- 12 Aralık 2018
- 260
- 77
- 98
- 32
Allah razı olsun. Allah hepimizin hayırlısıyla yardımcımız olsunİnşallah sperm bulunur. Allah yardımcınız olsun!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun. Allah hepimizin hayırlısıyla yardımcımız olsunİnşallah sperm bulunur. Allah yardımcınız olsun!
Allah razı olsun. Allah hepimizin hayırlısıyla yardımcımız olsun
Amin.Allah razı olsun. Allah hepimizin hayırlısıyla yardımcımız olsun
Merhaba çok geçmiş olsun rabbim kısa zamanda evlat nasip etsin benim eşim azospermi bizde de her şey normal sperm sayı 0 çıkıyor arı polenini nerden aldınız daha önce duymuştum faydası oluyormuş bende almak istiyprum güvenilir bir yer bulamadım siz nerden sipariş ettinizbenim eşimin 5,6 tane sperm çıkışı var.
Tedavi hiç görmedik çünkü doktor ddi tedavilik durum yok tüm şeyler normal Hormon filan tüm testler direk tüp bebek tese ddi. Biz 3 kez sperm verdik arı poleni kullanmadan önce 0 Di kullandık 3 ay sonra 5,6 tane çıkışı olduğunu gördük
Biz kendimiz yani eşimin abisi kendisi üretiyor Du arıları olduğu için ama eğricayir die Bi site var ınstagramda oraya Bi bak herkes ordan sipariş veriyor bizde arı sütu sipariş vereceğiz ordan ama geçen bir posta migros ta bal polen propolis karışımının olduğunu o şekil satıldığını duydum görmedim ama hafta sonu gidip bakmayı düşünüyorum görürsem alacamMerhaba çok geçmiş olsun rabbim kısa zamanda evlat nasip etsin benim eşim azospermi bizde de her şey normal sperm sayı 0 çıkıyor arı polenini nerden aldınız daha önce duymuştum faydası oluyormuş bende almak istiyprum güvenilir bir yer bulamadım siz nerden sipariş ettiniz
Eğri cayır bal die yazıyor ınstagramda.Merhaba çok geçmiş olsun rabbim kısa zamanda evlat nasip etsin benim eşim azospermi bizde de her şey normal sperm sayı 0 çıkıyor arı polenini nerden aldınız daha önce duymuştum faydası oluyormuş bende almak istiyprum güvenilir bir yer bulamadım siz nerden sipariş ettiniz
Eger katı meyve sikacagin varsa eşine her sabah taze Bi bardak havuç suyu sık sende iç oda bizim olmadığından her sabah Bi tane aç karna havuç yiyor. Ben nar muz cennet hurması ceviz madem fıstık fındık da çok tukettiriyirum. Bal sofradan eksik etmiyorum. E vitanemini olan meyveleri hücre yenileyen meyveleri ARAŞTIRIP yediriyorum öyle ALLAH hepimizin yardımcısı olsunMerhaba çok geçmiş olsun rabbim kısa zamanda evlat nasip etsin benim eşim azospermi bizde de her şey normal sperm sayı 0 çıkıyor arı polenini nerden aldınız daha önce duymuştum faydası oluyormuş bende almak istiyprum güvenilir bir yer bulamadım siz nerden sipariş ettiniz
Teşekkür ederim canım ben o sayfadan sipariş vereyim bende yediyorum Nar muz kuruyemiş beslenmemize dikkat ediyoruz inşallah güzel sonuçlar alırızEger katı meyve sikacagin varsa eşine her sabah taze Bi bardak havuç suyu sık sende iç oda bizim olmadığından her sabah Bi tane aç karna havuç yiyor. Ben nar muz cennet hurması ceviz madem fıstık fındık da çok tukettiriyirum. Bal sofradan eksik etmiyorum. E vitanemini olan meyveleri hücre yenileyen meyveleri ARAŞTIRIP yediriyorum öyle ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
canım merhaba. genetik dediği şey y kromozom testi mi yoksa kistik fibrozis testi miGenetik en önemlisi aslinda biz üniversite hastanesinde yaptırdığımiz için genetik i 60 günde çıktı. Ama tekiz çıktı doktorun söylediği tekiz çıkmazsa yüzde 75 tese de sperm bulamazdım ama temiz çıktı yüzde 75 var ınsllah buluruz.
ah der başlarım hikayeme. 1,5 yıllık evliyim 7.ayda öğrendik azosperm ama 5,6 tane çıkış var. 8 ay ege ü. Hastanesinde testler yaptık şükürler olsun temzi çıktı hepsi şimdi tese için gün bekliyoruz RABBIM yuzumuze bakar inslalah sağlıklı hareketli spermler çıkar tüp bebekle hamile kalıp hayırlısı sağlıkla KUCAĞIMA alırım inslalh.
