Azospermi Umut Dolu Hikayem

A Adınıza çok sevindim hikayenizi okudum bana umut oldunuz resmen benim eşim de azosperm mikro tese oldu fakat sperm bulunmadı sertoli cell geldi sonuç Bülent hoca hiç umutlu konuşmadı 22 Nisan'da oldu şuan yeniden arayışa girdim celalettin Peru ve Mesut hoca arasında kararsızim asırda celalettin Peru biraz maddi yönden zor diyorlar şuan mesut hoca daha mantıklı geldi fakat hangisi tercih etmeliyiz bilmiyorum
Benim tavsiyem tabi ki sonuç aldığımız mesut tül alife hastanesi😊 peru çok fazla ilaç veriyor ilk onunla görüştük aslında bizde ama mantığımda bu kadar para vereceğimize 2 3 kere daha tüp bebek deneme şansımız olur dedik alife da tedaviye başladık ilk denemede de nasip oldu şükür 😊 sertoli cell olmasına takılmayın sakın sperm hücre seviyelerine bakılıyor alife da biz ilk test verdiğinde eşim sd2 çıktı seviyemiz yani kısa kuyruklu sperm oluyor 45günlük tedavi yetti bize çıkış oldu hemen deneme yaptık tuttu 🤗 o yüzden tavsiyem mesut hoca

Benim tavsiyem tabi ki sonuç aldığımız mesut tül alife hastanesi😊 peru çok fazla ilaç veriyor ilk onunla görüştük aslında bizde ama mantığımda bu kadar para vereceğimize 2 3 kere daha tüp bebek deneme şansımız olur dedik alife da tedaviye başladık ilk denemede de nasip oldu şükür 😊 sertoli cell olmasına takılmayın sakın sperm hücre seviyelerine bakılıyor alife da biz ilk test verdiğinde eşim sd2 çıktı seviyemiz yani kısa kuyruklu sperm oluyor 45günlük tedavi yetti bize çıkış oldu hemen deneme yaptık tuttu 🤗 o yüzden tavsiyem mesut hoca
Evet Peru biraz biraz fazla pahalıymış sanırım.Bir de isnatbula çok gitme taraftarı değilim açıkçası. Çünkü akrabalarımızın çoğu orada ve bu sefer ki tedavi sürecine gizli olmasını istiyorum. Eşim de çok sıcak bakmıyor. Nasip olursa inşallah biz de Mesut hoca'ya gitmeyi düşünüyoruz benim eşimin Fsh değeri falan öyle çok yüksek değildi ilk asıl süper dendiğinde dokuzdu deger 3 ay ilaç tedavisi sonrası tekrardan test yapıldı 13'e yükselmişti şu an bilmiyoruz biraz iyileştikten sonra bütün testlerimizi yapıp ona göre oraya gitmeyi planlayalım. Hormon değerlerinde de bir sorun yok bütün genetik testleri de yaptırdık

Back