İyiki sıfır değil en azından tedavi imkanı olur. Tek dert para olsun. Borç harç bir şekilde bulunur yerine konur :(

Solda varikosel varmış. Hormonlar normal testesteron hariç o epey düşük. Sigara içiyor. Evden çalıştığı için hareketsiz ve 30 kilo fazlası var. Umarım bu durum geçicidir. Çok istiyorum bir cocugumun olmasini. Çok içim yanıyor. Geçen sene bugün hamile olduğumu öğrendim. 10 Haziran'da kürtaj oldum çok çok acı veriyor düşündükçe
Düşündükçe daha kötü hissedersiniz ve gerçekten psikolojininde çok ama çok etkisi var bu süreçte eşinizden ameliyatla sperm alıp embriyo oluştururlar Rabbim nasip etsin inşallah

Back
X