Çok teşekkür ederim. SağolunBanada normal geldi evham yapmayın iyi düşünün iyi olsun :) hayırlı olsun bu arada.
Test yolunda ve tekrarlamaya gerek Yok. Niye tekrarlayıp kendinizi strese sokuyorsunuz ki. 2 hafta sonra doktora gidin tamamdır. Bu süreçte de folik asit kullanmaya başlayın. Boş streslere sokmayın kendiniziÇok teşekkür ederim. Sağolun
Mrb cnm benimde bugün bat gunun HCG 315 kaç haftalık oluyor kiİnşallah herşey yolunda gider. Teşekkür ederim çok
Son adet tarihinin ilk gününe göre hesap yapılır yani 4 haftaliksin.beta dan hafta tahmini yapilmaz.hayirli olsun :)Mrb cnm benimde bugün bat gunun HCG 315 kaç haftalık oluyor ki
benimde böyle artmıştı sıkıntı yok sağlıklı gebelik 2500-2900 lere gelince net kalp atışı kese görünür.Merhaba arkadaşlar. Aranızda yeniyim ve bu konuda çok tecrübesisin. Sat 14 şubat ancak ben adetimden bir hafta önce test yaptım ve hcg. 30.18 çıktı. Yarın adet günüm ancak bugün tekrar test yaptırdım sonuç 453 çıktı. Bu gidişat normal mi. Adetten bir gün önce değeri böyle çıkan var mı? Cevaplarsanız sevinirim.
Canım adımı etiketlemediğin için bildirim gelmedi konuyuda takip etmemişim kusurabakma bence gayet normal değerin... :) artık test yaptırma ama doktora git vitamin verir belki kan testi yapar kese daha görünmez 2000 leri geçmesi lazım hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahYeaaaaa niye cevap vermediniz
Amin inşallah. Pazartesi artık doktora gitmeyi düşünüyorum. Tahminime göre keseyi görürürüm o zaman. Çok teşekkürler tekrarCanım adımı etiketlemediğin için bildirim gelmedi konuyuda takip etmemişim kusurabakma bence gayet normal değerin... :) artık test yaptırma ama doktora git vitamin verir belki kan testi yapar kese daha görünmez 2000 leri geçmesi lazım hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Mrb cnm benimde bugün bat gunun HCG 315 kaç haftalık oluyor ki[/QUOTE sizin de aynı şekilde 4. Haftanız dediğiniz gibi bat bugün ise. Siz de mutlaka iki gün sonra tekrar tahlil yaptırıp görün iki kat artışı. Açıkçası ben de öğrendiğimden beri oraya buraya bakıp okuyarak hep bişeyler öğrendim. Siz ne zaman doktora gitmeyi planlıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?