• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi azosperm tedavisi için doktor öneriniz varmı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

vusl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
122
88
103
35
İçel Mersin
arkadaşalar 11 aylık evliyim eşimi sperm i 0 normal yolla çocuk sahibi olmazsınız dedi doktor tüp bebek ile dee belki microtese de belli olur dedi bizde microtese yaptırmadık araştırma yapalım dedik siz ne tür bi yol izlediniz memnun kaldığınız doktor varmı yardımcı olurmusunuz

arkadaşalar 11 aylık evliyim eşimi sperm i 0 normal yolla çocuk sahibi olmazsınız dedi doktor tüp bebek ile dee belki microtese de belli olur dedi bizde microtese yaptırmadık araştırma yapalım dedik siz ne tür bi yol izlediniz memnun kaldığınız doktor varmı yardımcı olurmusunuz

canım bizim durum daha farklı morfoloji sıkıntımız var ama bildiğim kadarıyla azospermide bir numaralı doktor Kaan Aydos. O da Ankara'da ve en yakın randevuyu 5-6 ay sonraya alabiliyorsun. Ama sitesini incelersen beslenme önerileri falan var. Ya da mail atarsan cevap verecektir.

slm cnm öncelikle geçmiş olsun
Allahım tez zamanda isteğine kavuşturur inş
aynı sorun biz de de vardı dr tüp bebek denemeniz lazım dedi
bende Kaan AYDOS u deneyecektim hatta görüştük kendisiyle gerçekten çok iyi bi dr
(onunla görüştüğüm zaman hamile olduğumu öğrendim gerek kalmamıştı)
imkanın varsa dene derim çokta ilgili

bende Kaan AYDOS u deneyecektim hatta görüştük kendisiyle gerçekten çok iyi bi dr
ne tedavi uygulandıki hamike kaldı

Merhaba Kaan Aydos size bir tedavi uyguladımı ilaç vs. yoksa azospermiye sıfır sperme rağmen doğal yolla mı geldi bebeğiniz. sperm testlerinizde hiç sperm görülmüşmüydü? bizim 3 sperm testimizin ilkinde 4 adet hareketsiz sperm diğer ikisinde ise sıfır sperm çıktı ve micro tese tek şans olabilir dendi. Uyguladığınız bir yöntem varsa paylaşırsanız bize de yol göstermiş olursunuz. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı burdaki bütün arkadaşlara olsun.

Mrb doğal yolla mi hamile kaldin

Bende merak içindeyım azospermı ve dogal yollamı hamıle kaldınız ? Yaptıgınız ozel bırseyler varmıydı! Hos rabbım ol demşki olmuş.. Saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ve darısı bızlerreee

ne tedavi uygulandıki hamike kaldı

Merhaba Kaan Aydos size bir tedavi uyguladımı ilaç vs. yoksa azospermiye sıfır sperme rağmen doğal yolla mı geldi bebeğiniz. sperm testlerinizde hiç sperm görülmüşmüydü? bizim 3 sperm testimizin ilkinde 4 adet hareketsiz sperm diğer ikisinde ise sıfır sperm çıktı ve micro tese tek şans olabilir dendi. Uyguladığınız bir yöntem varsa paylaşırsanız bize de yol göstermiş olursunuz. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı burdaki bütün arkadaşlara olsun.

Mrb doğal yolla mi hamile kaldin

Bende merak içindeyım azospermı ve dogal yollamı hamıle kaldınız ? Yaptıgınız ozel bırseyler varmıydı! Hos rabbım ol demşki olmuş.. Saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ve darısı bızlerreee

slm öncelikle kusura bakmayın giremediğim için yazamadım
evet doğal yolla kaldım hamile Kaan Beyle grştüm yalnız onun tedavisine başlamadan hamile olduğumu öğrendim.o benden bi kaç tane test istemişti
öncelikle Yüce Rabbimden isteyin kızlar
ben zamanında hep Allahım isteyenlere versin biz istemiyoruz demiştim.en büyük yanlışı burda yaptım
sonrada çocuk olmayınca tedaviye başladık ilkinde dr eşinde sorun dedi diğer gittiğimizde sende de sorun var dedi
bu şekilde tüp bebek bile çok zor ama denemekte fayda var dedi
biz çok büyük bir yıkım yaşamıştık.eşim ben devam etmem tedaviye dedi
dedim ya önce bol bol dua(dilerim en kısa zamanda kavuşursunuz)
sonra eşime keçiboynuzu kürü yaptım kendime incir kürü hiç aksatmadım ama
eşime sabahları ballı süt içirdim aç karnına da 4-5 tane ceviz içi yedirdim
bir gün iş yerinde rahatsızlandım dr gittim doktor bana 4 haftalık hamile olduğumu söyledi inanamadım bile
inş hepiniz en kısa sürede kavuşursunuz :16::16::16::16:

