- 28 Ağustos 2024
- 1.037
- 1.854
- 53
Allahım her zaman herkesin kalbindekini çıkarıyor karşısına. İnşallah evladını sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim böyle hasret çeken hak eden herkese nasip etsin inşallah. Ay çok duygulandım kız ben niye öyle olduTransferin 8.günü beta 87.82 çıktı kızlar 11. Günü 385.02 çıktı 13.gün 914.47 çıktıbugün yine kan verdim artışa göre kese görme günü verecek
Allahım bu yolda olan çabalayıp emek veren herkese nasip etsin inşallah kese günü kaç kese çıkacak çok merak ediyorum haberlerle geri döneceğim canlarım

çok şükür ve gülnihalin yönlendirmesi iyi ki iyi insanlar var ve buna vesile oluyorlar
 çok şükür ve gülnihalin yönlendirmesi iyi ki iyi insanlar var ve buna vesile oluyorlar
		 haftaya tekrar gideceğim
 haftaya tekrar gideceğim
 oy hayırlı olsun canım ara ara evde kalk yavaşça yürü biraz yine uzan inşallah sımsıkı tutunsun bebeğin   güzel haberlerinle dön bana inşallah
oy hayırlı olsun canım ara ara evde kalk yavaşça yürü biraz yine uzan inşallah sımsıkı tutunsun bebeğin   güzel haberlerinle dön bana inşallah  Burda tavsiye veren arkadaştan, bize yol gösteren tedavi eden doktorlardan Allah razı olsun
 Burda tavsiye veren arkadaştan, bize yol gösteren tedavi eden doktorlardan Allah razı olsun  Bi de küçük bir tavsiye: konu başlığını değiştir bence, bu umut hikayeni özetleyici birşey yap belki birilerine faydası olur :) sevgiler :)
 Bi de küçük bir tavsiye: konu başlığını değiştir bence, bu umut hikayeni özetleyici birşey yap belki birilerine faydası olur :) sevgiler :)