BizAzosperm tedavisi için Bülent Erol mu Celalettin Peru mu? İki hocayla tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi nolur çok kötü durumdayız. Fayda gören yorum yaparsa Allah razı olsun
Bizim de 5. Yılımız. Eşim hiç tedaviye başlamadı kabullenmedi. Artık kabullendi. Azosperm ve hareketsizlik var. İki kez tüp bebek denedik tutmadı yıkıldık. Gebeliğin g sini görmeye hasretim ben de sizi çok iyi anlıyorum. Dbakırda bir hoca prp önerdi eşime güvenemedik. Peru ve Bülent Erol’u öneren çok insan var ikisi arasında kaldık. Celal hocayla nasıl bir yol izlediniz başta anlatırsanız duacınız olurum. Bir de fiyat bilgisi verirsenizBizCelalletin Peru’yla olumlu sonuçlar aldık 7 yılın sonunda Tüp bebek tedavisine adım attık eşimde sperm hareketsizliği vardı doğal yolla 7 yıl çocuğumuz olmadı 2 sene Peru dan tedavi gördü eşim diğer 5 sene zaten çöp oldu Tansel kaplanda gördü tese yaptı olumlu konuşup bişey çıkmadı dedi bizi bitirdi Tansel kaplan av gbi görüyordu nerden para koparsak diye başka bir kaç doktorlarda devam etti eşim o 5 sene içinde 3-4 doktor la devam ettik iğne ilaç hepsi olumsuz olumsuz çıkıyordu artık ümidimizi yetirdik taaki Peru’yla denk gelene kadar çok şükür ki onun sayesinde şimdi 5. Gün aa embiyolarımız oluştu mart ayında hamile kaldım ikizlerime ama düşük yaşadım birdahaki ay tekrar transfer olmayı düşünüyorum biz Peru sayesinde o güzel haber aldık çünkü 7 yıldır gebeliğin G sini yaşamadım kısa da sürse taddım nasıl bir duyguymuş çok zor bir süreç inşallah kolaylıkla atlatırsınız bizim sınavımız çok zordu
Umarım en en yakın zamanda o güzel haberi alıp bu günleri unutacaksınız dualarımda size de yer vereceğimBizCelalletin Peru’yla olumlu sonuçlar aldık 7 yılın sonunda Tüp bebek tedavisine adım attık eşimde sperm hareketsizliği vardı doğal yolla 7 yıl çocuğumuz olmadı 2 sene Peru dan tedavi gördü eşim diğer 5 sene zaten çöp oldu Tansel kaplanda gördü tese yaptı olumlu konuşup bişey çıkmadı dedi bizi bitirdi Tansel kaplan av gbi görüyordu nerden para koparsak diye başka bir kaç doktorlarda devam etti eşim o 5 sene içinde 3-4 doktor la devam ettik iğne ilaç hepsi olumsuz olumsuz çıkıyordu artık ümidimizi yetirdik taaki Peru’yla denk gelene kadar çok şükür ki onun sayesinde şimdi 5. Gün aa embiyolarımız oluştu mart ayında hamile kaldım ikizlerime ama düşük yaşadım birdahaki ay tekrar transfer olmayı düşünüyorum biz Peru sayesinde o güzel haber aldık çünkü 7 yıldır gebeliğin G sini yaşamadım kısa da sürse taddım nasıl bir duyguymuş çok zor bir süreç inşallah kolaylıkla atlatırsınız bizim sınavımız çok zordu
Fiyat olarak biraz tuzlu bir doktor diğer doktorlara göre ama olumlu sonuç alacağınıza eminim bir bakın araştırın derim instangramında daha kötü hastaları çocuk sahibi olmuşlar biz çok araştırmıştık doktorum bizi İstanbul’a kliniğine çağırdı eşim İzmir’den İstanbul’a gitti testler verdi öncelikle ona göre yol izlenimi yaptı macun iğne sıvı ilaçlar şurup doğal olan ne desen var eve büyük koli koli ilaçlar geliyordu artık eşim güne sığdırmak için ilaçlarını avuç avuç kapsül ilaçlarını içerdi bu bizim 2 yılımızı aldı doktor tam olumlu olduğunda başlayın diyor yani yeni çıkışlar olmuşsa bile bıraktırmıyor tedaviyi bizle çok ilgilendi hep whtsap aracılığla sekreteriyle iletişimdeydik tabi önemli konu olunca doktorumuza mesaj atardık evet fiyat olarak yüksek ve doktorumuz sade bir yerden ilaç tahsil ettirmiyor ilaç sahiplerinin tel numarasını verirdi belki 8-9 şifacı eczaneci kişilerin telefon numarasıyla arayıp kargoyla gönderim sağlıyorduk hepsi çok farklı ilaçlardı büyük kavanozlarda doğal macunlar suya karıştılacak ilaçlar iğne kapsül ilaç toz ilaç ve son olarak şöyle hüptürük olurdu küçükken yerdik onun gbi ilaçlarda vardı çok değişik ilaçlardı bittiği gbi sipariş verirdik koli koli geliyordu çok savaştık şükür karşılığını ucunda da olsa gördük şimdilik ilerki zamanlarda ne gösterecek zaman Allah bilir eşim bırakmış tedavi son 1 senedir eğer embriyolarım biterse bende onu düşünüyorum eşimde gerileme olmuşmudır diye yoksa bizde tekrar başlayacağız inşllh gerekmez deBizim de 5. Yılımız. Eşim hiç tedaviye başlamadı kabullenmedi. Artık kabullendi. Azosperm ve hareketsizlik var. İki kez tüp bebek denedik tutmadı yıkıldık. Gebeliğin g sini görmeye hasretim ben de sizi çok iyi anlıyorum. Dbakırda bir hoca prp önerdi eşime güvenemedik. Peru ve Bülent Erol’u öneren çok insan var ikisi arasında kaldık. Celal hocayla nasıl bir yol izlediniz başta anlatırsanız duacınız olurum. Bir de fiyat bilgisi verirseniz
