Azospermi

Ftmsrht2018

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
7
3
1
29
Merhaba bende 4 yıllık evliyim bebek kararı aldık 5 ay denemenin sonucunda doktora başvurduk bende bir sıkıntı çıkmadı eşimde azospermi çıktı netleşmesi için ikinci sperm testi istendi gününü bekliyoruz ama biz çare aramaya başladık fitoterapi falan filan diyorlar bir doktorla görüştüm ilaçlarla düzeleceğini söyledi tüp bebeğe gerek olmadığını söyledi kafamız o kadar karışık ki kürler var ama ne kadar doğru ne kadar etkili bilmiyorum anladığımız kadarıyla eşimin testosteron hormonuyla alakalı doktor bu hormonu yükselince doğal yolla gebelik olacağını söylüyor başka bir problemin olmadığını söylüyor o kadar kafamız karışık ki azospermi olup çocuğu olan çok diye duydum aranızda hiç yok mu azospermi olup çocuğu olan yorumlarınıza ve desteğinize ihtiyacımız var

Merhaba bizim de azospermi sorunumuz vardı Rabbimin izniyle eşim mikrotese olmadan sperm çıkışı oldu tüp bebek tedavisi ile bir bebeğimiz var. Öncelikle bunu söylemek istedim.çünkü durumu öğrenince insan ilk aynı durumda olup çocuk sahibi olan var mı bunu merak ediyor.

Çok teşekkür ederim evt çok tedirginiz şuan da benim kalp rahatsızlığım var bu yüzden çocuk çok riskli bunu göze alarak yola çıktık şimdi de karşımıza bu çıktı ve çocuğumuz olmasını o kadar çok istiyoruz ki çok kırıldık ve umutlarımız kırıldı şimdi ikimiz de mücadele edeceğiz benim rahatsızlığımdab dolayı zaten her tedavi her ilaç kullanılamıyor şimdi birde bu belki bana bir şey olacaktı Rabbım bununla engel oluyor bilmiyorum her şerde bir hayır vardır ama evlat hasreti nasıl bastırılır bilmiyorum

Hangi doktora gittiniz hangi tedavi uygulandı neler yaptınız

Bizim için uzun bir süreç oldu nohut kürleri çakşır otları kullandı eşim. Ancak bunlardan sonuç alamadık. bu konuda arayışta olunca internettede bu konuyla ilgili reklamlar çıkıyor. Tevafuk bir fitoterapi uzmanının reklamı karşımıza çıktı. Önce tereddüt ettik. Sonra tv kanallarında programlara da çıkınca bir irtibat kurduk. Raporlarımızı tahlillerimizi gönderdik. Eşime 6 aylık ilaç gönderdiler bir de beslenme planı. İlaçları kullandıktan sonra daha önce sperm tahlili yaptırdığımız laboratuvarda yenisini yaptırdık. Bu sefer çıkış görüldü. Çıkış olunca ilk kapsüllerden farklı kapsüller gönderdiler ama biz bunları tam olarak kullanmadan tüp bebek tedavisine başladık. Ve ilk transferle elhamdülillah bir kızımız var.

Tevafuk fitoterapi diye mi geçiyor uzmanın adı ne sizin sorununuz tam olarak neydi yanlış anlamazsanız değerler nasıldı hormon değerleri falan Rabbim inş bize de nasip eder

Tevafuk fitoterapi diye mi geçiyor uzmanın adı ne sizin sorununuz tam olarak neydi yanlış anlamazsanız değerler nasıldı hormon değerleri falan Rabbim inş bize de nasip eder
Uzmanın ve tüp bebek merkezinin adını özelden mesaj attım. Diğer sorduğunuz soruların cevabını eşime bir sorayım tam olarak hatırlayamıyorum. En kosa sğrede dönüş yaparım. Evladımızı kucağımıza sağlıcakla alınca bu zor süreçleri unutmuşum.Rabbim size de sağlıklı hayırlı evlat versin siz de bu zor günleri unutun inşallah

Merhaba banada atarmısınız fitoterapı uzmanınızı

Benim eşim de azospermi. Hangi doktora gittiniz acaba ? Bana da yazar mısınız ?

Selam kızlar benimde eşim azospermi bizde tese yaptırdık çok şükür sperm bulundu fakat 10 tane embriyo takip ediliyordu sadece bir tanesi döllendi 3.gün,bakalım transferi bekliyorum çok korkuyorum buralara gelene kadar çok stres sıkıntı çektik inşallah o bir tane embriyo bizim nasibimiz dir Rabbim ona tiruh versin inşallah

Tese ameliyatını kim yaptı acaba ?

Eşimden tahlil istediler ultrason falan istediler birde doktor elle muayene edince tıkanıklık olabilir dedi ama biz zaten tüp bebeğe başlamıştık, üroloji doktoru dediki tese yapmiycam önce Bi iğneyle bakıcam eğer çıkmazsa sonra tese yapıcam, galiba çıkmamşki tese yapıldı. Ama yarım saat falan sürdü girip çıkması. Herhangi bir ilaç tedavisi vermediler eşime, birde eşime ilk tanıyı koyan ve bizi tüp bebeğe yönlendiren doktorumuzada söyledik fikrini aldk dediki ilaç kullansanız da tese olcksın ve maliyetli ilaçlar değerlerin çok sıkıntılı değil direk tese ol dedi, aslında inanın kafam çok karışıktı Allaha emanet girdik bu işe yasinler okuttum fetihler okuttum ne biliyim belkide dualarımız tecelli etti

Eşimden sperm çıkınca benide yumurta toplama işlemine aldılar bendende 22 yumurta toplandı fakat sadece bir tane 3.gün embriyom uz var şuan, embriyolog eşinize tese yapıldığı için olabilir dedi, bilmiyorum 10 tane döllenme den hiçbiri 5.güne gidemedi, bilmiyorum belkide nasibimiz bundandır bir tane dedir kötü düşünmek istemiyorum yeterince ağladım zaten şuan rahim dinlendirmedeyim cumartesi günü gidicem belli olur belkide transfer günü

Seni çok iyi anlıyorum. Şu süreci stresli geçirme olmasa zaten sonunda üzüleceksin şimdiden stres yapma. İnşallah nasip olur sperm dondurulmadj mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…