- 11 Şubat 2016
- 260
- 238
- 33
- 30
- Konu Sahibi anasininkizi
-
Ayy hadi inşallahİkiz olabilir cnm
Yani bunun başka açıklamadı yok düşük değer çıksa o kötü olur ama yüksek değer sorun değil tatlmAyy hadi inşallah
Kötü bişey olmasın da
Ayy çok sağol içimi rahatlattınnYani bunun başka açıklamadı yok düşük değer çıksa o kötü olur ama yüksek değer sorun değil tatlm
İnşallah hayırlısı bakalımbence de ikiz olabilir
değerlerin düşmiyorsa korkma canım
İnşallah hayırlısı bakalım
Peki bişey daha sorabilir miyim folik asit kullanmaya Bugun başladım akşam yemekten sonra aldım kuzenimde sabah alman lazım falan dedi bilginiz varmı?
Ne demek tatlım herzaman içini ferah tutuAyy çok sağol içimi rahatlattınn
10 gün sonra keseyi görür müyüm peki?Bebek ve kese gorunmemesi normal. İkiz olabilir.
Once kese gorunuyor bebek genel de kese gorundukten bir hafta 10 gun sonra falan gorunuyor. Ama 10 gun sonra keseyi gorur musun bilmem. 3 haftaliksa gebeligin gormek zor.10 gün sonra keseyi görür müyüm peki?
Bilgim yok o yüzden soruyorum, kese görününce içinde bebiş de görünür mü? yoksa onu görmek için ayriyetten mi gideceğim?
Bilemiyorum doktor öyle söyledi inşallah görürüzOnce kese gorunuyor bebek genel de kese gorundukten bir hafta 10 gun sonra falan gorunuyor. Ama 10 gun sonra keseyi gorur musun bilmem. 3 haftaliksa gebeligin gormek zor.
Evet gebesiniz fakat daha çok yeni :)İyi günler beta hcg 52.51 çıktı evde yaptığım iki testtede silik çizgi çıktı hamileyimdir değilmi
Hemen hemen aynı zamanlarda hamile kalmışız.. keseyi görünce bana haber verebilirmisin ??Yani bunun başka açıklamadı yok düşük değer çıksa o kötü olur ama yüksek değer sorun değil tatlm
Tabiki canmHemen hemen aynı zamanlarda hamile kalmışız.. keseyi görünce bana haber verebilirmisin ??
Şuan 3 haftamı doldurum doktorum 10 gün sonra gel dedi şimdi ben sana 2 gün sonra gel derim ama eğer keseyi göremezsek üzülürsün 10 gün sonra olsun garanti olsun dediBeta değerleri en az iki günde bir iki katı artması gerekiyormuş yüksek artış varsa bu da normal dedi benim doktorum. Beş haftayı geçince keseyi gördük biz canım beş haftanı doldurunca git istersen ama bebek görünmüyor. 7 haftalıkkende bebeği görmek için gel dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?