Peki hormonlar nasıldı sizin? Bizim fsh yüksek testesteron düşük
İnhibin b testini duydum. Bu test ameliyat öncesi sprem olup olmadığına dair bilgi veriyormuş doğru mu acaba?bizim FSH yüksek 18 ama bu bir yıl once yaptırmış olduğumuz bir test varikoselden sonra hiç tahlil yaptırmadık fsh içinde teseden önce 3 ay kadar iğne tedavisi oldu düşmüştü birde dr bizden ekstra olarak inhibin b testi istedi oda düşük çıktı.
İnhibin b testini duydum. Bu test ameliyat öncesi sprem olup olmadığına dair bilgi veriyormuş doğru mu acaba?
Bilgi alırsan bana da haber ver .Rosi tekniği yeniden gündemde sanırımyeni haber var mı? Bu sabah beyaz tv de centrum clinic te bulunan Recai Pabuçcu bilgi verdi rosi için başarılı bir gebelik elde edilmiş. Eşim 3 kere mikrotese oldu ve sonuç negatif germ hücre bulunmuş öyle demişti her doktor. Kafam çok karıştı
LütfennnnBilgi alırsan bana da haber ver .
Haber sitelerinin çoğunda mevcut olan bi haber. İlk gebelik gerçekleşmiş. Buraya sorayım dedim ama sanırım başka bilgisi olan yokBilgi alırsan bana da haber ver .
arkadaşım nasılsın özledim seninle konuşmayı yazmıştim ama girmediğin için görmedin sanırım. İyisin inşallah dimi.Haber sitelerinin çoğunda mevcut olan bi haber. İlk gebelik gerçekleşmiş. Buraya sorayım dedim ama sanırım başka bilgisi olan yokbiz evlat edinmek için başvuru yaptık ama yine de bu tekniğin başarısını duyunca duyarsız kalamadım. Gidişata göre hareket etmeye karar verdik eşimle. En azından 1-2 yıl bekleyip görüp öyle hareket ediceZ sanırım. Çünkü en sondaki hayal kırıklığının kelime karşılığı yok..
İyiyim hamdolsun sen nasılsın :) aslında arada girip bakıyorum ama sayfalar ilerlediği için hepsini okuyamıyorum. tedavi konuları kapalı bizim için hala bekliyoruz evlat edinme süremiz devam ediyor. Rosi tekniği ile ilgili gelişme olunca yeniden Bilgi paylaşımı yapalım dedim. Sen neler yapıyorsun.arkadaşım nasılsın özledim seninle konuşmayı yazmıştim ama girmediğin için görmedin sanırım. İyisin inşallah dimi.
http://hbr.tk/mQsiHTŞükür canım iyiyim bende. Tedaviye devam. Hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin. Ben senin söylediğin tarihteki beyaz tv nin yayın akışına baktım ama bulamadım canım ya. Link falan varsa yollasana.
Başka bir topicte gebelik sonlandı diye okumuştum ve üzülmüştüm. Şimdi sizden 3. Gebeliği duyunca çok sevindimmerhaba
konuyla alakalı 3ncugebelikte olmuş ama malesef sadece ankarada kulanılmaya başladı bu yöntem bu yüzdende eşim pek yanaşmadı biraz daha bekleyelim dedi bakalım
Başka bir topicte gebelik sonlandı diye okumuştum ve üzülmüştüm. Şimdi sizden 3. Gebeliği duyunca çok sevindimİnşallah daha da çoğalsın. Acaba neden sadece Ankara da sizce? İstanbul da da olmalı aslında..
İnşallah en yakın zamanda ulaşır.. benim için yapılan yer önemli değil giderim ama calışmalar biraz daha netleşmesi lazım. Tansel hoca bize 3 kişiden 1 inde bulamıyoruz demişti biz de 3 kişi içinden bulunamayan olmuştukaçıkçası bilgim yok acıbademi aradım tüpebek bölümünde rosi yöntemi il ilgili çalışmanız varmı diye malesef yok dendi
bencede istanbuldada olması gerekn bişey bakalım. ben kendi adıma gebeliklerin ilerlemesini bekleme taraftarıyım ozaman içersinde istanbulada ulaşmış olur bu teknoloji
merhaba celalettin hocaya gittiniz.celalettin peru.ben ondan ve başarılarından çok umutluyumHaber sitelerinin çoğunda mevcut olan bi haber. İlk gebelik gerçekleşmiş. Buraya sorayım dedim ama sanırım başka bilgisi olan yokbiz evlat edinmek için başvuru yaptık ama yine de bu tekniğin başarısını duyunca duyarsız kalamadım. Gidişata göre hareket etmeye karar verdik eşimle. En azından 1-2 yıl bekleyip görüp öyle hareket ediceZ sanırım. Çünkü en sondaki hayal kırıklığının kelime karşılığı yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?