B hcg normal mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Fflz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Fflz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
12
3
1
43
Merhaba arkadaşlar. Aranızda yeniyim ve bu konuda çok tecrübesisin. Sat 14 şubat ancak ben adetimden bir hafta önce test yaptım ve hcg. 30.18 çıktı. Yarın adet günüm ancak bugün tekrar test yaptırdım sonuç 453 çıktı. Bu gidişat normal mi. Adetten bir gün önce değeri böyle çıkan var mı? Cevaplarsanız sevinirim.

Canım kaç gün sonra yaptırdın ilk ölçüm ne zaman 2. Ne zaman artış normal gibi geldi ama zamanı anlayamadım :) yazarsan daha iyi söyleyebiliriz..

İlk testi 6 Mart’ta yaptım 30. 18 di adetime bir hafta vardı. Bugün yani beş gün sonra yaptım 453 çıktı. Adet günüm yarın

Normalbbir artis görünüyor sikinti yapmana gerek yok doktorlar degerin 2 günde bir 2 kat artmasi gerektigini söylüyor yinede merak edersen 2 gün sonra tekrar kan ve ayni yerde bak bakalim 2 katina cikmismi

İki katı yarın 240larda olmalıydı bu durumda o yüzünden endişe etmiştim. Ama aklımda salı tekrar yaptırılan. Teşekkürler cvp için

Banada normal geldi evham yapmayın iyi düşünün iyi olsun :) hayırlı olsun bu arada.

Çok teşekkür ederim. Sağolun
Test yolunda ve tekrarlamaya gerek Yok. Niye tekrarlayıp kendinizi strese sokuyorsunuz ki. 2 hafta sonra doktora gidin tamamdır. Bu süreçte de folik asit kullanmaya başlayın. Boş streslere sokmayın kendinizi

Kızlar bugün yine test yaptım. Değerim 928 çıktı. Adeti sadece bir gün geçe.. tekrar baksanız bi

İnşallah herşey yolunda gider. Teşekkür ederim çok

benimde böyle artmıştı sıkıntı yok sağlıklı gebelik 2500-2900 lere gelince net kalp atışı kese görünür.

Yeaaaaa niye cevap vermediniz
Canım adımı etiketlemediğin için bildirim gelmedi konuyuda takip etmemişim kusurabakma bence gayet normal değerin... :) artık test yaptırma ama doktora git vitamin verir belki kan testi yapar kese daha görünmez 2000 leri geçmesi lazım hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Amin inşallah. Pazartesi artık doktora gitmeyi düşünüyorum. Tahminime göre keseyi görürürüm o zaman. Çok teşekkürler tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…