asihan Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2019 1.052 739 73 17 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi pozitifce #21 Yacem23 .!.: Sonuç yok bizde tüm testlerimiz bitti hepsi normal tese için gün beklerken korona belası geldi herşey imiz kaldı geçen gittik hastaneye. Şuan tüp bebekte yapmıyorlar eylülde kurul toplanıp karar verecekmiş. Ama artık yıldım bıraktım Genişletmek için tıkla... siz nerde tedavi görüyordunuz benim gittiğim yerde tüp bebek tedavisi yapılıyor suanda..
Yacem23 .!.: Sonuç yok bizde tüm testlerimiz bitti hepsi normal tese için gün beklerken korona belası geldi herşey imiz kaldı geçen gittik hastaneye. Şuan tüp bebekte yapmıyorlar eylülde kurul toplanıp karar verecekmiş. Ama artık yıldım bıraktım Genişletmek için tıkla... siz nerde tedavi görüyordunuz benim gittiğim yerde tüp bebek tedavisi yapılıyor suanda..
suu2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2018 262 77 98 32 18 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi pozitifce #22 asihan .!.: siz nerde tedavi görüyordunuz benim gittiğim yerde tüp bebek tedavisi yapılıyor suanda.. Genişletmek için tıkla... İzmir ege üniversitesinde.
asihan .!.: siz nerde tedavi görüyordunuz benim gittiğim yerde tüp bebek tedavisi yapılıyor suanda.. Genişletmek için tıkla... İzmir ege üniversitesinde.