Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy insallah canm o kadar istiyorum kii ☝Gebelik var. İnşallah güzelce artar değer.
Değerin 5 in üzerinde mi çıktı ve doktor yok mu dedi canım kan verop değerine baktirsana çünkü 5 in üstü var demekBenımde gecen hafta öyle çıkmıştı bat 9 ama doktor gebelık yok dedı bana![]()
cnm tekrar bi baktirirmisin degerine onasil doktormus oyle en azindan tekrar bi kan ver oyle bakalim demesi lazimdiBenımde gecen hafta öyle çıkmıştı bat 9 ama doktor gebelık yok dedı bana![]()
Canm bn doktora dordm 5 ın ustundeyse vardır dıyo bencede kan ver tekrar allahım nasıp eder ınsallah ☝Benımde gecen hafta öyle çıkmıştı bat 9 ama doktor gebelık yok dedı bana![]()
Tesekr ederm yarn sabah ilk is kan vericem ☺degere gore evet hamilesin cnm ama saglikli mi deilmi diye 2gun sonra tekrar kan ver 48 saatte 2katina kadar cikmasi gerekiyor simdiden hayirli olsun
5.5 cıktı canımDeğerin 5 in üzerinde mi çıktı ve doktor yok mu dedi canım kan verop değerine baktirsana çünkü 5 in üstü var demek
Canım bu pozitif sen yarın kesin kan ver inşallah daha da yükselmiştir hayırlı olsun5.5 cıktı canım