azosperm,ters rahim olup bebeği olan varmı

aycan21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
3.484
1.229
248
Eşimde azfc delesyonu var tedaviyle birkaç tane çıkış oldu,bende sadece ters rahim var ama 4 tüp bebek denemesinde hiç tutunma olmadı.benim gibi olup bebeği olan kimse varmı?

Merhaba benimde rahmim ters sağa dönük doğal yolla gebe kaldım iki kere bu engel değil korkmayın inşallah olur bebeğiniz bir an önce

Merhaba benimde rahmim ters sağa dönük doğal yolla gebe kaldım iki kere bu engel değil korkmayın inşallah olur bebeğiniz bir an önce

merhaba,bütün testleri yaptırıyorum normal çıkıyor.aklıma bir tek bu takıldı.geç hamile kalabiliyormuşuz doğrumu?

Canım benimde rahim retrovert görünümünde yani ters bende beklemedeyim inş olur
Ama benim kuZeniminde tersti 3 ay sonra hamile kaldı ve hamileliğin 5. Ayında normale döndü şimdide 2. Çocuğunu bile doğurdu
Dr. Lar rahim tersliği gebe kalmaya engel değil diyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hamilelikte normale dönüyormuş doğumdan sonra yine retrovert oluyormuş. herkes ilk bir kaç ayda hamile kalırken biz biraz daha uzun zamanda kalıyormuşuz internette okumuştum.Ben tüp bebek yapmak zorundayım eş faktöründen dolayı.4 defadır yapıyoruz tutunmadı embriyolarımız.Bu yüzden mi bu kadar zor oluyor acaba diye düşünüyorum

Çok bilgim yok ama zannetmiyorum rahim tersliği ile ilgili olacağını.
Zaten Dr. Nuz söylerdi eğer öyle birşey olsaydı
Inşş sizde biran önce hayırlısıyla bebiş sahibi olursunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba,bütün testleri yaptırıyorum normal çıkıyor.aklıma bir tek bu takıldı.geç hamile kalabiliyormuşuz doğrumu?

Bunları düşünüp strese girme hiç en büyük sebep stres, oğluma 3. ayımda yani denememde kaldım o ay başka meselelerle uğraştım bebeği düşünmedim, her şey normalse kafaya takmaman tek çaresi inşallah olur bebeğin

Sağolun,çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum.bütün testlerde bişey çıkmadı diye üzülecektim nerdeyse.Allah inşallah sizede bebişlerinizi😊 güle güle büyütmeyi sağlıklı başarılı günlerini görmeyi nasip etsin.

Benim gibi olan yokmu Bi hayırsever yardım etsin.

merhaba ben 6 aylık evliyim. ve biz ilk evlendiğimizden beri bebek sahibi olmak istedik olmadı. sonra vazgeçtik ben çalışmaya başladım. hamile kaldım. yani ancak şimdiye kısmetmiş. ve bebek için ultrasona girdiğimde ben ilk kez öğrendim rahmimin ters olduğunu. hamile kalma aşamasında, hamilelik süresinde ve bebeğin doğumunda hiçbir problem yaratmayacağını söyledi doktorum. bence siz de jinekoloğa görünün. Allahın izniyle siz de inşallah kavuşursunuz emelinize bir an önce..

Allah bağışlasın,teşekkür ederim başka bir sorun varmış herhalde o yüzden bekliyoruz bizde kısmetse bu ay sorunumuzu çözüp tüp bebişimizi yapacağız.

merhaba, ben de ters rahimliyim ve şu anda 13 haftalık hamileyim. 2. denemede hamile kaldık. hamile kalmak için de ekstra bir şey yapamdık. şu anda gebeliğimi takip eden doktora bir sorun olup olmadığını sorduğumda bana "biz aslında hastalara ters rahimli olduğunu söylemiyoruz, boşuna endişelenmesinler diye, sarışın ya da kısa boylu olmak gibi bi şey" dedi. benim sadece idrar yaparken nadiren zorlanma oluyor o da rahmin mesaneye baskı yapmasıyla alakalı, ama nadiren olduğu için bir şey yapmaya gerek yok.

içinizi ferah tutun, bebişler gelmek isteyince kimse onları tutamıyor, her şeyin bir zamanı var sizinkiler de zamanını bekliyorlar eminim.

Allah herkesin gönülne göre versin.

Sevgiler..

Çok teşekkür ederim moral verdin bize,Allah tamamına erdirir sağ salim kucağına alırsın inşallah.

Çok teşekkür ederim moral verdin bize,Allah tamamına erdirir sağ salim kucağına alırsın inşallah.
rica ederim, ne demek. ben de internetten okuyunca sizin gibi tedirgin olmuştum, hatta hemen hamile kalma ihtimalim çok düşük olur diye düşünüyordum, anneme röntgen çekilirken odada bulunma gafletinde bulunmuştum o kadar emindim yani, meğersem geç hamile kalma ile hiç bi alakası falan yokmuş..

inşallah sizler de en kısa zamanda sevinçli haberlerinizi alırsınız.
Sevgiler..

İnşallah!15gün sonra tüp bebek yapıyorum olursa sevincimi ilk burda paylaşacağım,Allah hepimize müjdeler vermeyi nasip etsin.amin!

Bana gittiğim bir dr rahimin ters olduğunu söyledi ama gebeliğe engel değil demişti
Fakat çekilen rahim filmim de herhangi bir sorun gözükmüyor
O dr kafamı çok karıştırdı.
Öyle olsaydı rahim filminde sorun çıkmazmıydı acaba
2 tüp bebek geçmişim var.
1. tutmadı
2. kimyasal gebelik oldu.

ben de ters rahimliyım tüp bebek doktorum söyledı kı daha önce muayene olmuştum farklı doktora söylememış yada dıkkat etmemiş. hamile kalmaya kesinlikle engel değil dedi.bu hafta bebek kesesi bakmaya gittiğimde karından bişi gözükmedi doktor bazen ters rahimliler de karından 8-9 haftadan önce gözükmez dedi o yüzden alttan bakıldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…