b hcg sonucu 1.20

mrvt0009

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
30
5
1
31
Son iliskiden 21 gun sonra b hcg testi yaptirdim sonuç 1.20 çıktı. Adetim 2 gün gecikmişti yaptırdığım da. Şuan 5 oldu hala adet olmadim ama hafif sanci ve bel ağrısı var gelen giden yok

Tekrar ilişki olmadı o günden sonra. Ama adetim de gecikti en azından gelse de şu stresim bitse

Tekrar ilişki olmadı o günden sonra. Ama adetim de gecikti en azından gelse de şu stresim bitse
belki kimyasal gebelik olmustur cnm sen fark edemeden. yani döllenme oluyor kanda beta hcg yükseliyor ama bebek tutunamiyor beta hcg düşüyor ve adet gecikmesi de oluyor

Aslında bnm son ilişkimde tam birleşme olmadı ben istemediğim için sadece sürtünme oldu yine de emin olamiyorum.

Ya iki katı olması gerekiyomus benim 390 filan olmalıydı 494 ü görünce şok oldum.acaba kimyasal mi ilk gebeligimdede dengesiz yükselme vardı kalp atışları duyulmadı ve kürtaj oldum.yine aynısı olur diye korkuyorum...

gayet normal yüksekliği

Normal bi katlama olmuş canım sorun varmış gibi görünmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…