arkadaşlar biz kaan aydosun hastasıyız ve eşim sebepsiz azosperm yani herşey normal ama sperm yok.temmuzda mikrotese olduk ve sperm bulunamadı.kaan hoca olgunlaşmamış spermidler görüldüğünü söyledi ve ovitrelle iğne ile klomen verdi.
aranızda eşi bunları kullanan oldu mu?
nasıl sonuç aldınız?
bir de geçen gün biz vitamin desteği için danıştık proxed verdi.ama ona yeni başladık.ovitrelle ile başlasak daha iyi olurdu gibi geliyor bana ama hayırlısı.
proxed kullanıp azosperm olduğu halde ilk testte çıkış gören bir arkadaşın yazısını okudum ama artık girmiyor sayfaya sanırım.bu durumdan haberdar olan ya da bunu yaşayan var mı?
okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler
esimde fsh yuksekti ve bu yuzden vermisti..sonuc olarak fsh dusti ama sperm sayisi malesef yani..benim esimde cok cok az sperm cikisi vardi..zaten daha sonrada tedaviyi biraktik biz kaan hoca ile..insallah canim emeklerinin sonunda evladini alirsin kucagina...
anladım canım inşallah sen de tez vakitte evladına kavuşursun.
kaan hocayla tedaviyi bıraktığınızı yazmışsın şu an kime gidiyorsunuz.biz memnun değiliz kaan hocadan da o yüzden soruyorum
canimkaanhoca ile netten ilk maillestigimde bana mutlaka yanina gitmek gerektigini tedavi ile yoldan bile gebe kalacagimi soyledi..sonra yanina gittik dogal kelimesinin lafi bile gecmedi..genartta tup bebek yapacagini soyledi..genarttan memnun kalmadim ben ve orada tup bebek yaptirmadim zaten..kaan hocaile maillestik bize ovitrelle ve proxede verdi bu ilaclari kullanirken tup bebek yaptirdim ama malesef bu sefer olusan embriyoalr ilk denemedeki embriyolardan kalitesiz cikti..sonuc olarak burdaki doktoruma kaan hocaya gittigimi ve durumu anlattim. gittigim doktorum kadin dogumcu bana dedigi esinizi sperm sayisi ve durumu degismeyecek cunku fshi dusuurdu igneler evet ama sayi hareket morfolji hic etkilenmediki..yani benim durumumum tedavisi kesinlikle tup bebek dedi gorustugum tum doktorlar.ama iki denememde olmadi..baska gittigimizi tum urologlar bu durumun tedavisi yok dedi..su an baska bir doktora gitmiyorum..2-3 ay sonra tup bebek yaptirmayi dusunuyorumnasip olursa..boyle canim...eger duzelebilcek bir durumsa yani diyelimki syai cok iyi ama hareket az veya morfolji dusuk evet ilaclar ise yarayabilir ama hem sayi hem hareket hemde morfoljide ciddi sorun varsa malesef yani...
sana sunu diyebilirim umut tup bebekte emre bakircioglu var..uroloj..ben oz aman ya kaan hocaya ya ona giceketim burdan bir arkadasin yonlendirmesiyle ona gittim ve cok pisman oldu....insallah buyolda emek veren herkes bebisine kavussun
kaan hocanın adını duyunca tüylerim diken diken oluyor artık.benim eşim önce emre bakırcıoğluna gitti.o direkt ameliyat dedi.sperm çıkarsa ne ala çıkmazsa bişey yapamam dedi.sonra kaan hocayı duyduk ona gitti eşim o da ameliyat dedi.biz gittik ameliyata.ameliyattan çıktı ne gelip bilgi verdi ne ilgilendi.biz hop oturup hop kalkıyoruz acaba sperm bulundu mu diye.adam geldi parayı istedi.verdik.daha sonuçlar çıkmadı siz istanbula dönün ben sizi ararım isterseniz siz de arayıp sorabilirsiniz ded.birde arayın dedi.biz 1 2 3 4 arıyoruz adam açmıyor.telaş olduk.biz ankaradan istanbula döndük hala haber yok.sonra mail atmış spermçıkmadı spermid bulundu diye.eşim bu spermid ne ne yapıcaz öğrenelim diye aradı yine açmadı.sonra mail attık.otriville ve proxed verdi işte bi de klomen.bi ay sonra hormon testi yaptırın ve buraya gelin dedi.eşim hormon testi yaptırıp gönderdi.yorum yapmamış.iğneye devam edin 1 ay sonra gelin burda spermiogram yaptıralım diye.spermiogram için ankaraya gidicez istanbuldan?adam ne açıklama yapıyor ne arıyor.parayı aldı işi bitti valla acayip kızgınım gidersem yüzüne pat pat söylicem kavga gürültü.
