Erkek İnfertilitesi Azospermi olup doğal yöntemle hamile kalan varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz atlattik bu süreci çok sükur simdi tatile cıktik transfer günunu bekliyoruz darısı sizlerin basına insallah
Ayy çok mutlu oldum canım tatilde butun sitresini at insallah rabbim kucağını doldurur darısı bizlerin başına

Aramizda var tabi ki.
Bizde azospermiyiz ilk tesede sperm bulundu ve embriyolarim donduruldu cok sukur rabbime transfer gunumuzu bekliyoruz insallah tutar.
Çok sevindim.Rabbim tamamına erdirsin inşallah peki herhangi bir tedavi gördünüz mü?

Benim eşimde azospermi.. tese olduk sonuç olumsuz. Şimdi Kaan aydosa gidiyoruz. Tedavi sürecindeyiz.. allah kimseleri evlat hasretiyle sınamasın öyle zormuş ki.. eşim hayata küstü. Her şekilde ona destek olmaya çalışıyorum allah yardımcımız olsun. Çokkk zor...

Belime ip baglamadigim mi kaldı şeq mezarligindan toprak yemedigim mi kaldı soğan kürünü 1 hafta uyguladim en son hatayda bi kadin varmis herkes orya gitti kadınların beline basıyormuş dediler gitmedim yengem gitti onunda 4 yıldır olmuyor simdi 2 aylık hamile
Böyle saçma şeyler yapacağınıza eşinize söyleyin doktora gitsin. Neyi bekliyor. Tedavi olsun Allahın izniyle olur cocuhunuz

Benim eşimde azospermi.. tese olduk sonuç olumsuz. Şimdi Kaan aydosa gidiyoruz. Tedavi sürecindeyiz.. allah kimseleri evlat hasretiyle sınamasın öyle zormuş ki.. eşim hayata küstü. Her şekilde ona destek olmaya çalışıyorum allah yardımcımız olsun. Çokkk zor...
Bizde kaan hocaya gidiyoruz eşimde aynı sıkıntı var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bizim tese ameliyatında hiçbişey çıkmadı pdikolojim altüst oldu. Biyandan oldupm iğnelere mi yanayım kasıklarımdaki dayanılmaz acıya mı ? Yoksa eşimin sıkıntılarına mı? Ne yapcam bundan snra bilmyrm 😢😢
Merhaba hikayenizi okudum.Öncelikle çok geçmiş olsun. Biz de sizin gibi bir süreç geçirdik Umut’ta Ege bey ve Cem bey ile.Şu an ne durumdasınız nasıl bir yol izliyorsunuz?

Merhaba hikayenizi okudum.Öncelikle çok geçmiş olsun. Biz de sizin gibi bir süreç geçirdik Umut’ta Ege bey ve Cem bey ile.Şu an ne durumdasınız nasıl bir yol izliyorsunuz?
Teşekkürler eşim iğne tedavisine devam ediyor başka bi üroloji doktoru ekstra bi hormon iğnesi yaptrdı bize. Basiretimiz mi bağlandı anlamadm Ege beye de danışmadan yaptrdık :( şimdi süreç olumsuz etkilenmiş olabilir gelin bakalm demiş çok korkuyrm herşey bozulcak diye . Siz ne aşamadasınız

Kaan beyle tedavi süreci nasıl? Memnun musunuz ? İlaca başladnz mı
Evet eşim mayıs ayından itibaren iğne kullanmaya başladı fsh degeri düşüyor bu bizim için iyi birşey kasım ayında tese yapalım dedi bakalım hayırlısı kosmetimizde ne varsa ayrıca eşiö sadece azosperm degıl klinefertel sendromu

Teşekkürler eşim iğne tedavisine devam ediyor başka bi üroloji doktoru ekstra bi hormon iğnesi yaptrdı bize. Basiretimiz mi bağlandı anlamadm Ege beye de danışmadan yaptrdık :( şimdi süreç olumsuz etkilenmiş olabilir gelin bakalm demiş çok korkuyrm herşey bozulcak diye . Siz ne aşamadasınız

Back
X