Ya aslında düzenli artması gerektiğini biliyorum ama yine de korktum bi an ilk de olsa düşük gibi geldi birde daha önce bir kez kötü şeyler yaşayınca bebeği görmeden içim rahatlamıcak galibaKaçla öğrendiğin önemli değil canım önemli olan düzenli artması
Canım değerin düşük falan değil boş yere stres yapma 2 gün arayla 2 kere daha baktır düzenli artıyorsa bırak sonra kese ve kalp atışını bekleKızlar yardımcı olırmusunuz bugün son reglimin 29. Günü cuma günü idrar testinde çok silik bir çizgi ile öğrendim gebeliğimi bugün kan testinde b hcg değerim 41 çıktı. Daha önce bir dış gebelik geçirdim şimdi biraz tedirgin oldum değerim düşük mü sizce ? Sizin hcg değerleriniz kaçtı?
Çok teşekkür ederim sayenizde içim çok rahatladı gerçektenCanım değerin düşük falan değil boş yere stres yapma 2 gün arayla 2 kere daha baktır düzenli artıyorsa bırak sonra kese ve kalp atışını bekle
Ben 12 ile öğrendim hamileliğimi önemli olan düşüklüğü değil düzenli artışı
Hepimiz aynı yollardan geçtik Allah isteyenleri de geçirsin bu yoldanÇok teşekkür ederim sayenizde içim çok rahatladı gerçekten
Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahHepimiz aynı yollardan geçtik Allah isteyenleri de geçirsin bu yoldan
Allah gönlüne göre versin tevekkül et Rabbim nasip ediyor o en güzelini nasip eder etmezse de daha güzeli olacağı içindir içini ferah tut rahatla
Teşekkür ederimBen de 46 ile öğrenmiştim.
2 gün sonra 2’ye katlaması önemli.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için yüzümü güldürdünüz hepiniz valla teşekkürlerBu sefer herşey yolunda gider inşallah sizin için endişe etmeyin :) ben de 54 le öğrenmiştim.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için yüzümü güldürdünüz hepiniz valla teşekkürler☺
Ya sen ne tatlı bi annesin. Herkese güzel güzel bilgiler verip duruyosun.Kaçla öğrendiğin önemli değil canım önemli olan düzenli artması
Ayyy çok teşekkür ederim. Çenem düşük birazYa sen ne tatlı bi annesin. Herkese güzel güzel bilgiler verip duruyosun.
Allah razı olsun canımmmm. Bebek yok istiyorum Allah layık görürse.Ayyy çok teşekkür ederim. Çenem düşük birazEğer bebiş yoksa inşallah sen benden daha güzel anne olursun varsa da güzel bakmandan belli zaten güzelliğin
Kandil bugün. İnşallah Rabbim dualarını boş çevirmesinAllah razı olsun canımmmm. Bebek yok istiyorum Allah layık görürse.Ama bunu yazdıktan sonra da hep gördüm yazılarını. Allah güzel kalbine gore versin.
Benim degerim 17.3 çıktı düşük mu senceAyyy çok teşekkür ederim. Çenem düşük birazEğer bebiş yoksa inşallah sen benden daha güzel anne olursun varsa da güzel bakmandan belli zaten güzelliğin
regl gecikmen var mı canım ? Hayır düşük değil bende ilk düşük olduğunu sandım ama gebelik yeniyse değer düşüktür. Benim sonradan çok güzel arttı önemli olan 2 güne bir 2 kat artıyomu?Benim degerim 17.3 çıktı düşük mu sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?