slm öncelikle kusura bakmayın giremediğim için yazamadım
evet doğal yolla kaldım hamile Kaan Beyle grştüm yalnız onun tedavisine başlamadan hamile olduğumu öğrendim.o benden bi kaç tane test istemişti
öncelikle Yüce Rabbimden isteyin kızlar
ben zamanında hep Allahım isteyenlere versin biz istemiyoruz demiştim.en büyük yanlışı burda yaptım
sonrada çocuk olmayınca tedaviye başladık ilkinde dr eşinde sorun dedi diğer gittiğimizde sende de sorun var dedi
bu şekilde tüp bebek bile çok zor ama denemekte fayda var dedi
biz çok büyük bir yıkım yaşamıştık.eşim ben devam etmem tedaviye dedi
dedim ya önce bol bol dua(dilerim en kısa zamanda kavuşursunuz)
sonra eşime keçiboynuzu kürü yaptım kendime incir kürü hiç aksatmadım ama
eşime sabahları ballı süt içirdim aç karnına da 4-5 tane ceviz içi yedirdim
bir gün iş yerinde rahatsızlandım dr gittim doktor bana 4 haftalık hamile olduğumu söyledi inanamadım bile
inş hepiniz en kısa sürede kavuşursunuz :16::16::16::16:

Ayy rabbimin mucizEsi suan ne kadar ii geldi bu anlatamam allah razi olsun senden peki szedede hc sperm yokmuydu allhim bzm gbi olanlrada bi mucize gondersn inslh:16:

Ayy rabbimin mucizEsi suan ne kadar ii geldi bu anlatamam allah razi olsun senden peki szedede hc sperm yokmuydu allhim bzm gbi olanlrada bi mucize gondersn inslh:16:

inş cnm inş
ilkinde yok dendi ikinci kez sperm testi yaptırdık yıkamalı sperm testiydi
bunda da ileri hızlı hareket 0 çıkmıştı ileri yavaş hareketli vardı
ama önemli olan ileri hızlı hareket dediler cnm
ve asla 1 dr la kalınmayacakmış bunu çok iyi anladık
her dr farklı söylüyor gerçekten
ürolojide ki dr eşme hiç canlı sperm yok demiş
ben bunun üzerine ne araştırdım laboratuvara 5 saat sonra alınmış örnek
acaba bundan mı dedim,hastane ortamı insan stresli oluyor ondan mı dedim
bir de bunun üzerine dr bana sizin gibi hergün 100 hasta geliyor malesef en fazla 5inde bu sorun çıkıyor demez mi
iyice delilenmiştim
ama bi laf var
"SEBEPLER SAHTEDİR ALLAH SİZE BİR KAPI AÇARSA KİMSE KAPATAMAZ"
Yüce Rabbim ol deyince oluyor çok şükür
her zaman canı gönülden söylüyorum hayırlısıysa eğer Yüce Rabbim herkese yaşatsın

inş cnm inş
ilkinde yok dendi ikinci kez sperm testi yaptırdık yıkamalı sperm testiydi
bunda da ileri hızlı hareket 0 çıkmıştı ileri yavaş hareketli vardı
ama önemli olan ileri hızlı hareket dediler cnm
ve asla 1 dr la kalınmayacakmış bunu çok iyi anladık
her dr farklı söylüyor gerçekten
ürolojide ki dr eşme hiç canlı sperm yok demiş
ben bunun üzerine ne araştırdım laboratuvara 5 saat sonra alınmış örnek
acaba bundan mı dedim,hastane ortamı insan stresli oluyor ondan mı dedim
bir de bunun üzerine dr bana sizin gibi hergün 100 hasta geliyor malesef en fazla 5inde bu sorun çıkıyor demez mi
iyice delilenmiştim
ama bi laf var
"SEBEPLER SAHTEDİR ALLAH SİZE BİR KAPI AÇARSA KİMSE KAPATAMAZ"
Yüce Rabbim ol deyince oluyor çok şükür
her zaman canı gönülden söylüyorum hayırlısıysa eğer Yüce Rabbim herkese yaşatsın

Benim esimde cok stres yapmis bi arstrma hstnesnde urolojiye gtti doktor detayli degl bu test demis ozell bi lab.da yapmistk bi suru para verdk bide
tekrar test vercek bu ayin sonranunda inslh dha ii cikar dua et nnolur allhin iznyle inslh bizede bi kapı acilcak inaniyorum cok sagol

Benim esimde cok stres yapmis bi arstrma hstnesnde urolojiye gtti doktor detayli degl bu test demis ozell bi lab.da yapmistk bi suru para verdk bide
tekrar test vercek bu ayin sonranunda inslh dha ii cikar dua et nnolur allhin iznyle inslh bizede bi kapı acilcak inaniyorum cok sagol

inşş cnm hemen hadi ameliyat demeyin sakın
gerçekten bitkisel kürlerden dene baktın olmuyor(inş olur)
en son ameliyatı denersiniz cnm

inşş cnm hemen hadi ameliyat demeyin sakın
gerçekten bitkisel kürlerden dene baktın olmuyor(inş olur)
en son ameliyatı denersiniz cnm

Inslh amelyta gerek kalmaz cnm sagol hormn testi. Sonclari nrmal cikti lh fsh prolaktin cok şükür darisi spermiograma

Back
X