Erkek İnfertilitesi Azospermi olup doğal yöntemle hamile kalan varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Oyle yapiyim en iyisi ben ona durumu çaktırmadan yavaş yavaş kendimi hazirliyim bu duruma ramazandan sonra da söylerim ozmana kadar olmasa bişey ikna olur herhalde
Soylersin ne yapmayi dusunuyorsun diye . Sonuca gore ya aileler duyar ya da beraber halledersiniz. Sacma sey icin gurur yapitirlar uaa sanki erkek degilsin demissiz gibi algiliyor kafalari

Soylersin ne yapmayi dusunuyorsun diye . Sonuca gore ya aileler duyar ya da beraber halledersiniz. Sacma sey icin gurur yapitirlar uaa sanki erkek degilsin demissiz gibi algiliyor kafalari
Ayyynen çok karşıyım boyle saçma düşüncelere allah vermis kul neylesin

Utanilacak bi.durum da yok onlar oyle algılıyorlar

Bizde isteriz olsunda napalim yani. Bazen diyorum iyi ki eşimde kusur esim8j tarafo cok gerikafali cahiller bana alttan alttan cok baski yaptilar
En çok ta bu geri kafalilar yüzünden eşimin üzerine gidip zorlamiyorum onu çünkü ben yaptikca daha cok üzülüyor strese giriyor

En çok ta bu geri kafalilar yüzünden eşimin üzerine gidip zorlamiyorum onu çünkü ben yaptikca daha cok üzülüyor strese giriyor
Sen kendinde olnadigiji soylemedikce laf devam eder. Ogullarija yapsinlar o baskiyi

Bana diyo tedavini.ol kuzummm . Dedim ogluna de onu bide para ver 😂 2 aydir ses yok
😂😂 kız bende oyle düşünüyorum altınlarım var diyorum tup bebek yapinca bozdururum sonra da düşünüyorum diyorum babasi zengin o versin parayi ben niye altınlarimi bozdurayım

Kesinlikle aktarlardan bulduğu bütün ilaclari eve getirir adet günümü benden iyi biliyor benden daha çok istiyor çocuğumuz olsun ama ameliyat olmamakta cok ısrarcı ne yapacağımı ona bu durumu nasıl kabullendirecegimi bilmiyorum cok zor durumdayım 😔
Benim de eşim azospermi ikna etmek için bir sene uğraştım tüp bebek merkezine gidiyoruz şimdi. Ama o süreç çok zordu. Sürekli videolar izlettim tüp bebek merkezlerinde gebeliği gerçekleşen kadınların ağladığı ve eşine sarıldığı videolar. Onları izledikçe yanında bende ağladım. Sonunda ikna oldu. Bu durumu kabullenemiyolar ama bu sorun kadında da olabilir artık normal yolla bebek sahibi olanlar çok azaldı

Benim de eşim azospermi ikna etmek için bir sene uğraştım tüp bebek merkezine gidiyoruz şimdi. Ama o süreç çok zordu. Sürekli videolar izlettim tüp bebek merkezlerinde gebeliği gerçekleşen kadınların ağladığı ve eşine sarıldığı videolar. Onları izledikçe yanında bende ağladım. Sonunda ikna oldu. Bu durumu kabullenemiyolar ama bu sorun kadında da olabilir artık normal yolla bebek sahibi olanlar çok azaldı
Rabbim emeğinin karşılığını verir inşallah canım

Back
X