• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Azosperm

Sndsclk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
3
1
1
39
Arkadaşlar mrb 2 yıllık evliyim korunmadığımız halde hamile kalamadım doktora gittiğimizde sperm sayısı 0 olduğunu öğrendik.çok üzüldüm ne yapacağımı bilemedim Dr eşime proxseed diye bi ilaç verdi bunu kullanıp 1 ay sonra tekrar gelin dedi acaba sperm çıkarmı eşimin 10 yaşında bir kızı var ilk eşinden normal yollardan olmuş sonradan sperm sayısı düşermi yada hiç kalmazmı bilemedim benim durumumda olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun çok ihtiyacım var .

öncelikle geçmiş olsun. eşimde de benzer bir sorun oldu. biz de çocuk sahibi olmak istedik eşimden sperm çıkmadı. azospermi teşhisi kondu. bize ankarada Prof.dr KAAN AYDOS u önerdiler. gittik kaan hocam bize olabilecek olumlu olumsuz herşeyi anlattı. kafamızda hiç soru işareti kalmadı. herşey yolunda giderse 3 aya eşiniz hamile kalabilir dedi. KAAN AYDOS hocam eşimi tese ameliyatı yaptı.fazlasıyla sperm çıktı. ve bizi Prof. dr.BATUHAN ÖZMEN'e yönlendirdi 15 gün ilaç kullandım.yumurta toplandı ve embriyolar oluşturuldu.ve ankara hrs hastanesinde transferi yapıldı ve ŞU AN HAMİLEYİM. Her iki doktorumuz da tek kelimeyle MUHTEŞEM, ALANINDA UZMAN. bebek hasreti çekenlere tavsiyemdir. sürekli ağlıyordum, sinirlerim bozulmuştu artık. Allah'a şükür Kaan ve Batuhan hocalarımızla yollarımız kesişti. inşallah size ve sizin gibi sıkıntısı olan kişilere faydam olur. http://www.kaanaydos.com.tr/category/hasta-sonuclari http://batuhanozmen.com/ buradan faydalanabilirsiniz

Merhaba. Cok sevindim.hamile kalmaniza. Ben once kaan beyi düşünüyordum. Ama olumsuz cok yorum duydum kafam karisti.yardimci olur musunuz

Merhaba. Cok sevindim.hamile kalmaniza. Ben once kaan beyi düşünüyordum. Ama olumsuz cok yorum duydum kafam karisti.yardimci olur musunuz
Ben size sadece şunu söyleyebilirim. Bir defa gidip görüşün, tüm olumsuz yorumları kafanizdan silersiniz.biz Kaan hocaya bir defa gittik.olumlu olumsuz herşeyi anlattı.kafamuzda soru işareti kalmadı.biz çok tedirgin dik.ne kadar zamanda olur dedik.hersey yolunda giderse 3 aya kadar eşiniz hamile kalır dedi. Dediği gibi 3 aydan daha kısa sürede hamile kaldim. Size tavsiyem bir defa muayene olun.pişman olmazsıniz

Iyi gunler arkadaslar Benim esimde 17 agustosta ameliyat olacak kaan bey e. Stresle bekliyoruz insallah olumlu bir sonuc aliriz. Esimin tum degerleri normal sadece fsh yuksek bu sekilde olup ameliyatinda sperm bulunan varsa yazabilirmi acaba

Arkadaşlar ben 1 buçuk yıllık evliyim en başından beri çocuk istiyorduk olmayınca doktora gittik eşimdi hiç sperm çıkmadı mikrotese ameliyatı oldu yine testislerde sperm bulunamadı sperm hücresi var ama sperm boyutuna geçmiyor dedi doktor bu durum başına gelip çocuk sahibi olan var mıdır bitkisel kürler macunlar ise yarar mı cevap verirseniz çok sevinirim :((

Benim de eşimde sperm çıkmadı. 2 yıldr korunmuyoruz. İstanbulda önereceğiniz yer var mı ne yapmamız gerekir:(

Benim de eşimde sperm çıkmadı. 2 yıldr korunmuyoruz. İstanbulda önereceğiniz yer var mı ne yapmamız gerekir:KK43:
istanbulda tansel kaplancan i cok oneriyorlar. biz emre bakirciogluna gittik istanbulda. ama esim.kaan aydos da tedavi olmak istedi

Siz nerde tedavi görüyorsunuz? Eşlere kür yapmak lazım. Önerenler olursa çok iyi olur. Artık yoruldum

İstanbul da değilde biz ankara da Kaan atdosa gidiyoruz şuan ilaç tedavisindeyiz ama alanında en iyisi o diye biliyoruz

Bu hafta bahçeci umutta Ebru hanıma gidiyoruz ön görüşme yapıcaz

Benim nacizane önerim dr Aynur Erşahin onun instagram sayfadında ROSİ isimli bir yöntemle gebelik elde ettiği bir hastasının vidyosunu izlemiştim, bir araştırın instagram adı dr.aynurersahin

Merhaba. Ben de bizim sürecimizi paylaşmak istedim. 6 yıllık evliyiz. Eşim Azosperm. 4 yıl önce araştırma hastanesinde tese oldu sonuç sıfır. Tüm değerleri gen testi vs normaldi. Herhangi bir tedavi uygulanmadan direk tese yapılmıştı. Aradan dört yıl geçti. Araştırmalarım sonucunda Ankara'daki op. Dr. Müfit günel içime sindi ve ona gittik bu ay. Eşime yapılan teseyi başarısız bir ameliyat olarak değerlendirdi. Tek taraflı açılmasını, fazla parça alınmasını, patoloji sonucunun olmamasını vs yanlış olarak gördü. Sizi tese olmamış sayıyorum dedi. Önce tese yapılan tarafı ben tekrar açıcam dedi. Onların bulamadığı yerde sperm bulmak beni çok mutlu ediyor falan dedi. Bu da bizi ümitlendirdi. Değerler normal olsa da ilaç tedavisi uyguluycam dedi. 3-4 ay ilaç kullanacak eşim. Gonal f ve neofortil verdi. Gürgan klinikle birlikte çalışıyor. Bana da vitaminler verildi. Ben de klinikte muayene oldum. Önce eşime tese yapılacak sonra bulunursa tüp bebeğe geçilecek. Yeni bir teknik varmış rosa tekniği. Klinikte o da uygulanıyormuş. Biz kliniği araştırmadık Müfit günel i araştırdık direk ona gittik. Ama klinikten de memnun kaldık çok ilgilendiler. Benzer durumda olanlara Müfit günel i tavsiye ediyorum kesinlikle. Kendisine ulaşmak da çok kolay. İnternet sitesindeki numarası kendisinin. Direk kendi çıkıyor ve yakın tarihe randevu veriyor. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız biz ve bizim durumumuzda olan herkes

Arkadaşlar mrb 2 yıllık evliyim korunmadığımız halde hamile kalamadım doktora gittiğimizde sperm sayısı 0 olduğunu öğrendik.çok üzüldüm ne yapacağımı bilemedim Dr eşime proxseed diye bi ilaç verdi bunu kullanıp 1 ay sonra tekrar gelin dedi acaba sperm çıkarmı eşimin 10 yaşında bir kızı var ilk eşinden normal yollardan olmuş sonradan sperm sayısı düşermi yada hiç kalmazmı bilemedim benim durumumda olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun çok ihtiyacım var .

Duseer tabi benim esim mesela ilk cocugum dogal oldu 2. Hala olmadi 🤧

Back
X