Erkek İnfertilitesi Azosperm için yardım ??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba bizim test sonucumu ada bakabikirmisin anlıyorsan
Sizin durumunuz ilk incelemede sperm yokken daha sonra yapılan işlemde lam lamel arasında 4-5 hareketli ve 3-4 tane hareketsiz sperm görülmüş bizimde böyleydi kriptozoospermi deniliyor buna ama biz 1 buçuk ayda sayıyı 200.000 e çıkardık ve yüzde 5 hareketli oldu em son testte vitaminlerle gıda takviyeleri ile felan yavaş bir ilerleme ama en azından umut oldu bize bence sizinde sayı artabilir belki

Selam aleyküm arkadaşlar bu konuyu arkadasım için acıyorum eşinde azosperm çıkmış . Buraya sonuçları da atıyorum rica etsem bilgisi olan bakar mı ? Düzelme oluyor mu ? Tedavisi var mı ? Yardım

Bizde de aynı sorun var, maalesef 2 taraflı fıtık ameliyatı yapmış bu durumu. Çok şükür hormonlarda hiçbir problem yok. Bizi direkt tüp bebek bölümüne yönlendirdiler.
Yaşımızın genç olmasından kaynaklı, ve ortada çok büyük sorun olmadığı için şansımızın çok yüksek olduğunu söyledi doktorumuz. Hayırlısı insallah. Allah tez zamanda bizede mucizeyi göndersin. Canınızı sıkmayın sizde. Hormon tahlili istedilermi neyden kaynaklı olduğuyla ilgili?

Sizin durumunuz ilk incelemede sperm yokken daha sonra yapılan işlemde lam lamel arasında 4-5 hareketli ve 3-4 tane hareketsiz sperm görülmüş bizimde böyleydi kriptozoospermi deniliyor buna ama biz 1 buçuk ayda sayıyı 200.000 e çıkardık ve yüzde 5 hareketli oldu em son testte vitaminlerle gıda takviyeleri ile felan yavaş bir ilerleme ama en azından umut oldu bize bence sizinde sayı artabilir belki
Peki siz neler yaptınız sayı artması için vitamin takviye neler bizde kullanalım

Peki siz neler yaptınız sayı artması için vitamin takviye neler bizde kullanalım
Biz şuan tese ye hazırlanıyoruz tese olacağız ama devlette egede. Eğer ALLAH NASİP eder sperm çıkarsa tüp bebek bilmiyirum çıkarmi özele gitmek istiyirum çünkü emre bakirciogluyla görüştüm bana ddi güzel Bi tedaviyle sperm çıkışı elde edebiliriz daha fazla ama bütçe yok şuan özel için bakalım ALLAH yar ve yardımcımız olsun

Canım burda yazılanları uyguladım hep çakşır suyu sabah akşam , sabahları zeytinyağında bekletilmiş incir , evicap vitamin , solgar L arginine proxeed plus kullandık sabah akşam .Sabahları organik arı sütü bal polen probolis karışımı bide keçiboynuzu özü kullandı eşim .her akşam kavrulmamış badem ceviz çekirdek kabak çekirdeği fındık yemeye çalıştı siyah çekirdekli üzüm bide bitter çikolata bol bol havuç yeşillik roka maydanoz yemeye başladı bide her akşam yemekte 1 büyük kase salata yediriyorum her gün 1 porsiyon meyve özellikle muz haftada 1 kere nohut yemeği yapıyorum birde canım

Son düzenleme:
Korkmayin artik herseyin cözumu var gecte olsa tedaviler uzunda surse var.
Benim eşim de azospermi hastasıydı. 3 ay hormon tedavisi sonrası sperm bulundu tese ile ve ilk tüp bebek denememizi yaptık. Tutmadı f ikincisi için hazırlanıyorum.
Korkmayın genetik ve hormonlar temiz olduktan sonra sperm bulmak daha kolay.
Ne yaptınız kuzum tedaviniz ne asamada

Senin tadavi sürecin nasıl gidiyor
TedaviYe yeni başladık canım yeni bir doktora gittik klomen tedavisine başladı ve belki damarlarda tıkanıklık veya iltihap olabilir diye bir kaç ilaç verdi grip ilacı tarzı ama biz öncesinden 1 buçuk 2 aydır vitamin tarzı şeyler kullandık yavaş ta olsa ilerleme gördük

TedaviYe yeni başladık canım yeni bir doktora gittik klomen tedavisine başladı ve belki damarlarda tıkanıklık veya iltihap olabilir diye bir kaç ilaç verdi grip ilacı tarzı ama biz öncesinden 1 buçuk 2 aydır vitamin tarzı şeyler kullandık yavaş ta olsa ilerleme gördük
Allah yardımcınız olsun

Bişey sorabilirmiyim sperm çıkışi olup olmadigi nasıl anlaşılıyor biz tahlil yaptırdık 2 kere ve sonuç 0 çıktı esiminn FSH değeri ise 27 bide bu Yuvarlak hücre dedikleri ney oluyo 0.2 çıktı hiç birşey anlamadim

Arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum bizim doktorumuza biz 2 kere sperm tahlili verdik ve tahlil sonucumuzda hiç sperm.cikmadi ve direk mikrotese ile tüp bebek olucaksiniz dendi doğal yoldan gebelik olmaz dedi kistik fibröz testi yaptirmamizi istedi önce eşime sonra bana sonuçları bekliyoruz eşim taşıyıcı cikti nasıl bir yol.izliycez bilmiyorum hemen miktrotese önermesi doğru bir yaklasim mı yani bu işin oluru nedir esimin yaşı 26 daha genç testiste tembellik var dedi sperm cikarmi çıkmaz mı bilmiyoruz burdan araştırdım bir çok kıside sperm çıkışi sağlanmış lütfen fikir verin

Arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum bizim doktorumuza biz 2 kere sperm tahlili verdik ve tahlil sonucumuzda hiç sperm.cikmadi ve direk mikrotese ile tüp bebek olucaksiniz dendi doğal yoldan gebelik olmaz dedi kistik fibröz testi yaptirmamizi istedi önce eşime sonra bana sonuçları bekliyoruz eşim taşıyıcı cikti nasıl bir yol.izliycez bilmiyorum hemen miktrotese önermesi doğru bir yaklasim mı yani bu işin oluru nedir esimin yaşı 26 daha genç testiste tembellik var dedi sperm cikarmi çıkmaz mı bilmiyoruz burdan araştırdım bir çok kıside sperm çıkışi sağlanmış lütfen fikir verin
Asla tedavisiz tese olmayın

Back
X