- 26 Mayıs 2022
- 1.078
- 426
- 73
- Konu Sahibi kardelenkus01
Celalletin PeruMerhaba hangi doktora gitmiştiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Celalletin PeruMerhaba hangi doktora gitmiştiniz
Bizimde bebek spermler vardı eşim mikrotese bile oldu bişey çıkmamıştı çok ümitlendirmişlerdi bizi amaliyattan önce doktor ama durum şuydu bizi bir mal olarak gördüler her bir adım atmada para alıyorlardı Acıbadem’de olmuştu eşim ama şükür dediğim gbi Celalletin Peru doktorumuz sayesinde 2,5 3 yıl kadar sürdü ilaçları ama sonu güzel bitti şimdi ikizlerime hamileyimBizde mesut tülde a life de azospermi esim tedaviye basladık bi sürü ilaç iki iğnesi var bi ay Oldu daha önce mikro olduk bi tanecık cıkmıstı oda olmadı zor ama Rabbim yanımızda verecek inşallah biz yeterki umudumuzu kesmeyelim bnd kafama takmaktan artık adetim gecikiyo normaldi her şeyim bu sefer de biz canımızın sıkıntısından hasta oluyoruz bize tedavi gerekecek eşimiz iyileşse bile siz neler yaptınız cocuk tedaviniz nasıl gidiyo bizim spermler sc 3 asamasında tam kuyruk cıkacakken kalıyomus sizinki hangi asamada
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah hayırlı olsunBizimde bebek spermler vardı eşim mikrotese bile oldu bişey çıkmamıştı çok ümitlendirmişlerdi bizi amaliyattan önce doktor ama durum şuydu bizi bir mal olarak gördüler her bir adım atmada para alıyorlardı Acıbadem’de olmuştu eşim ama şükür dediğim gbi Celalletin Peru doktorumuz sayesinde 2,5 3 yıl kadar sürdü ilaçları ama sonu güzel bitti şimdi ikizlerime hamileyimbunun için 7 sene sabrettim çok acılar çektim Ama Allah o kadar büyük çektiğimiz cefanın sefasını nasip eyliyor
biz hiç pes etmedik doktor doktor koşturduk elbet olumsuz sonuç almamız 5 yıla aşkın sürdü bilinçsizlik yanlış doktor seçimi derken öyle ilerledik ama sonunda doğru doktoru bulmuştuk Allah’a şükürler olsun Darısı başınıza pes etmeyin lütfen
sizde o güzel haberi alıcaksınız biz ilk evlendiğimizde tüp bebek için bile uygun değildi eşimin spermi
Amin Allah razı olsun en güzelleri sizlerin olsunÇok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah hayırlı olsun
Bixde sc 3 seviyesindeyiz yakın dedi doktor olgunlaşmasına tam kuytuk cıkacakken kalıyomus o seviyedeBizde başladık ağustosta gittik iğne ve hap verdi haftaya tekrar gideceğiz. Siz kaçınca seviyedesiniz ?
Yaaa çok sevindim adınıza ne güzel birde ikiz saglıkla hayırlıysa kucagınıza alım inşallah bu işim yolu sabırla kaplı sabredince oluyo demkki hemm sonuca ulaşamıyoruz napaşım payımıza bu düşmüş zor olsada sabredicez sabtın sonu selamettir inşallah bnde burda güzel haberler paylaşabilirim doktorunuzun adı meydi spremler kaçıncı seviyedeydiBizimde bebek spermler vardı eşim mikrotese bile oldu bişey çıkmamıştı çok ümitlendirmişlerdi bizi amaliyattan önce doktor ama durum şuydu bizi bir mal olarak gördüler her bir adım atmada para alıyorlardı Acıbadem’de olmuştu eşim ama şükür dediğim gbi Celalletin Peru doktorumuz sayesinde 2,5 3 yıl kadar sürdü ilaçları ama sonu güzel bitti şimdi ikizlerime hamileyimbunun için 7 sene sabrettim çok acılar çektim Ama Allah o kadar büyük çektiğimiz cefanın sefasını nasip eyliyor
biz hiç pes etmedik doktor doktor koşturduk elbet olumsuz sonuç almamız 5 yıla aşkın sürdü bilinçsizlik yanlış doktor seçimi derken öyle ilerledik ama sonunda doğru doktoru bulmuştuk Allah’a şükürler olsun Darısı başınıza pes etmeyin lütfen
sizde o güzel haberi alıcaksınız biz ilk evlendiğimizde tüp bebek için bile uygun değildi eşimin spermi
