Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sanada yer var topikte gel ":) bizdede aynı problem var bır birimize dua ediyoruz.rabbim sifasindan bi parça ufler inşallah eşlerimize amin..![]()
Ben de yazmak istedim biz gecen temmuzda ogrendik neredeyse bir yıl olacakon aydır bitkisel tedavi görüyoruz yeni sayılır mıyız bilmiyorum ama dileğim çok eskimeden mutlu sona ulaşması herkesin
Bizim fsh 50 igne tedavisi goruyor bir kere amaliyat oldu sperm bulunamadi kromozam bozuklu var kaan aydos doktorumuz istersen ona bir mail at amaliyattan once ilac yazabiilir eski sonuclara gore insallah yne cikarmerhaba biz de 5 yıllık evliyiz eşim azosperm 1 defa tüp bebek denemesi oldu sonuç hüsran 5 yıl önce bir kaç tane de olsa sperm çıkışı vardı ve tüp bebek denedik şu an yok maalesef ki m. tese olacak nohut kürü yapıyorum ve onunla beraber kırkkilit otu kürü yeni başladık sayılır birde maca bitkisi varmış onuda almayı düşünüyorum eşimin fsh 16 bundan dolayı sperm üretimi yok
bu konuyla ilgli bi topik var ama sohbet cok ilerlemiş kalabalık benim gbi yeni arkadasları bekliyorum![]()
Canim bir ikide olsa varmis takviye kullanabilirsiniz proxxeed plus keciboynuzu kürü.. bence artirbilrsnz sayiyi. Tabi bi drada danisin.Selam arkadasim.ben yurtdisinda yaşıyorum. Uc bucuk yillik evliyiz kendime hic kondurmuyordum.ankarada yasiyor ailem yillik izine gittigimizde bi baktiralim her sey normal mi dedim.son uc aydir korunmuyorduk.ve aksam ucaga binip turkiyeden ayrilacagiz esimin test sonucu normal yolla hamile kalamazsin tedaviyle...yikildim Estağfurullah el azim.ve su an geleli bir hafta oldu elim kolum bagli gibiyim.sorunun kaynagini ogrenmeye de firsatimiz olmadi.burda hic bir doktoryer bibilmiyorum. Esim suskun.sonuclarda bir iki canli sperm yaziyor.rabbim yardim etsin
Bir iki cikis bile cok önemli kaliteli bir yumurta ve spermden meydana geliyor.Döneceğim an alel acele lokman hekim aktardan sperm artirmak icin keciboynuzu pekmezi sedirya cam fıstığı yagi, devita vitamin d, aksuvit (aksuvitin icerigi :ginsengroyaljely, polen, propolis, vitaminc)bunlari onerdi kadin aldim geldim inş bi zarari olmaz
Zaten yurtdisinda olmam hic bi test analiz yapamadik neyden kaynaklandigini bilmiyoruz ama esim fazla kilo ve asiri stresli biri.allahkerim!