Arastirmistim daha önce teşekkürler şimdilik doktorumuzdan memnunuzRosi işlemini Celalettin hocaya sorabilirsiniz daha önce pozitif rosi bebek uygulamaları var
Evet dün sipariş ettik. Gelince hemen başlayacağız. Güzel sonuçlar alırız inşallahMerhaba eşim henüz kullanmadı araştırma aşamasındayız eşinize de mi önerildi ?
İnşallah hangi doktor önerdi hangi hastanede tedavidesinizEvet dün sipariş ettik. Gelince hemen başlayacağız. Güzel sonuçlar alırız inşallah
9 eylül üniversitesi araştırma hastanesinde Prof. Dr. Aykut Kefi önerdi. Ondan önce bir doktor daha önermişti o yüzden şans vermek istedik. Siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuzİnşallah hangi doktor önerdi hangi hastanede tedavidesiniz
Brüksel tüp bebek merkezinden Bülent Alıcı önerdi şuan tedavide değiliz üroloji ile görüştük sperm çıkışı sonrası tedaviye başlayacağız9 eylül üniversitesi araştırma hastanesinde Prof. Dr. Aykut Kefi önerdi. Ondan önce bir doktor daha önermişti o yüzden şans vermek istedik. Siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz
Merhaba benimde eşimde azospermi tanısı konuldu mikro tese ameliyatı olundu olumsuz sonuçlandı ve prolisteme başlanıldı ondanda olumsuz sonuç geldiMerhaba eşim henüz kullanmadı araştırma aşamasındayız eşinize de mi önerildi ?
Çok üzüldüm eşinizin azo tanısı ne kaynaklı acabaMerhaba benimde eşimde azospermi tanısı konuldu mikro tese ameliyatı olundu olumsuz sonuçlandı ve prolisteme başlanıldı ondanda olumsuz sonuç geldi
Merhaba eşiniz prolisemi bitirdikten sonra da tese oldu mu acaba. Biz de son ayı bitirdik. Sprem testi 0 geldi yine. 2.kez tese olucazMerhaba benimde eşimde azospermi tanısı konuldu mikro tese ameliyatı olundu olumsuz sonuçlandı ve prolisteme başlanıldı ondanda olumsuz sonuç geldi
Merhaba 2.teseyi olmayın bence testte sıfır çıktıysa fsh ve total testesteron seviyesi nasıl eşinizin kan değerlerindeMerhaba eşiniz prolisemi bitirdikten sonra da tese oldu mu acaba. Biz de son ayı bitirdik. Sprem testi 0 geldi yine. 2.kez tese olucaz
Fsh 38 hala, onda da bir değişim olmadı. Total testesteronu çok iyi. Site de birinin de fsh yüksek olup testte 0 olan ama tese de sperm bulunan birine denk gelmistim. Prolistem kullanıyorlardı. Fsh ne yapsak düşmüyor maalesef sizin de mi fsh yüksekMerhaba 2.teseyi olmayın bence testte sıfır çıktıysa fsh ve total testesteron seviyesi nasıl eşinizin kan değerlerinde
Ovitrelle kullandı mı eşiniz fsh için ?Fsh 38 hala, onda da bir değişim olmadı. Total testesteronu çok iyi. Site de birinin de fsh yüksek olup testte 0 olan ama tese de sperm bulunan birine denk gelmistim. Prolistem kullanıyorlardı. Fsh ne yapsak düşmüyor maalesef sizin de mi fsh yüksek
6 ay kullandı bir ilerleme olmadı sonra baska bir dr a baslamıştık o dr. bıraktırdı.Ovitrelle kullandı mı eşiniz fsh için ?
Ovit meriofert ikilisi dengeliyor bizimde, 6 ayda iyi bir süre etki etmemesine şaşırdım bizimde testesteron çok düşüyor iğneler yüzünden mesela. Hormonlar çok hassas keşke hep istenilen düzeyde tutabilsek6 ay kullandı bir ilerleme olmadı sonra baska bir dr a baslamıştık o dr. bıraktırdı.
Ovit meriofert ikilisi dengeliyor bizimde, 6 ayda iyi bir süre etki etmemesine şaşırdım bizimde testesteron çok düşüyor iğneler yüzünden mesela. Hormonlar çok hassas keşke hep istenilen düzeyde tutabilseksi
Ovit meriofert ikilisi dengeliyor bizimde, 6 ayda iyi bir süre etki etmemesine şaşırdım bizimde testesteron çok düşüyor iğneler yüzünden mesela. Hormonlar çok hassas keşke hep istenilen düzeyde tutabilsek
İğnenin etki etmediğine takviye hiç etmezki bence üç beş doktorun şişirilmiş bir ürünü faydasını göreni ne duydum ne gördüm uçuk fiyatı var. Farklı tedavi protokolü önerdi mi doktorunuz fsh içinEvet keşke. Testesteronumuz normal sınırlarda. Ama fsh a ne ovitrelle ne de prolistem hiç biri fayda etmedi malesef.
Haziranda görüşücez tekrar. Şuan için iğne vs. birsey önermediİğnenin etki etmediğine takviye hiç etmezki bence üç beş doktorun şişirilmiş bir ürünü faydasını göreni ne duydum ne gördüm uçuk fiyatı var. Farklı tedavi protokolü önerdi mi doktorunuz fsh için
Bize bundan önerdiler kullnaıyoruz herkese allah istediği gibi sınuçlar versşnMerhabalar hanımlar eşine azospermi tanısı konulup prolistem ilacı önerilen var mı? Kullananlar varsa sonuçlarınız nasıl oldu yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum
Bize bundan önerdiler kullnaıyoruz herkese allah istediği gibi sınuçlar versşn
Eşimin 58den 10 lara kadar düşmüştü fakat 1 yıl aralıksız tedavi gördüFsh 38 hala, onda da bir değişim olmadı. Total testesteronu çok iyi. Site de birinin de fsh yüksek olup testte 0 olan ama tese de sperm bulunan birine denk gelmistim. Prolistem kullanıyorlardı. Fsh ne yapsak düşmüyor maalesef sizin de mi fsh yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?