Esiniz zayıfmıydı yemek konusunda nasıldı yıyomuydu her şeyibmö eşim zayıf ve herseyi yemiyo küçüklüktendir böyletmiş acaba onladamı alakalı merak ediyorum macun neydiacaba ne öacunu bizede verdikleriNe demek ümidinizi yetirmeyin olacaktır savaşacağız pes etmek yok Bizim doktorumuzla görüşün kesinlikle çünkü bu doktorumuz herkes gbi değil sade iğne ve kapsül ilaçla tedavi etmiyor koli koli macun sıvı ilaçlar nasıl diyim sonra suya karıştırılacak toz ilaçlar vitaminler tabi iğnede destekliyor baya bir vitamin ve ilaç veriyor 2 büyük koli kadar artık güne sığdırmak için eşim avuç avuç içerdi tek içimde çok şükür o günler geçti ama elbet sizde başaracaksınız korkmayın kalkın silkenenin ben güçlüyüm deyip kendinize moral verin bakın etrafınıza milyonlarca insan böyle bir tek bizim başımıza gelmiyorki daha buraya yazamayan insanla da var bunu düşünün rabbimin imtihanı Elhamdillah diyip yola çıkıyoruz Allahtam geliyor inşallah şifasını bulacaktır bu süreçte bolbol spor yapsın ve sigara içiyorsa bıraksın lütfen ilaçlarla inşallah istediğiniz seviyeye gelir sabredeceğiz bende yeni bir düşük yaşadım mart ayında ilk tedavide tuttu ama 7. Haftada düşük yaşadım yine yıkılmadım birdahaki ay yine transferim olacak pes etmiyorum elbet kazanacağız olumsuzluk beni yenmeyecek ben onu yeneceğim.olana kadar ayakta olacağım Allah güç kuvvet verirse başka birşey aklınıza takılırsa yazın destek olurum moralinizi yüksek tutun Rabbim bizimle olsun
![]()
İnşallah Rabbim sizlerede en güzelini nasip eylesin gerçekten öyle sabrın sonu selamet sizden de o güzel haberi alacağız inşallah Allah büyüktür hepsi bir sınav bakmayın bende çok acılar çektim düştüm yeri geldi ama napıcaktık pes etseydim asla bu seviyeye gelemiyecektim biliyorum savaşacağız ki kazanalımYaaa çok sevindim adınıza ne güzel birde ikiz saglıkla hayırlıysa kucagınıza alım inşallah bu işim yolu sabırla kaplı sabredince oluyo demkki hemm sonuca ulaşamıyoruz napaşım payımıza bu düşmüş zor olsada sabredicez sabtın sonu selamettir inşallah bnde burda güzel haberler paylaşabilirim doktorunuzun adı meydi spremler kaçıncı seviyedeydi
Yok zayıf değil 85 kilo ama tabi Peru ilaçlarını içtikten sonra 3-4 kilo kadar aldı çünkü vitamin hepsi şişirdi şimdi verdi kilosunu da, yemek konusunda iyidir etçildir bizimkiEsiniz zayıfmıydı yemek konusunda nasıldı yıyomuydu her şeyibmö eşim zayıf ve herseyi yemiyo küçüklüktendir böyletmiş acaba onladamı alakalı merak ediyorum macun neydiacaba ne öacunu bizede verdikleri
apolvis vitaminleri iki şişe hap bi toz
Trental hap
Aceplus hap
Dostinox hap
Ovitrelle iğne
Gonal f iğne
Devit 3
su an bunları kullanıyo sizinkiler neydi acaba esinizin kullandıkları yzar mısınız rica etsem
Doktorumuzun adı Celalletin PeruYaaa çok sevindim adınıza ne güzel birde ikiz saglıkla hayırlıysa kucagınıza alım inşallah bu işim yolu sabırla kaplı sabredince oluyo demkki hemm sonuca ulaşamıyoruz napaşım payımıza bu düşmüş zor olsada sabredicez sabtın sonu selamettir inşallah bnde burda güzel haberler paylaşabilirim doktorunuzun adı meydi spremler kaçıncı seviyedeydi
Allah razı olsun canım eşimde içiyo malesef ve etçil bunlarında etkisi olabilir bnc güzel haberlerle gelmek istiyorum eşim kontrole gitcek pazartesi oma göre bakalım ilaçlar işe yarıyomu bakılacakYok zayıf değil 85 kilo ama tabi Peru ilaçlarını içtikten sonra 3-4 kilo kadar aldı çünkü vitamin hepsi şişirdi şimdi verdi kilosunu da, yemek konusunda iyidir etçildir bizimkisigarası var tabi bu başlı başına düşman doktorumuz yasaklamıştı ama bırakamadı azaltmıştı ay kuzum ben ilaçları vallahi hatırlamıyorum 2 senedir nerdeyse bıraktı bende artık içmeyeceğini bildiğim için attım ama iğneyi hatırlıyorum ovirerella dı vitaminler hiç aklımda yok o kadar çoktu birde canım bizimki bu sorun anne karnından gelen birşeymiş eşim küçükken peygamber sünnetli doğmuş
İnşallah yarayacaktır daha yeni zaten bu yıllar sürebiliyor güzel haberleriniz olsun inşallahAllah razı olsun canım eşimde içiyo malesef ve etçil bunlarında etkisi olabilir bnc güzel haberlerle gelmek istiyorum eşim kontrole gitcek pazartesi oma göre bakalım ilaçlar işe yarıyomu bakılacak
Bizde 24 kasımda gittik alifeEsiniz zayıfmıydı yemek konusunda nasıldı yıyomuydu her şeyibmö eşim zayıf ve herseyi yemiyo küçüklüktendir böyletmiş acaba onladamı alakalı merak ediyorum macun neydiacaba ne öacunu bizede verdikleri
apolvis vitaminleri iki şişe hap bi toz
Trental hap
Aceplus hap
Dostinox hap
Ovitrelle iğne
Gonal f iğne
Devit 3
su an bunları kullanıyo sizinkiler neydi acaba esinizin kullandıkları yzar mısınız rica etsem