eşim de bunları kullanalım bakalım son şans diyor.valla Allah yardım etsin hepimize.kaan hoca bunca insanın ahını alıyor bakalım nasıl bunun hesabını verecek.
kızlar bizde ovitrelle ve klomen kullanıyoruz.gelişme olup olmadığı kasım da yapılacak olan boyamalı sperm testinde belli olacak.kaan aydos hakkında bu kadar karamsız olmayın ya.bizim kaderimize yazılmış birşey artık.birazda olumlu yönden bakalım.vardır bir bildiği ve vardır bundada bir hayır.ne yazıkki eşimde 2,kez tese oldu ve 3. ü olcak mecburuz buna.herşey evladımızın olması için zaten.ama daha ilk kez tese olup ta sperm bulduğu hastalar çok çünkü.hadi ne olursunuz bu olumsuz düşünceleri ortadan kaldıralım ki tedavimiz yolunda gitsin.eşlerimizi önce allaha sonra kaan aydos a havale edelim. :)
canım olumsuz düşünmüyorum çünkü herşey Allahtan.verecekse Rabbim verecek bunlar sadece vesile ve eğer O verecekse vesilesiz de verir.Ama biz elimizden geleni yapıcaz artık.Kaan hoca konusuna gelince bizim çook ahımızı aldı.Bize çıkardığı sorunlar bir değil iki değil.İnşallah aynı sıkıntıları size de yaşatmaz ve bebeğinize tez zamanda kavuşursunuz.kızlar bizde ovitrelle ve klomen kullanıyoruz.gelişme olup olmadığı kasım da yapılacak olan boyamalı sperm testinde belli olacak.kaan aydos hakkında bu kadar karamsız olmayın ya.bizim kaderimize yazılmış birşey artık.birazda olumlu yönden bakalım.vardır bir bildiği ve vardır bundada bir hayır.ne yazıkki eşimde 2,kez tese oldu ve 3. ü olcak mecburuz buna.herşey evladımızın olması için zaten.ama daha ilk kez tese olup ta sperm bulduğu hastalar çok çünkü.hadi ne olursunuz bu olumsuz düşünceleri ortadan kaldıralım ki tedavimiz yolunda gitsin.eşlerimizi önce allaha sonra kaan aydos a havale edelim. :)
canım olumsuz düşünmüyorum çünkü herşey Allahtan.verecekse Rabbim verecek bunlar sadece vesile ve eğer O verecekse vesilesiz de verir.Ama biz elimizden geleni yapıcaz artık.Kaan hoca konusuna gelince bizim çook ahımızı aldı.Bize çıkardığı sorunlar bir değil iki değil.İnşallah aynı sıkıntıları size de yaşatmaz ve bebeğinize tez zamanda kavuşursunuz.
evet kesinlikle umudumuz Rabbimiz...diliyorumki Allah hayirli doktorlar ile karsilastirsin..zaten bir tarafi yarali olan kadinlari birde doktorlar uzmesin...
aynen canım maddi manevi sarsılıyoruz zaten.
