Bize daha cok yazik 1.5 yildir evliyim bana kusur bulmalarinda 8 kez yattim o lanet masaya.Tabiki bizede yazık ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize daha cok yazik 1.5 yildir evliyim bana kusur bulmalarinda 8 kez yattim o lanet masaya.Tabiki bizede yazık ya
Oyle yapiyim en iyisi ben ona durumu çaktırmadan yavaş yavaş kendimi hazirliyim bu duruma ramazandan sonra da söylerim ozmana kadar olmasa bişey ikna olur herhaldeNet ol canim. Sende biraz kafani topla
Soylersin ne yapmayi dusunuyorsun diye . Sonuca gore ya aileler duyar ya da beraber halledersiniz. Sacma sey icin gurur yapitirlar uaa sanki erkek degilsin demissiz gibi algiliyor kafalariOyle yapiyim en iyisi ben ona durumu çaktırmadan yavaş yavaş kendimi hazirliyim bu duruma ramazandan sonra da söylerim ozmana kadar olmasa bişey ikna olur herhalde
Ayyynen çok karşıyım boyle saçma düşüncelere allah vermis kul neylesinSoylersin ne yapmayi dusunuyorsun diye . Sonuca gore ya aileler duyar ya da beraber halledersiniz. Sacma sey icin gurur yapitirlar uaa sanki erkek degilsin demissiz gibi algiliyor kafalari
Bizde isteriz olsunda napalim yani. Bazen diyorum iyi ki eşimde kusur esim8j tarafo cok gerikafali cahiller bana alttan alttan cok baski yaptilarAyyynen çok karşıyım boyle saçma düşüncelere allah vermis kul neylesin
Al benden de okdar hala da öylelerBizde isteriz olsunda napalim yani. Bazen diyorum iyi ki eşimde kusur esim8j tarafo cok gerikafali cahiller bana alttan alttan cok baski yaptilar
En çok ta bu geri kafalilar yüzünden eşimin üzerine gidip zorlamiyorum onu çünkü ben yaptikca daha cok üzülüyor strese giriyorBizde isteriz olsunda napalim yani. Bazen diyorum iyi ki eşimde kusur esim8j tarafo cok gerikafali cahiller bana alttan alttan cok baski yaptilar
Bana diyo tedavini.ol kuzummm . Dedim ogluna de onu bide para verAl benden de okdar hala da öyleler
En çok ta bu geri kafalilar yüzünden eşimin üzerine gidip zorlamiyorum onu çünkü ben yaptikca daha cok üzülüyor strese giriyor
Sen kendinde olnadigiji soylemedikce laf devam eder. Ogullarija yapsinlar o baskiyiEn çok ta bu geri kafalilar yüzünden eşimin üzerine gidip zorlamiyorum onu çünkü ben yaptikca daha cok üzülüyor strese giriyor
Bana diyo tedavini.ol kuzummm . Dedim ogluna de onu bide para ver2 aydir ses yok
AynenSen kendinde olnadigiji soylemedikce laf devam eder. Ogullarija yapsinlar o baskiyi
Benim altinlarimi da aldiklari icinkız bende oyle düşünüyorum altınlarım var diyorum tup bebek yapinca bozdururum sonra da düşünüyorum diyorum babasi zengin o versin parayi ben niye altınlarimi bozdurayım
Bizimkilerdw boş cene agizlarinin payini verdimBenim altinlarimi da aldiklari icinsinirden guluyom. Dursun altinlarin ses etme sakin
Hahahah allah seni ne etmesin onlarin yaptığı altinlari sattilar söz ettigim kendi altınlarimBenim altinlarimi da aldiklari icinsinirden guluyom. Dursun altinlarin ses etme sakin
Mustahak ettinBizimkilerdw boş cene agizlarinin payini verdim![]()
Ayy onu nasil biraktilarHahahah allah seni ne etmesin onlarin yaptığı altinlari sattilar söz ettigim kendi altınlarim
Sanirim onu da alacaklar vermemAyy onu nasil biraktilardursun onuda verme
Benim de eşim azospermi ikna etmek için bir sene uğraştım tüp bebek merkezine gidiyoruz şimdi. Ama o süreç çok zordu. Sürekli videolar izlettim tüp bebek merkezlerinde gebeliği gerçekleşen kadınların ağladığı ve eşine sarıldığı videolar. Onları izledikçe yanında bende ağladım. Sonunda ikna oldu. Bu durumu kabullenemiyolar ama bu sorun kadında da olabilir artık normal yolla bebek sahibi olanlar çok azaldıKesinlikle aktarlardan bulduğu bütün ilaclari eve getirir adet günümü benden iyi biliyor benden daha çok istiyor çocuğumuz olsun ama ameliyat olmamakta cok ısrarcı ne yapacağımı ona bu durumu nasıl kabullendirecegimi bilmiyorum cok zor durumdayım![]()
Rabbim emeğinin karşılığını verir inşallah canımBenim de eşim azospermi ikna etmek için bir sene uğraştım tüp bebek merkezine gidiyoruz şimdi. Ama o süreç çok zordu. Sürekli videolar izlettim tüp bebek merkezlerinde gebeliği gerçekleşen kadınların ağladığı ve eşine sarıldığı videolar. Onları izledikçe yanında bende ağladım. Sonunda ikna oldu. Bu durumu kabullenemiyolar ama bu sorun kadında da olabilir artık normal yolla bebek sahibi olanlar çok azaldı