Erkek İnfertilitesi Azosperm için yardım ??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah kucağımızı doldursun inş. Biz tüm testleri yaptırıp özele öyle başvuralım istedik. Ege üniversitesi için direk genetik bölümüne mi gittiniz yoksa ürologtan mı yönlendirildiniz nasıl bir yol izlemeli bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.
Doktoru üroloji doktorunu sadece bir kez gördük bize kağıt verdi herseyi isaretlemisti bu testleri bitir gel yanıma ddi bize. Sırasıyla yaptırdık. Genetiğinde doktoru ayrı sonuç yeri ayrıydı oradaki doktorun yanına gittik üroloji doktorunun kağıdını verdik bize ddi kan verin 40 güne gelin öyle işte.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah kucağımızı doldursun inş. Biz tüm testleri yaptırıp özele öyle başvuralım istedik. Ege üniversitesi için direk genetik bölümüne mi gittiniz yoksa ürologtan mı yönlendirildiniz nasıl bir yol izlemeli bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.
Rica ederim biz bu günlerde birbirimize destek olmalıyız çünkü ben hala daha en yakınlarıma dahi konuyu anlatmadım ailem ve eşimin ailesi elazigdalar biz izmirdeyiz uzak olduğumuz için söylemedik.insallah dualarınızı eksik etmeyin sperm çıksın tüp bebeğe başlayalm. İnslalah ALLAH hepimizin gönlünden geçeni en hayırlı Bi şekilde verir.

Rica ederim biz bu günlerde birbirimize destek olmalıyız çünkü ben hala daha en yakınlarıma dahi konuyu anlatmadım ailem ve eşimin ailesi elazigdalar biz izmirdeyiz uzak olduğumuz için söylemedik.insallah dualarınızı eksik etmeyin sperm çıksın tüp bebeğe başlayalm. İnslalah ALLAH
Kesinlikle tedavisiz tese ameliyatı olmayın, İstanbul'da celalettin Peru adında bir doktor var kendisiyle görüşmenizi tavsiye ederim.
Hersey normal tedaviye gerek yok ddiler

Rica ederim biz bu günlerde birbirimize destek olmalıyız çünkü ben hala daha en yakınlarıma dahi konuyu anlatmadım ailem ve eşimin ailesi elazigdalar biz izmirdeyiz uzak olduğumuz için söylemedik.insallah dualarınızı eksik etmeyin sperm çıksın tüp bebeğe başlayalm. İnslalah ALLAH

Hersey normal tedaviye gerek yok ddiler
Nasıl yani,gereken bütün testler yapıldı mı? Nasıl karar verdiler bide hangi doktora göründünüz?

Merhaba arkadaşlar iki gün önce bizde azosperm tanısı aldık. 31 yaşımdayım çocuk düşündük. 6ay ovülasyon testi ile deneme sonrası başarısız olunca doktora gittik eşimle Bnde bi sorun gözükmedi. Eşimde azosperm görüldü. Labaratuvar hatasıdır dendi ve tekrar başka bir birimde spermogram verdik yine azospermi çıktı. Tsh 20 Lh 12 estradiol 47 çıktı. Tabi ne yapabileceğimizi bilemedik. Doktor arayışına girdik daha en başındayız. Hiç bilgimix yok. Ben sürekli ağlama modundayım. Doktorumuz Ahmet barış Altaya yönlendirdi bizi. Napmalıyız yardımcı olacak biri var mı
[/QQUObizde
Merhaba arkadaşlar iki gün önce bizde azosperm tanısı aldık. 31 yaşımdayım çocuk düşündük. 6ay ovülasyon testi ile deneme sonrası başarısız olunca doktora gittik eşimle Bnde bi sorun gözükmedi. Eşimde azosperm görüldü. Labaratuvar hatasıdır dendi ve tekrar başka bir birimde spermogram verdik yine azospermi çıktı. Tsh 20 Lh 12 estradiol 47 çıktı. Tabi ne yapabileceğimizi bilemedik. Doktor arayışına girdik daha en başındayız. Hiç bilgimix yok. Ben sürekli ağlama modundayım. Doktorumuz Ahmet barış Altaya yönlendirdi bizi. Napmalıyız yardımcı olacak biri var mı
Sanırım hormon değerleriniz yüksek çıkmış eğer yüksekse işiniz biraz daha kolay onları önce düşürüp sonra normal seviyeye getiriyorlar ve bu şekilde sperm çıkışı oluyor ve normal gebelik sağlanabiliyor.fsh kaçtı? Bide önemli olan genetik testi o temiz çıkarsa işiniz biraz daha kolay olur. Sakın canım ağlayıp kendini yıpratma bizde de aynı sorun var böyle olup evlat sahibi olan bir sürü aile var. Rabbim doğru zamanı bekliyordur