Embriyolarınız kaçıncı gündü ve kalitesi neydi acaba bizim 5aa en iyi kalite tuttu tabi düşük oldu.Bizim de 5. Yılımız. Eşim hiç tedaviye başlamadı kabullenmedi. Artık kabullendi. Azosperm ve hareketsizlik var. İki kez tüp bebek denedik tutmadı yıkıldık. Gebeliğin g sini görmeye hasretim ben de sizi çok iyi anlıyorum. Dbakırda bir hoca prp önerdi eşime güvenemedik. Peru ve Bülent Erol’u öneren çok insan var ikisi arasında kaldık. Celal hocayla nasıl bir yol izlediniz başta anlatırsanız duacınız olurum. Bir de fiyat bilgisi verirseniz
TeşekkürlerUmarım en en yakın zamanda o güzel haberi alıp bu günleri unutacaksınız dualarımda size de yer vereceğim
Embriyolarımızın kalitesini iki yer de söylemedi. 3. Gün embriyosu oldu ikisi de 3,6,8 hücreliEmbriyolarınız kaçıncı gündü ve kalitesi neydi acaba bizim 5aa en iyi kalite tuttu tabi düşük oldu.
Merhaba gecmiş olsun . Bülent bey kesinlikle direkt tese odaklı herkese aynı vitaminleri veriyor ameliyatta varsa vardır yoksa yoktur düşüncesinde . Kendisinde maalesef ameliyat olduk hatta patoloji sonucumuz sertoly cell only geldi yani hücre dahi yok dedi bize . Daha sonra Celalettin beyin yönlendirdiği yerlerde test verdik sb2 seviyesinde bile hücre görüldü. Bahcecide bu seviyelere malesef bakılmıyor ama çok önemli. Suan 7 aylık tedavi bitti sd2 aşamasındayızAzosperm tedavisi için Bülent Erol mu Celalettin Peru mu? İki hocayla tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi nolur çok kötü durumdayız. Fayda gören yorum yaparsa Allah razı olsun
Merhaba gecmiş olsun . Bülent bey kesinlikle direkt tese odaklı herkese aynı vitaminleri veriyor ameliyatta varsa vardır yoksa yoktur düşüncesinde . Kendisinde maalesef ameliyat olduk hatta patoloji sonucumuz sertoly cell only geldi yani hücre dahi yok dedi bize . Daha sonra Celalettin beyin yönlendirdiği yerlerde test verdik sb2 seviyesinde bile hücre görüldü. Bahcecide bu seviyelere malesef bakılmıyor ama çok önemli. Suan 7 aylık tedavi bitti sd2 aşamasındayız
Çok üzüldüm sizin adınıza. Rabbim inşallah tez zamanda sizin de yüzünüzü güldürsün. Çok teşekkür ederim yorumunuz için Allah razı olsun ya heba olacaktık . Celalettin beyi karar vermiş olduk. Süreci nasıl başlatıyor Peru? Aradım testler istedi onları yapacağız fiyatları aklınızda mı biri Bakırköy’de biri şirinevlerdeMerhaba gecmiş olsun . Bülent bey kesinlikle direkt tese odaklı herkese aynı vitaminleri veriyor ameliyatta varsa vardır yoksa yoktur düşüncesinde . Kendisinde maalesef ameliyat olduk hatta patoloji sonucumuz sertoly cell only geldi yani hücre dahi yok dedi bize . Daha sonra Celalettin beyin yönlendirdiği yerlerde test verdik sb2 seviyesinde bile hücre görüldü. Bahcecide bu seviyelere malesef bakılmıyor ama çok önemli. Suan 7 aylık tedavi bitti sd2 aşamasındayız
Celalettin beyde ilerleme katettik tedavisi gerçekten maliyetli . Maddi ve manevi olarak yorucu bir tedavisi var . Celalettin beyden de %100 verim aldığımızı söyleyemem ama ilerleme katediyor muyuz? Evet. O sebeple devam ediyoruzÇok üzüldüm sizin adınıza. Rabbim inşallah tez zamanda sizin de yüzünüzü güldürsün. Çok teşekkür ederim yorumunuz için Allah razı olsun ya heba olacaktık . Celalettin beyi karar vermiş olduk. Süreci nasıl başlatıyor Peru? Aradım testler istedi onları yapacağız fiyatları aklınızda mı biri Bakırköy’de biri şirinevlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?