Hormonlar herşey normal demişsiniz Doktor sebebini araştırmadı mı öyle olunca genelde tıkanıklığa bağlı oluyor.Bizde tepecikte muayene olup test yaptırdık herşey normal çıkınca doktor ultrasonla baktı ve tıkanıklık belirledi haftasına ameliyata aldı çıkış olursa normal yolla bile olur dedi. En az 6 ay zamanı varmış 3. Ayda test verdik sonuç aynıydı bu ay 8. Ay oldu ptesi test verecek eşim sabırsızlıkla bekliyorum. Yanı herşey normalken teseye girmek için acele etmeyin tek doktorla kalmayın biz kaç tane doktora danıştık kimse tepecikteki kadar ilgilenmedi aksine çOcuğunuz olmaz deyip özele yönlendirdiler.benim eşimin 5,6 tane sperm çıkışı var.
Tedavi hiç görmedik çünkü doktor ddi tedavilik durum yok tüm şeyler normal Hormon filan tüm testler direk tüp bebek tese ddi. Biz 3 kez sperm verdik arı poleni kullanmadan önce 0 Di kullandık 3 ay sonra 5,6 tane çıkışı olduğunu gördük
Bir de çörek otu yağını ekle cnm bize prof dr önerdi ve hormonlarda iyileşme var tabi yanında hormon iğneleri de kullanıyorduBen eşime arı poleni yedirdim. Keçi boynuzu. Cennet hurması. Nar. muz. Şimdide havuç suyuna başlayacagiz havuç suyu iyiymiş.
Twpecikte hangi doktora gittiniz birde ücret verdinizmiHormonlar herşey normal demişsiniz Doktor sebebini araştırmadı mı öyle olunca genelde tıkanıklığa bağlı oluyor.Bizde tepecikte muayene olup test yaptırdık herşey normal çıkınca doktor ultrasonla baktı ve tıkanıklık belirledi haftasına ameliyata aldı çıkış olursa normal yolla bile olur dedi. En az 6 ay zamanı varmış 3. Ayda test verdik sonuç aynıydı bu ay 8. Ay oldu ptesi test verecek eşim sabırsızlıkla bekliyorum. Yanı herşey normalken teseye girmek için acele etmeyin tek doktorla kalmayın biz kaç tane doktora danıştık kimse tepecikteki kadar ilgilenmedi aksine çOcuğunuz olmaz deyip özele yönlendirdiler.
Ah ya biz gittik doktora hormonlar yine normal tıkanıklık nerde bulamayız tek yol tese olmak dedi. Sperm bulursak dondururuz tüp bebek işlemlerine başlarız normal yolla hıç olmaz artık dediBir de çörek otu yağını ekle cnm bize prof dr önerdi ve hormonlarda iyileşme var tabi yanında hormon iğneleri de kullanıyordu
Tepecikte mustafa delibaş adında hoca var. Çok iyi bir insan bizim kadar heyecanlandı ameliyattan önce ve sonra. Tıkanıklık gördü ultrasonda onu açtı ücret vermedik bunu ssk karşılıyor zaten. Ama işte şimdi özele gittik doğru yol izlemiş ama şimdiye kadar çıkış olması lazımdı yüksek ihtimal yumurtalıklsrın arkasında bulunamayacak yerde tıkanıklık var tek yol tese diyor. Tekrar tepecikteki doktora danışıp ona göre işlemleri başlatıcaz artıkTwpecikte hangi doktora gittiniz birde ücret verdinizmi
Birde sizde 5 6 tane çıkış varmış öyle olunca teseye gerek kalmıyor dedi biz cuma günü özelde test vericez labavatuar devlete göre daha iyi incelemesi dedi. 5 6 tane bulursak teseye gerek kalmaz dedi.Twpecikte hangi doktora gittiniz birde ücret verdinizmi
Kuzum ama bizde yıkama sonucu çıkıyor bu 5,6 tane dedikleri mikro tese daha mantıklı daha sağlıklı hücre bulunur die. Birde biz șuana kadar devlet taraflı gidiyorduk ama artık öyle yapmayacağız. 3,500 TL ye mikro tese yapılıyor tüp bebek iğneler ne kadar bilmiyorum ama. Devlet taraflı olunca ilgilenilmiyor baksana bir yıl oldu git gel. Bilezigimi bozduracam özele gideceğiz yada bu hastanede özel e geçeceğiz yoksa kimse yaralı parmağa isemiyor. Rabbım insalalh nasip eder inslalh bana bize herkese he risteyeneB
Birde sizde 5 6 tane çıkış varmış öyle olunca teseye gerek kalmıyor dedi biz cuma günü özelde test vericez labavatuar devlete göre daha iyi incelemesi dedi. 5 6 tane bulursak teseye gerek kalmaz dedi.
Kuzum ama bizde yıkama sonucu çıkıyor bu 5,6 tane dedikleri mikro tese daha mantıklı daha sağlıklı hücre bulunur die. Birde biz șuana kadar devlet taraflı gidiyorduk ama artık öyle yapmayacağız. 3,500 TL ye mikro tese yapılıyor tüp bebek iğneler ne kadar bilmiyorum ama. Devlet taraflı olunca ilgilenilmiyor baksana bir yıl oldu git gel. Bilezigimi bozduracam özele gideceğiz yada bu hastanede özel e geçeceğiz yoksa kimse yaralı parmağa isemiyor. Rabbım insalalh nasip eder inslalh bana bize herkese he risteyene