• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B 12 vitamini

sevgia

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
223
3
296
Çorum
merhabalar.Benim faktör v heterozigot ve mthfr a1298c heterozigot mutasyonum var.2 kere kimyasal gebelik yaşadım. yaklaşık 2 aydır folik asit ve corasprin kullanıyorum. forumda duyduklarımdan yola çıkarak B 12 testi yaptırdım. sonuç:189. normal değerler 189-883.sizce b12 vitamini kullanmalı mıyım? bu ay bebek düşünüyorum. çok mu geç kaldım kullanmak için.

merhabalar.Benim faktör v heterozigot ve mthfr a1298c heterozigot mutasyonum var.2 kere kimyasal gebelik yaşadım. yaklaşık 2 aydır folik asit ve corasprin kullanıyorum. forumda duyduklarımdan yola çıkarak B 12 testi yaptırdım. sonuç:189. normal değerler 189-883.sizce b12 vitamini kullanmalı mıyım? bu ay bebek düşünüyorum. çok mu geç kaldım kullanmak için.

bebek için kullanmanız gerekir.sizi zaten bu durumda bir hematoloji uzmanı takip edyordur. ona danışarak uygun şekilde bir an önce başlayın ama lütfen hemotoloğınuz kontrolünde olsun çünkü sizin özel durumunuz mevcut.

Merhaba b12 desteğine başlayabilirsiniz ama bahsettiğiniz kanama bozukluğu falı bir durum. Onun için de gerekeni yapıyorsunuz.

bebek için kullanmanız gerekir.sizi zaten bu durumda bir hematoloji uzmanı takip edyordur. Ona danışarak uygun şekilde bir an önce başlayın ama lütfen hemotoloğınuz kontrolünde olsun çünkü sizin özel durumunuz mevcut.

Back
X