B hcg normal mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Fflz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hemen gitmek istiyordum ama buradaki arkadaşlarin yazdıklarını görünce 6.haftada mı gitsem diyorum kese ve kalp atisi da duyulur belki

Hemen gitmek istiyordum ama buradaki arkadaşlarin yazdıklarını görünce 6.haftada mı gitsem diyorum kese ve kalp atisi da duyulur belki
Aslında ben de iki hafta bekleyip hem kese gem kalp atışını beraber duyarım diye düşünüyordum hep ama çevremdekilerden kimi nasıl duracaksın diyor. Haklılar da insanın aklı hep onda oluyor. Ama dayanamıcam gidicem ben galiba. Doktor araştırıyorum şu aralar. İnşallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Bende dayanabilirsem bakalım 6 da gitmeyi planlıyorum.olacagi varsa olur cnm ya biz ne yaparsak yapalım bazı şeylerin olacağı varsa engel olamayız

Merhaba arkadaşlar. Yeni üyeyim bişey sormak istiyorum. Reglim 4 gün gecikti. İdrar testinde ikinci çizgi silik çıktı. Kan testi yaptırdım sonuç fotoğraftaki gibi. Pek bir şey anlayamadım. Değerlerden anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Doktor negatif dedi. Hala gebelik ihtimali var mı?

Eklentiler

• 5CE50B6B-AB71-4E1D-A9B3-24FB4A3CD01F.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 65
Canım negatif çıkmış kan sonucun..

Çok üzgünüm ama evet negatif . 5 ve üzeri değerler pozitif diye biliyorum. İnşallah olur en kısa zamanda bebeğiniz.

Teşekkür ederim cevabınız için ama hala regl olmamam ümitlenmeme neden oluyor
4 gün gecikmeyle 5 e yakın olsa 5 olsa umutlan canım ama benim 14 gün gecikti yine 0.1 çıkmıştı. En kısa zamanda bebeğin olur inşallah. Değerin 1 in altında seninde o yüzden çok umutlanma derim. Hayırlısı olsun hakkında

Selam qaliba sizin bilginiz var banada yardime dermisiniz lutfen kan testim adetim geciktikten 4 gun sonra yaptim 6 cikti deger ama hamile degilsin dendi cok uzgunum ama arasdirinca hamile ola bilirmisim diye dusundum lutfen yorum bildirin

Selam qaliba sizin bilginiz var banada yardime dermisiniz lutfen kan testim adetim geciktikten 4 gun sonra yaptim 6 cikti deger ama hamile degilsin dendi cok uzgunum ama arasdirinca hamile ola bilirmisim diye dusundum lutfen yorum bildirin
Canım çok bilgili değilim ama 5 ve üzeri gebelik diye biliyorum en son ne zaman yaptırdın? Pazartesi yine yaptır yükselme varsa gebesindir. Ay hadi pazartesi güzel haberler ver bari belki geç döllenmedir. Benim hiç 5’in üstünde çıkmamıştı en fazla 2 ama kişiden kişiye değişiyor bir baktır bakalım artma varsa hayırlı olsun deriz :) haber bekliyorum

Dun yaptirmistim iki gun sonra tekrar yaptiricagim insallah olumlu yorum yazarim sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…