B Hcg değerim düşük mü ?

Ciklet06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
66
43
88
33
Kızlar yardımcı olırmusunuz bugün son reglimin 29. Günü cuma günü idrar testinde çok silik bir çizgi ile öğrendim gebeliğimi bugün kan testinde b hcg değerim 41 çıktı. Daha önce bir dış gebelik geçirdim şimdi biraz tedirgin oldum değerim düşük mü sizce ? Sizin hcg değerleriniz kaçtı?

Canım değerin düşük falan değil boş yere stres yapma 2 gün arayla 2 kere daha baktır düzenli artıyorsa bırak sonra kese ve kalp atışını bekle
Ben 12 ile öğrendim hamileliğimi önemli olan düşüklüğü değil düzenli artışı

Çok teşekkür ederim sayenizde içim çok rahatladı gerçekten

Çok teşekkür ederim sayenizde içim çok rahatladı gerçekten
Hepimiz aynı yollardan geçtik Allah isteyenleri de geçirsin bu yoldan
Allah gönlüne göre versin tevekkül et Rabbim nasip ediyor o en güzelini nasip eder etmezse de daha güzeli olacağı içindir içini ferah tut rahatla

Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

Ayyy çok teşekkür ederim. Çenem düşük biraz Eğer bebiş yoksa inşallah sen benden daha güzel anne olursun varsa da güzel bakmandan belli zaten güzelliğin
Allah razı olsun canımmmm. Bebek yok istiyorum Allah layık görürse. Ama bunu yazdıktan sonra da hep gördüm yazılarını. Allah güzel kalbine gore versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…