azospermi ve azfc delesyonu

Merhaba ben varim. 5 seneden fazla oldu ogreneli. Once varikosel ameliyati aldi. 6 ay iyilesme surecinden sonra mikro tese ile sperm 15 16 tane bulundu. Elde ettigimiz 6 embriyo ile sonuc alamadik maalesef. Tekrar micro tese oldu bu sefer 7 embriyomuz oldu. Son kalan 2 tanesini yeni transfer oldum. Su an hamileyim. Darisi sizin de basiniza

ayyyy gerçekten miii ne kadarlık hamilesiniz rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :anneadayı::anneadayı: bende bir kaç güne tedaviye başlayacağım nasipse :)

Bende 1 adefa ilk denememde hamile kaldım ne yazıkki kimyasal gebelik oldu . ama bizim normal yolla çıkış vardı . sonra 2 embriyo transferi oldum onlarda tutmadı . şimdi sıfırdan başlayacağız nasipse dualarını eksik etme banada :)

Istanbuldayim. Microtese nin ikisini de emre bakircioglu yapti. Ama son transferim icin merkez degistirdim bahceciye gectim. Daha cok yeni, bu hafta ogrendim 5. Haftadayim :) dogal cikis olmasi harika insallah hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz.

Benim 6. Transferim. 4 defa negatif yasadim. 1 seferinde de 8 haftalikken dustu. Bir histereskopi bir kere de histereskopi+laproskopi oldum. 5 yil zor gecti ama pes etmedik. Benim de korkularim hala buyuk, ya bu sefer de duserse diye sevinemiyorum bile... ama tum hamilelerin ortak noktasi sanirim her gelismede bir sonraki adim icin endiselenmek. Biz biraz daha hassasiz sadece...

Benim tedavi surecim uzun solukluydu. 5 transferimi istanbul fulya da ozel bir muayene de yaptik. Olmadi. Simdi son transferim donmus yumurtalardan bahceci de oldu. Allah razi olsun doktordan, gebe kaldim. Ama merkezi hic sevmedim. Cok paragoz ve cok kalabalik oldugu icin ilgi az.
Bhcg alinca asistana whatsappdan yazdim. 17 gun sonra muayaneye gelebilirsizi ucreti 2000 tl dedi. Doktor ya da temsilcim bir kere aramadi bile. Ben de kendime gebelik takibi icin baska dr buldum ona gidecegim.

Back
X