Merhaba canım. Gebe kalmadan önce muhakkak git. Ben dün ordaydım kadın doğumdan ve genetikten aynı anda randevu aldım bu sefer. Kadın doğum hikayemi anlattırdı benimde bir kürtaj bir kimyasalım var, kromozom testi İçin genetiğe ve istenilen diğer testler için dahiliyeye yönlendirdi beni. Bu sefer de dahiliyete bir daha gitmek zorunda bir de beylikdüzünde oturuyorum cıldırıcam artık

Neyse ki bir ay evvel yaptırdıgım trombofili paneli sonucu çıkmış en azından onu alabildim sonuçlar temiz geldi çok şükür pıhtılaşma yokmuş bende. Bu arada kadın doğumdaki dr normalde 3 ten fazla olan düşüklerde bu testleri istiyoruz dedi bende lütfen bi daha aynı seyleri yaşamak istemiyorum yaptırmak istiyorum diyerek ikna ettim ve öylelikle yönlendirdi. Sende bence bir kürtaj bir kimyasal de istersen. Zaten sadece soruyolar kimyasal için bir kanıt göstermene ihtiyacın yok. Gebe kalmadan evvel özellikle trombofili paneli testi yaptırmanın önemi şu; pıhtılaşma varsa gebe kalmadan önce ya da kaldıgın anda sana kan sulandırıcı kullandırabilir dr. Bunu önceden bilmek lazım.