Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tsk ederim canım ya.bende ilk ögrendigimizde kaan beyle maillesip durmuştum sonra ankaraya gittim yanına ama rüyamda onu bulamaıştım gercekdede gittim ankaraya bulamadım vardır bunda da bir deyip muhane olmaktan vazgecmişti simdide cesaret edemiyorum gitmeye canım celaledin hoca var diyorlar ona gitmeyi düşündüm mü gidenler gayet iyi sonuçlar almaya basladı eger ameliyattan sonra olumlu sonuç alamaz isek ben gidmeyi düşünüyorum
Celalettin beyle görüştük mevcut tedavimizi kendisine ilettim,Tedavi sürecinde bazı sorunlar gördüğünü uygun bir zamanda İstanbula gelmemizi istedi. Ama kafamız karışık kaan hocada 3 yıldır devam eden bir tedavimiz var her ne kadar pek yol alamasakta bir anda bırakmayı göze alamıyoruz.
Bızımkılerde akraba evlılıgı
kaynımdada esımdede aynı sorun var
akraba evlılıgınden oturu olabılecegını ılk defa duydum 4 yıldır mucadele edıorum
bzde cıkıs var ama cok az
Bızımkılerde akraba evlılıgı
kaynımdada esımdede aynı sorun var
akraba evlılıgınden oturu olabılecegını ılk defa duydum 4 yıldır mucadele edıorum
bzde cıkıs var ama cok az
canım emre beyin bize acıklaması söyle idi adamın 11 tane cocugu olur akraba anne babanın mesala 7 tanesi normal evlat sahibi olurken 4 tanesi bu sorunu yasayabilirmiş simdi emre bey yurt dısına gidecekmiş araştırılıyormuş bu canım genlerle alakalı imiş eşimin bir erkek birde kız kardeşi var onların cocukları var canım size denk delmiş olabilir dedi ama genetikler temiz dedim o testler sadece genlerin% 3 gösteriyormuş canım hayırlısı hakkımızda canım
cnm emre bey eşimin ailesinden kan alacaktı bu araştırma için ama biz onlara söyleyemedik biz azosperm değiliz morfolojimiz sıfır ve eşimin anne babası teyze çocuğu kardeşinin çocuğu var erken evlenmiş abisinin yok evet akraba evliiğinin bu durumu yaptığını bilseler aileler bizden sonrakileri yakmazlar![]()
meraba arkadaşlar esımde de azosperm var anne baba akraba aynı durum abısınde de vardı esımın ama onlar tup bebekle bebıslerı oldu bızım gecen hafta mıkrıtesemız oldu ama 0 sperm hıc cıkmadı yanı cok uzgunum bundan sonrasında napmalı ne etmelı bılmyrm
canım öncelikle rabbim yardımcınız olsun.bizde eylül yada ekimde ilk mikrotesemizi olacaz olmaz ise istanbulda bir hoca var onda tedaviye baslıyacam son care kökhücreyi düşünüyorum eşinizin hormonlar vs sonuçlar nasıldı
allah yardımcınız olsun canım hormonlarımız lh normal testesteron dusuktu ılacla bıraz yukselttık fsh 24 cıvarındaydı normalden fazlaydı sızde problem neydı cnm
Bu işin akraba evliliği ile bi alaksı yok
Sorun şundan ibaret : Kişi çocukken Havale ,menenjit,kabakulak geçirdimi
kabukulak gecirdi ama cok küçükken gecirmiş bunlarda problem yok dediler .ama sbebp bulamadılar siz neye dayanarak bu bilgi sahibi oldunuz tsk ederim içim biraz olsun ferahladı