Erkek İnfertilitesi Azospermi olup doğal yöntemle hamile kalan varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet hormon değerleriniz yüksek özellikle prolaktin yüksek ege bey pek dikkate almıyor gibi değerleri felan bizde patoloji ye gönderdik sonuç geldi kök hücresi var ee dedim ne yapılacak şimdi nasıl ilerlicz dediğimde bana ddiği tekrar bir ameliyat verceğim şans %40 ddi diğerinden farkı ne olucak ben bu yıkımı birkez daha yaşayamam madem kök hücresi var bu tedavi edilip biraz denenmesi gerkmiyo mu ddiğimde hayır tedavisi yok kaan aydos da böyle söylüyo ddi bana ben o günden snra çıktım ordan çünkü o gün para için yaptığını anladım..
Yani kaan aydos iyi bir dr degil mi

Arkadaşlar eşim bugün bahçeci umut ta egecan bey de tese oldu cok sükur bulduk fazlasiyla ve dondurduk hersey nasip kismet meselesi ayni doktorda tese olanlarda bulunanda var bulunmayanda

Celalettin peru hakkında bilgi vereyim bizden kimsenin istemediği inhibin b testi, hipofiz emar istedi ve hormonlarımızın yüksek olmasınım bir sebebi var ama ne bunu araştırıyor şuan emar sonucumuzu beklyoruz her 3 ayda bir muayeneye gidiyosun bitkisel kapsüller, iğneler, ilaçlar, macunlar, sular vesire bu şekilde tedavi uyguluyo hoca zaten tedavisiz teseye çok karşı 2 sene felan bir zaman verdi duruma göre yönlendircek her 3 ayda bir bakırköy Andromed'de detaylı sperm analizi yapıyoruz süreç bu şekilde bizimde birinci ayımızdayız yeni başladık hocanın grubu var hastalarındam oluşan orda sonuç alıp ilerleyenler var biz yeni olduğumuz için şuam bu şekilde bilgi verebiliyorum isterseniz instgram sayfasından da bakabilirsiniz

Hülya hanım merhaba şimdi bizde bezmialmede hormon ve genetik testlerini yaptırdık genetik sonuçlarını bekliyoruz aldıktan sonra c.peru ya gitmeyi düşünüyorum fakat hastanesini de değiştirmiş fiyatları nedir bu yaptırdıklarınız muayne bitkisel ilaçlar testler vs vs bunlar ne kadar tuttu ? Bilgi verirseniz çok memnun olurum

Hülya hanım merhaba şimdi bizde bezmialmede hormon ve genetik testlerini yaptırdık genetik sonuçlarını bekliyoruz aldıktan sonra c.peru ya gitmeyi düşünüyorum fakat hastanesini de değiştirmiş fiyatları nedir bu yaptırdıklarınız muayne bitkisel ilaçlar testler vs vs bunlar ne kadar tuttu ? Bilgi verirseniz çok memnun olurum
Merhaba tabikii yardımcı olabilirim. Evet hastanesi değişti şuanda muayene 400 tl diğer kapsüller ilaçlar hastalık sebebi ve durumuna göre veriliyor herkesin farklı fiyat tutabiyo ama ortalama 2000 civarı tutuyo 3 aylık. Inhıbın b 200 tl civarına yaptırmıştık, hipofiz emarı devlet hastanesinde yaptırdık biz özelde ne kadar ücretleri bilgim yok, birde hoca şirinevlerde alfa görüntüleme merkezinde doppler istiyor oda 250 tl yardımcı olabildiysem ne mutlu inşallah güzel sonuçlar alırızz

Arkadaşlar eşim bugün bahçeci umut ta egecan bey de tese oldu cok sükur bulduk fazlasiyla ve dondurduk hersey nasip kismet meselesi ayni doktorda tese olanlarda bulunanda var bulunmayanda
Öylee tabii nasip çok sevindim sizin adınıza inşallah hamile olduğunuzun haberlerinide verirsiniz buradan

merhaba bizde bezmialemde genetik test ve hipofiz mr çektirmek için gideceğiz ama hangi doktora gittiniz?herhangi bi ödeme oluyor mu?istediğimiz testleri yapar mı doktor acaba?

Merhaba tabikii yardımcı olabilirim. Evet hastanesi değişti şuanda muayene 400 tl diğer kapsüller ilaçlar hastalık sebebi ve durumuna göre veriliyor herkesin farklı fiyat tutabiyo ama ortalama 2000 civarı tutuyo 3 aylık. Inhıbın b 200 tl civarına yaptırmıştık, hipofiz emarı devlet hastanesinde yaptırdık biz özelde ne kadar ücretleri bilgim yok, birde hoca şirinevlerde alfa görüntüleme merkezinde doppler istiyor oda 250 tl yardımcı olabildiysem ne mutlu inşallah güzel sonuçlar alırızz
Oldunuz tabi ki🙏 Çok teşekkürler hoca git gide fiyatı yükseltiyor belli ki 🤨 Allah hem maddi hem manevi yardımcımız olsun inşallah. Allah hepimize şifa versin sonra hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah 🙏

Kuzum sayiyi sifir demissin 3 4 gunluk bir perhizle gidipte bir verseydiniz. Azosperm icin ben esime incir cekirdegi yagi ve kecibiynuzu kuru solgar e vitamini kullandim bir ayda sayusi inanilmaz artti bilmiorum belki gaydasi olur lutfen dene bizde ise yaradi kesimce kiru dusmeye basladi ama skmdi tekrr kullanior

Kuzum sayiyi sifir demissin 3 4 gunluk bir perhizle gidipte bir verseydiniz. Azosperm icin ben esime incir cekirdegi yagi ve kecibiynuzu kuru solgar e vitamini kullandim bir ayda sayusi inanilmaz artti bilmiorum belki gaydasi olur lutfen dene bizde ise yaradi kesimce kiru dusmeye basladi ama skmdi tekrr kullanior
Bende oyle yapsam ama beni dinlemiyorki 1 yil oldu gidip en azından degerlerimize bakalim diyorum yok diyor bidaha hayal kırıklığına uğramak istemiyorum diyor😶😐

Bende oyle yapsam ama beni dinlemiyorki 1 yil oldu gidip en azından degerlerimize bakalim diyorum yok diyor bidaha hayal kırıklığına uğramak istemiyorum diyor😶😐
Sen evde kuru yap rica minnet bir sekilde icir al ilaclari cinko e vitamini kecinoynuzu kuru ve incir cekirdegi yagi bak mutlkaa faydasini goreceksin. Inslsllh duzelir

Sen evde kuru yap rica minnet bir sekilde icir al ilaclari cinko e vitamini kecinoynuzu kuru ve incir cekirdegi yagi bak mutlkaa faydasini goreceksin. Inslsllh duzelir
Sizinki degeler 0 miydi bizimki butun degerler 0

Sizinki degeler 0 miydi bizimki butun degerler 0
Hayir canim tam sifir diyemem ama bir testinde belli bekirsiz 1 adet demisti mesela kiminde azo kiminde 1 milyon falan surekli karisikti testleri simdi juru uyguladi 1 ay icinde etki etti hatta 2 haftada falan sanirim bi 10 milyon falan artior

Back
X