Azşekerlinin çeyizi

Hoş şeyler almışsın canım beğendim gerçektenmaşallah
Şu pilav şekillendiriciyi tüm topiklerde görmeye başladım,çok güzel nerden aldın

Maşallah canım.
Güzel günlerde aşkınla kullanmak nasip olur canım inşallah. Ütülerimiz aynı bu arada. Çok güzel yorumlar okumuştum internetten hiç denedin mi, nasıl?

Bende her zaman sadeden yanayımdır, o yüzden çok beğendim ve benim olmalı dedim :) Çok teşekkürler :)

Amin çok teşekkürler, aslında bir çoğu tamam ama internetten bulabildiklerim bu kadar, Allahım hepmize kolaylık versin :)

Hoş şeyler almışsın canım beğendim gerçektenmaşallah
Şu pilav şekillendiriciyi tüm topiklerde görmeye başladım,çok güzel nerden aldın

Teşekkürler canım, ben internetteki bir alışveriş sitesinden almıştım bunu :)

Maşallah canım.
Güzel günlerde aşkınla kullanmak nasip olur canım inşallah. Ütülerimiz aynı bu arada. Çok güzel yorumlar okumuştum internetten hiç denedin mi, nasıl?

Amin canım çok teşekkürler, evet denedim ve kesinlikle doğru tercih yapmışız

Mutlu ,mesut kullanmak nasip olsun inşallah . Bu tatlı şekillendiricisini nerden ve ne kadar aldığını öğrenebilir miyim ?

Mutlu ,mesut kullanmak nasip olsun inşallah . Bu tatlı şekillendiricisini nerden ve ne kadar aldığını öğrenebilir miyim ?

İnşallah canım, teşekkürler, bu tür ufal tefek ürünlerin hepsini internetteki alışveriş sitelerinden alıyorum canım

Uzun aradan sonra yeni alınmış çeyizlerimle buradayım

Eki Görüntüle 385059
Koltuklarımız koyu kahverengi yapıldı Salon halımız
Yemek odası takımının tv ünitesi ve büfesini almadım

Bu nevresim 2007 yılında aldığımız ilk çeyizimizdi

İnternette bulamadığım evin bi yerlerine saklanmış olanlar var artık onlarıda ev yerleştirmede çıkarınca eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…