Azospermi Prolistem İlacı

İğne ilaç takviye edici gıdalardı Celalettin Peru’da tedavi gördü eşim gitme şansınız varsa öneririm maliyetli fakat sonuç gördük
Çok sevindim sizin adınıza. Biz de haziranda Tansel Beye baslayacaktık. Celaleddin Peruyu da araştırayım

İnşallah Kaçıncı ayda test verecek eşiniz ?Hangi doktor önermişti sperm testi direk 0 mı yoksa biraz çıkışları var mıydı
Merhaba benim eşimde sperm kalitesi cok düşüktü prolistem kullandık 6 ay bugün güzel haber aldık elhamdülillah kesinlikle çok etkisi oldu

Çok sevindim sizin adınıza. Biz de haziranda Tansel Beye baslayacaktık. Celaleddin Peruyu da araştırayım
Tansel Kaplancan mı eğer tese derse hemen karar vermeyin çünkü tese sonrası en az 1 yıl tedavilere ara verilmesi gerekiyor dokunun iyileşmesi için

Nedenini anlatır mısınız? Benim eşimde klinefelter sendromu var ve araştırdığım kadarıyla en iyi Tansel kaplancan görünüyor ona gitmeyi düşünüyorduk.

Kıbrıs vs gibi yönlendirme mi yaptılar ? Daha çok tese odaklı bi doktor maalesef imkanınız varsa Celalettin Peru’yu araştırın derim Rabbim yolunuzu kolaylaştırsın
Evet gittik ama tavrı nedeniyle devam etmeme kararı aldık kendisiyle

Kıbrıs vs gibi yönlendirme mi yaptılar ? Daha çok tese odaklı bi doktor maalesef imkanınız varsa Celalettin Peru’yu araştırın derim Rabbim yolunuzu kolaylaştırsın
Amin inşallah hepimizin. Kıbrıs'la ilgili bir şey demedi. Telefonda görüştüğümüzle yüz yüze görüşmemiz çok farklıydı. İçimize sinmediği için 2. Kez tese olmayı göze alamadık. Şuan herhangi bir yere gitmiyoruz. Ne yapacağımızı şaşırdık açıkcası. Siz Celaleddin Peru ya mı gidiyorsunuz?

Merhaba eşim 10 ay tedavi gördü Celalettin Peru da daha sonra sperm çıkışları oldu çok şükür öneri sebebim bu yüzden.Daha sonra MedicalPark Aynur Erşahinde tüp bebek denemesi yaptık her işlemi yaptırarak pgt histeroskopi embriyo glue piezzo elektrik vs fakat denememiz olumsuz oldu berbat bi Ekibi vardı doktorun tek amacı para kazanmaktı.. maalesef 1 senemiz boşa gitti oradaki tüm embriyolarımızın genetiği anormal geldi şaşırmadım daha sonra ara verdik başka hastaneler ile görüşmeler yaptık sonunda aklımıza Cem Çelik yattı eşimin donmuş spermlerini oraya taşıyıp büyük risk aldık ilk denememizde sonuç pozitif elhamdulillah bu yolda çok yorulduk ama sonuca ulaştık pgt piezzo ve embriyo glue yaptırdık şuan hamileyim binlerce kez şükürler olsun dilerim rabbim sizin de yollarınızı kolaylaştırsın hayırlı haberler hayırlısı sağlıklı bebekler nasip eylesin

Yaa ne güzel sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladınızı kucağınıza alırsınız insaallah. Sizin adınıza çok sevindim Siz de sperm çıkısı ilk başta seyrek miydi hiç mi yoktu. Biz de hiç çıkış yok da. Mfk, prolistem hersey kullandık doğal yolda hiç çıkış olmadı. 2.teseyi de olmaya çekindik gene çıkmaz diye. Celaleddin Peru sadece bitkisel ürünlerle mi tedavi ediyor.

Allah razı olsun Mfk bizde kullandık en başta ama eşimin fsh değeri çok yükseldi o yüzden önermem.Celalettin hocanın tedavisi sadece bitkisel değil genetik tarama testleri istiyor kan testleri ve Doppler istiyor daha sonra reçete hazırlıyor ovitrelle iğne gonalf iğne haplar bitkisel ilaçlar ve takviye edici şaseler veriyor hastanın önce sperm seviyesini öğrenmek istiyor sa sb sc sd olarak hangi seviyede bunları inceliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…