sizin sorununuz neydi canım buarada?diğer konuma yazdıklarını da okudum
canim bizdede erkek infertilitesi..sperm sayimiz bazen 0 bazende cok cok az..ama saglikli ve kalitelisperm malesef hic yok..sayi morfoloji hareket hepsi sorunlu..2 tup bebek denemesi ikiside negatif...3. denemede ben tese olmasini cok istiyorum..cunku dogal yoldan cikista malesef sorunsuz sperm yok..ve zaten sayi cok cok az.tese belki bir umut belki biraz daha kaliteli sperm cikar..gercekten cok yoruldum arkadasim...evlendim evleneli tedavi doktor ilac...anlatamam yasadiklarimi ve cektiklerimi...iki denemede hic tutunma olmadi sonuc direk sifir yani...yazarken ne kolay oluyor yazmasi degilmi ama yasadiklarim(( ne diyim Rabbim herkesin yardimcisi olsun..siz hic deneme yaptinizmi arkadasim ve nerede yaptiniz denemeleri..insallah cani gonulden diliyorumki Rabbim en kisa zamanda evladini sana nasip etsin..dunyanin neresinde olursa olsun anne olmak isteyen hic kimsenin kucagini bos birakmasin...
amin canım.
bizde de azosperm var sperm yok yani.
çok doktora gittik ateş kadıoğlu emre bakırcıoğlu en son da kaan aydos.
bizim herşey normal ama sperm yok.
kaan hoca tese yapalım dedi.diğerleri de hemen tese dediği için artık olalım dedik.çünkü teseden sonra olmadı tedaviye başlarız demişti.
tesede sperm çıkmadı.spermid adı verilen olgunlaşmamış sperm hücreleri görülmüş...
yersen.herkese aynı cevap.
sonra bize klomen ve ovitrelle verdi.(bunu da herkese veriyor)
çaresiz kullandık bi umut yani hala da kullanıyoruz
sonra biz vitamin kullanalım mı diye sorduk proxed kullanın demiş.
demiş diyorum çünkü kendisi asla telefonlarımıza çıkmıyor sadece mail atınca cevap yazıyor.
bazı arkadaşlar adam yoğun diyecekler
tamam kabul
ama ameliyattan sonra bile yanımıza gelip açıklama yapma lüksünde bulunmadı o adam
parayı almaya geldi sadece yanımıza sonuçlar çıkmadı siz dönün istanbula ben sonuçları arar söylerim dedi.
ama aramadı bile mail atıp sperm çıkmadı yazmış
bunun bahanesi olamaz.
bugün öğrendim (baharcım öpüyorum seni) msure diye bi bitkisel vardı sahtesi fln çıktı hatta
kaan hoca herkese ondan veriyordu
msure bi dönem yasaklanmış ve o dönem hiç kimseye vermemiş msure.
diğer topikte bi arkadaş msure kulanıyor firmayı arıyorlar
kaan hocanın adı geçmeden adam ben kaan aydosu tanımıyorum diyor pat diye
sonra yasak kalmış yine veriyormuş msure.
herkes tedaviyi bıraktı ona giden.
bize şimdi spermiogram için ankaraya çağırıyor.
sanki istanbulda yok
tutturmuş bi sinan bey
o yok illa onun olduğu gün gidin ona yaptırın diyor
Allahım yardımcımız olsun diyorum ya çok zor.
eşimin o ameliyata girişi gözümden gitmiyor.
o bekleyiş...
ve sonraki hüzün.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün
aynı şeyleri yaşamışız.biz de aynı sebeple gittik kaan hocaya.ama sonuç ortada....canim o dedigin ilaclarin hepsinden bize onerdi kaan hoca..hepsinide kullandik..m- surede kullandik 1 ay sanirim kullandik..400 tl idi ilac oyle hatirliyorum...sonra yanina gittik sahtesi cikti artik kullanmayin dedi...bizede illada genart illede genart ne varsa bu genartta ..ben maillesmeyi biraktim zaten kaan hoca ile..cunku bir cok dr. danistim uyguladigi sistemi ve yaklisik 2 yildir zaten kullandik tum dediklerini ama sonuc ortada..bizide israrla yanina cagirdi yani muayene etti..sonra genarta yonlendirdi..ben yanina giderken cok umitliydim biliyomusun cunku dogal bile olabilir demisti bana mailde...ya umut tup bebege gidip tup bebek yaptiracaktik yada yanina gidip tedavi olacaktik.kaan hocayi sectim..her iste vardir bir hayir diyorum...sizde sperm cikisi yok bizdede olanlarin hepsi sorunlu ve sonuc ortada malesef...cok zor arkadasim cok zor...
