Sabah akşam bi çorba kaşığı içiyor bide keçiboynuzu özü aynı şeklde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah akşam bi çorba kaşığı içiyor bide keçiboynuzu özü aynı şeklde
Teşekkürler bu şekilde deneyelim sagolunSabah akşam bi çorba kaşığı içiyor bide keçiboynuzu özü aynı şeklde
Genetik test basit Bi işlem ama sonucu çıkması 2 ay sürüyor kan testi normal kan veriyorsun bakıyorlar eşinizden yada sizde genetik aileden gelen bise mi azosperm i. Biz hala gitmedik aramsdikda hastaneyi çünkü ev taşıma olayımız var bizim manavkuyuda menderese uzağa gideceğiz 3 vasıtaları gelip gideceğiz artık bilmiyorum hakkımızda herseyin hayirksiisuu2 inşallah güzel sonuç alırsınız şansınız bol olsun , tese için ebeden randevu alabildiniz mı ,ben ilkkez gidicem ege hanım için ancak randevu hala vermiyorlar ,birde genetik test dediginiz nedir bizde tese düşünüyoruz öncesinde yaptıralım o testi
Allah yardımcınız olsun yez vakıtte hayırlı guzel haberler alın ınsallah ,sagolun bilgilendirme için bende yaptırayım detaylı ,tese içinde tecrubelerınızı paylaşırsanız çoksevinirim teşekkürlerGenetik test basit Bi işlem ama sonucu çıkması 2 ay sürüyor kan testi normal kan veriyorsun bakıyorlar eşinizden yada sizde genetik aileden gelen bise mi azosperm i. Biz hala gitmedik aramsdikda hastaneyi çünkü ev taşıma olayımız var bizim manavkuyuda menderese uzağa gideceğiz 3 vasıtaları gelip gideceğiz artık bilmiyorum hakkımızda herseyin hayirksii
merhaba. acaba tedavi süreciniz nasıl oldu? bizde eşimin azospermi oldugunu öğrendik. daha doğrusu normal sperm testinde 2-3tane hareketsiz sperm var. ama şuan prostatit sıkıntımız var onun tedavisini görüyoruz ondan sonra yine test yapılcak ondan sonra da tüp bebek. ama prostatiti tedavi eden doktor şuan 3-4tane olan sperminle sperm havuzu yarıtılacak ondan sonra tüp bebek yani teseye gerek yok gibi birşey demiştiGenetik test basit Bi işlem ama sonucu çıkması 2 ay sürüyor kan testi normal kan veriyorsun bakıyorlar eşinizden yada sizde genetik aileden gelen bise mi azosperm i. Biz hala gitmedik aramsdikda hastaneyi çünkü ev taşıma olayımız var bizim manavkuyuda menderese uzağa gideceğiz 3 vasıtaları gelip gideceğiz artık bilmiyorum hakkımızda herseyin hayirksii
Başa cikilamiyor malesef 2 yıldır uğraşıyoruz tese olacaktık pandemi sürecinden olmuyor yapmıyorlar. Eylülde kurul toplanacakms. Artık çok sıkıldım benden sonra evlenenler çocuklu şimdi yeni evoenecekelrde var onlarında hemen olur bizde şans yok cunkuAzospermi ile nasıl başa çıkılır,neler yapılabilir. Hadi burada yaşadıklarımızı, tecrübelerimizi bu başlık altında toplanıp paylaşalım.
Devlet hastanesi mi tese yapmıyo şuanBaşa cikilamiyor malesef 2 yıldır uğraşıyoruz tese olacaktık pandemi sürecinden olmuyor yapmıyorlar. Eylülde kurul toplanacakms. Artık çok sıkıldım benden sonra evlenenler çocuklu şimdi yeni evoenecekelrde var onlarında hemen olur bizde şans yok cunku
boyle dusunmeyin lütfen yoksa bas etmesi zor olur.Başa cikilamiyor malesef 2 yıldır uğraşıyoruz tese olacaktık pandemi sürecinden olmuyor yapmıyorlar. Eylülde kurul toplanacakms. Artık çok sıkıldım benden sonra evlenenler çocuklu şimdi yeni evoenecekelrde var onlarında hemen olur bizde şans yok cunku
Merhabalar benim eşimdede sadece 15 adet sperm bulundu bnde eşime ıncır zeytınyağı yedırdım hergun keçi boznuzu özü yedırdım ve yanında yemesıne dıkkat ettım bıde folik asit kullandırdım sonra testı tekrarladık dörtyüzbine çıktı sperm sayımız doktor genetık ve hormon testı ıstedı Şimdi ve çok şaşırdı sonuca eğer sperm çıkışı varsa tahlıllerden sonra iğne verecegım ınşaAllah doğal yollarla gebelık elde edersınız dedı olmasa bıle tup bebek tutma şansınız yuksek olacak dedı elim ılk testı devlet hast yaptıgında hıc sperm cıkışı olmamış bunuda yenı öğrendık azıspermi tanısı konulmuştu dıyecegım şu ınş doğru doktoru bulursunuz bız bahçeci sağlık altunızade ürolojı dr bulent hocayla görüştük muayene olmadan görüşme yaparsanız ucret alınmıyor bılgınız olsun ama mutlaka gıdın cunkı daha konusacagımız cok sey var dedı bıze beslenmeyle ılgılıBen eşime arı poleni yedirdim. Keçi boynuzu. Cennet hurması. Nar. muz. Şimdide havuç suyuna başlayacagiz havuç suyu iyiymiş.
inslalah sağlıklı Bi evladınız olur kucağına alırsınız. Ama ben şuan tamamen bu konuyu kapattım hiç çabala al gücüm bile kalmadı çok yıprandım belki maddi değil ama manevi olarak çöktüm hersey üstüme geliyor. İzmirdeyiz biz İstanbula gitme şansımız yok bide kuzum. Teskkur edrim bilgilerin içinMerhabalar benim eşimdede sadece 15 adet sperm bulundu bnde eşime ıncır zeytınyağı yedırdım hergun keçi boznuzu özü yedırdım ve yanında yemesıne dıkkat ettım bıde folik asit kullandırdım sonra testı tekrarladık dörtyüzbine çıktı sperm sayımız doktor genetık ve hormon testı ıstedı Şimdi ve çok şaşırdı sonuca eğer sperm çıkışı varsa tahlıllerden sonra iğne verecegım ınşaAllah doğal yollarla gebelık elde edersınız dedı olmasa bıle tup bebek tutma şansınız yuksek olacak dedı elim ılk testı devlet hast yaptıgında hıc sperm cıkışı olmamış bunuda yenı öğrendık azıspermi tanısı konulmuştu dıyecegım şu ınş doğru doktoru bulursunuz bız bahçeci sağlık altunızade ürolojı dr bulent hocayla görüştük muayene olmadan görüşme yaparsanız ucret alınmıyor bılgınız olsun ama mutlaka gıdın cunkı daha konusacagımız cok sey var dedı bıze beslenmeyle ılgılı