Sanırım hormon değerleriniz yüksek çıkmış eğer yüksekse işiniz biraz daha kolay onları önce düşürüp sonra normal seviyeye getiriyorlar ve bu şekilde sperm çıkışı oluyor ve normal gebelik sağlanabiliyor.fsh kaçtı? Bide önemli olan genetik testi o temiz çıkarsa işiniz biraz daha kolay olur. Sakın canım ağlayıp kendini yıpratma bizde de aynı sorun var böyle olup evlat sahibi olan bir sürü aile var. Rabbim doğru zamanı bekliyordur
Fsh 20 çıktı bizim genetik için yarın gidicez doktora. Özel de yaptırılıyor mu genetik testi biliyor musunuz acaba.

Hemoglobin düsük..
Erkeklerde bu düşüklük normal degil.
Semen analizi zaten belli. 😐

Nasıl yani,gereken bütün testler yapıldı mı? Nasıl karar verdiler bide hangi doktora göründünüz?
Eşim öncelikle gitti üroloji doktoruna gitti doktor bize bu testlerin hepsini yapın gelin yanıma ddi. Sonra yaptık ama baya zamanımızı aldı çünkü üniversite hastanesi olduğu için sıra gelmesi şu bu derken 8 ayı da geçtik. Neyse testler hepsi çok şükür iyi güzel çıktı doktorun yanına gittik tese olacaksınz ddi tamm ddil. Sonra çıktık anestezi bölümüne oda bizden işte herhangi bi konser saralik varmi die test istedi yaptık onuda getirdik bugün. Şimdide yine idrar ve kan istedi onuda verdik öğleden sonra görüşeceğiz hemşire ile herseyi. Daha ücret kısmını filan konuşamadık çünkü tese ameliyatı ücretsiz tüp bebek kısmına geçince ücret başlıyormuş. Normalde salı günü amelyatti ama tüp bebek birimi 1 hafta kapalı die 1 hafta sonra arayacaklar. Doktorun ismini hatırlamıyorum çünkü her geldiğimizde doktor değişiyor ama ilk doktorumuz Ahmet beydi

Amelyatla nasip karar verdiler die soruyorsan eğer. En başta belliydi en başta zaten doktor ddi bu tahlilleri yaptır ona göre ya tedavi +tese yada direk tese. Bizim tedavilik durum oadogindan direk tese. Çünkü Hormon filan hepsi normal

Merhaba, Ege üniversitesine tüm tahlilleri yaptırıp gidebiliriz değil mi? Yani ürologtan randevu alıp mı gitmeliyiz yoksa kadın doğum mu

Merhaba, Ege üniversitesine tüm tahlilleri yaptırıp gidebiliriz değil mi? Yani ürologtan randevu alıp mı gitmeliyiz yoksa kadın doğum mu
Sorununuz esden se eğer üroloji ye raddevu almanız Lazm doktor ona göre yönlendirir sizi. Eğer sende ise ozman kadın doğumdan raddevu alman laizm. Kuzum vallahi raddevusu hicbirseyin yapmiyorlar

Selam aleyküm arkadaşlar bu konuyu arkadasım için acıyorum eşinde azosperm çıkmış . Buraya sonuçları da atıyorum rica etsem bilgisi olan bakar mı ? Düzelme oluyor mu ? Tedavisi var mı ? Yardım
Ben anlamıyorum ama eşimde azosperm. Bende böyle sonuçlar çıkınca instagram üzerinden murat mermerkaya ya gönderdim bana söyledi herseyi. Şimdi ege üniversitesine gıdiyiruz inslalah tese olacağız RABBIM ol demişse isnlakah sperm bulunursa tüp bebek

Bu test tam anlamıyla detaylı değil. Lökosit olup olmadığı ya da elonge aşamasında olup olmadığı için detaylı sperm testi yaptırırsanız tedaviniz açısından daha rahat olur.
Merhaba bizim test sonucumu ada bakabikirmisin anlıyorsan

Eklentiler

• IMG_20200220_152824.webp
    IMG_20200220_152824.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 102
Back
X