bahar derken sanirim bahar85 ten bahsediyosun..ben o topige yazmasamda cok fazla takip ediyorum..bahardan o kadar umitliydimki pozitif olacak diye..cok uzuldum negatif olunca...ya icimizden bir kisi kurtuldumu umut oluyor ve bir kisi daha bu savastan galip cikiyor..artik bizim yasadiklarimizi yasamayacak diye seviniyor insan..caresizlik cok kotu arkadasim..ne bulduysak kullandik..en son panax e1 onlari kullandi esim gerci onlari kullaninca test yapmadik...yani doktorlara ayri para dokuyoruz ilaclara bitkisellere ayri ..ha yeterki olsun para umrumda degil; elime avucumda ne varsa veririm...sanirim istanbuldasiniz..bahceci ve umut cok cok iyi diye biliyorum...eger istanbulda olsam ve yasasam bahceciye giderdim kesinlikle..ama iste yasadigim yer cok kucuk..il disi ayri bi stres zaten asiri stresli yapim var...insallah hepimizin kucagi dolar canimbenim...
aynı şeyleri yaşamışız.biz de aynı sebeple gittik kaan hocaya.ama sonuç ortada....
şimdi kime nereye gideriz bilmiyorum bahçeciye emre beye gitsek biz kaan hocadan önce ona gitmştik adama nasıl dicez kaan hocada tese olduk diye
dogru bende nasil o zamanki hakkimi emre beyden yana kullanmadim diye cok uzuluyorum((( emre bey ile tlfda bile gorusmustuk..diyebilirimki bizim ankaraya kaan hocaya gitmemiz bir tup bebek parasina patladi..cunku genartta hem genetik testler yapildi ..bunlari aysun hanim istedi..hem y kromozom testi hem sperm testi hem dna hasar testi hem bilmem ne testi en az 5-6 test ve testlerin tanesi 250-350 arasinda idi.birde muayene paralai tabiki.hayir bir seye yarasa amenna..burdaki doktorum bu testleri neden yaptirdiniz cok gereksiz dedi..saskinim ve de cok uzgunum...Allahim ne olur artik bir engel ile karsilastirmasin bizi...insallah bir an once dolsun kucaklarimiz...
ben de o soruyu kendime hep soruyorum:neden emre beyle devam etmedik.evimize yakın...ta ankaraya gittik bak ne umduk ne bulduk.
ama demek ki yaşamamız görmemiz gerekenler varmış.....bundan sonrası iyi olur inşallah.
insallah canim..tek duam bu...her iste bir hayir vardir diyorum..insallah Rabbim hic birimizin emegini bosa cikarmasin
Merhaba canim benimde eşim azospermi.bizde tese olduk sperm bulunamadi.proxeed kullandik bi faydası olmadi.doktor ovitrelle verdi onu kullanıcaz.bu eski bir yazı ama nasil sonuç aldığıni merak ettim.umarim güzel haber verirsin.arkadaşlar biz kaan aydosun hastasıyız ve eşim sebepsiz azosperm yani herşey normal ama sperm yok.temmuzda mikrotese olduk ve sperm bulunamadı.kaan hoca olgunlaşmamış spermidler görüldüğünü söyledi ve ovitrelle iğne ile klomen verdi.
aranızda eşi bunları kullanan oldu mu?
nasıl sonuç aldınız?
bir de geçen gün biz vitamin desteği için danıştık proxed verdi.ama ona yeni başladık.ovitrelle ile başlasak daha iyi olurdu gibi geliyor bana ama hayırlısı.
proxed kullanıp azosperm olduğu halde ilk testte çıkış gören bir arkadaşın yazısını okudum ama artık girmiyor sayfaya sanırım.bu durumdan haberdar olan ya da bunu yaşayan var mı?
okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?