Erkek İnfertilitesi azospermi böyle birşey mümkün mü

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

della33

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
20
6
6
40
Arkadaşlar biz çocuk düşünmeye başlayalı 6 ay oldu. Ve 6 ayda 2 düşük yaşadım. Birincisi 6 haftalık, kese görünmüştü, doktor sağlıklı bir gebelik demişti, düşük ardından kürtaj olmak zorunda kaldım. İkincisi ise başlangıçta kimyasal gebeliğe çevirdi. İlki kadar zor olmadı. Kısacası gebelik istediğimiz 2 seferde de hemen hamile kaldım. Şimdi düşüklerin sebebini araştırmaya başladık. Genetiğe kan falan verdik sonuç bekliyoruz. Sorum ise şu;
Ne tuhaftır ki eşim dün sperm verdi ve sonuç kağıdında toplam sperm o(sıfır) yazıyor. %100 hareketsiz yazıyor. Doktorumuz da şok oldu. Başka bir klinikten bir daha baktırmamızı istedi. Pazartesiyi bekliyoruz. Böyle birşey mümkün kü sizce? Eşim azoperm olsa doğal yöntemlerle ben 2 kez hamile kalabilir miydim? Uykularımız keçtı. Bozuk olan moralimiz iyice dibe vurdu. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar biz çocuk düşünmeye başlayalı 6 ay oldu. Ve 6 ayda 2 düşük yaşadım. Birincisi 6 haftalık, kese görünmüştü, doktor sağlıklı bir gebelik demişti, düşük ardından kürtaj olmak zorunda kaldım. İkincisi ise başlangıçta kimyasal gebeliğe çevirdi. İlki kadar zor olmadı. Kısacası gebelik istediğimiz 2 seferde de hemen hamile kaldım. Şimdi düşüklerin sebebini araştırmaya başladık. Genetiğe kan falan verdik sonuç bekliyoruz. Sorum ise şu;
Ne tuhaftır ki eşim dün sperm verdi ve sonuç kağıdında toplam sperm o(sıfır) yazıyor. %100 hareketsiz yazıyor. Doktorumuz da şok oldu. Başka bir klinikten bir daha baktırmamızı istedi. Pazartesiyi bekliyoruz. Böyle birşey mümkün kü sizce? Eşim azoperm olsa doğal yöntemlerle ben 2 kez hamile kalabilir miydim? Uykularımız keçtı. Bozuk olan moralimiz iyice dibe vurdu. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Tesadufen gordum canim yazini. Benim esim azosperm bizde hic canli cansiz sperm yok microtese oldu sperm bulunamadi.sadece hucreler var. Senin esin azosperm degil bence testi tekrarlayin. Ve 2 kez hamile kalmissin. Hareketsiz gorunuyor spermlerin tamami ama belkide stres uzuntu bisi yasadi esin veya yedikleri etkiledi bilemiyorm panik olmayin. 2.kez yaptirin testi ayni sonuc olursa esin takviye destegi alsin insaAllah duzelir. Saglikli bir gebelik gecirirsin.

Azosperm de imkansız bence bir iki tane sperm olsa hadi neyse bi şans zatn azo demek için üç kere teste sıfır çıkması lazım sonradan azo olanlar var tabi ama eşiniz bi test daha yaptırsin bence bi hata var

İnsallah dediginiz gibidir. pazartesi ozel bir klinikte tekrarlayacagiz testi. Allah herkesin gonlune gore versin insallah. Yorumlariniz icin tesekkur ederim.

bence de testte kesinlikle bir hata var yada stres altında sonuçlar kötü çıkabilir ama bu kadar kötü çıktığını hiç duymamıştım. bence siz eşinizi elinizden geldiği kadar rahatlatın ve eşinizde testi yaparken tam manasıyla hata yapmadığına emin olsun. geçmiş olsun raht olun bence bir sonraki test öyle çıkmayacak

Tesekkurler canim. insallah bir yanlislik vardir. Tavsiyelerine dikkat edecegiz. insallah diger testimiz bekledigimiz gibi cikar.

Mümkün çünkü bizimde bir çocuğumuz doğal yoldan oldu 2. Çocuk için üç yıldır uğraştık olmayınca testlere başvurduk eşimin azospermi olduğunu öğrendik ve tüp bebekle sadece mümkün olacağı söylendi eşim tese ameliyatı oldu çok şükür bulundu şimdi sonucu bekliyoruzz

Mümkün çünkü bizimde bir çocuğumuz doğal yoldan oldu 2. Çocuk için üç yıldır uğraştık olmayınca testlere başvurduk eşimin azospermi olduğunu öğrendik ve tüp bebekle sadece mümkün olacağı söylendi eşim tese ameliyatı oldu çok şükür bulundu şimdi sonucu bekliyoruzz
Canim cok sevindim sizin adiniza. Bizde cok ugrasiyoruz. Daha onceden kullandiginiz ilaclar oldu mu ( benim de esim azosperm ) daha onceden 1 adet sperm hucresi cikiyordu. 1 hafta onceki testte azosperm denildi ne yapacaguz bilmiyorum

3 kere sperm testi yaptı hep 0 sperm çıktı kaç doktora gittiysek hepsi sadece tüp bebek olur dedi doğal yollarla imkansız dediler. Tup bebek için merkeze gittik %50 şans verdiler.Üroloji doktoru mikro tese den önce vitaminler verdi eşim sigara içiyordu sigarayı bırakamasanda azaltman lazım 1 ay içinde dedi . ameliyatta çok şükür bulundu sperm . Bu arada eşim çocukken inmemiş testis ameliyatı olmuştu azospermin sebebi buydu.

3 kere sperm testi yaptı hep 0 sperm çıktı kaç doktora gittiysek hepsi sadece tüp bebek olur dedi doğal yollarla imkansız dediler. Tup bebek için merkeze gittik %50 şans verdiler.Üroloji doktoru mikro tese den önce vitaminler verdi eşim sigara içiyordu sigarayı bırakamasanda azaltman lazım 1 ay içinde dedi . ameliyatta çok şükür bulundu sperm . Bu arada eşim çocukken inmemiş testis ameliyatı olmuştu azospermin sebebi buydu.
INSALLAH tedaviniz olumlu sonuc verir. Biz de 15 tatilde yapmayi dusunuyoruz Insallah tutar

İnş ben umutluydum çok dua ettim zaten dua etmekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden.
Siz de zaten 1 tane de olsa çıkmış içinizi ferah tutun sizin de olumlu olacaktır inş.

İnş ben umutluydum çok dua ettim zaten dua etmekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden.
Siz de zaten 1 tane de olsa çıkmış içinizi ferah tutun sizin de olumlu olacaktır inş.
Ayyy INSALLAH. Bu sefer cok umutlandik. INSALLAH boşa çıkmaz. RABBIM isteyen herkese nasip etsin INSALLAH

Back
X