• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

azosperm olup tüp bebekle hamile kalanlar

leylakmevsimi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
1
0
36
Denizli
mrb ben sekiz yıl önce alman hastanesinde tüp bebek yaptırdım eşimde sperm olmadığı için kök hücreden yapmak zorunda kaldılar kızlar ben şu an benim durumumda olup başarıya ulaşanlar var mı yad yeni tedavi yöntemleri hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olun lütfen

bizde sperm bulundu micro tesede çok şükür ama ilk denemem negatif sounçlandı eylül gibi tekrar denemeyi düşünüyorum ayrıca hamile kalan varmı çok merak ediyorum bende

mrb ben sekiz yıl önce alman hastanesinde tüp bebek yaptırdım eşimde sperm olmadığı için kök hücreden yapmak zorunda kaldılar kızlar ben şu an benim durumumda olup başarıya ulaşanlar var mı yad yeni tedavi yöntemleri hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olun lütfen

kök hücreyle nasıl nerde yaptılar cnm yazarmısın benimde eşim azospermi 1 tese 1 mikro tese geçirdi sperm bulunamadı hiç:(((

benim eşiminde mikro tese ameliyatıyla 2tane bulundu 6 ay sonra tüp bebek tedavisi bakalım inşallah ilk deneme de tutar :)

Back
X