Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef evet negatif. tekrar ilişki olmadiysa gec döllenme filan da olamaz.İliskiden 21 gun sonra yaptirdim testi kesin sonuc mu oluyo yni
belki kimyasal gebelik olmustur cnm sen fark edemeden. yani döllenme oluyor kanda beta hcg yükseliyor ama bebek tutunamiyor beta hcg düşüyor ve adet gecikmesi de oluyorTekrar ilişki olmadı o günden sonra. Ama adetim de gecikti en azından gelse de şu stresim bitse
gayet güzel katlamış cnmArkadaslar merhaba 2 gün once beta 194.2 iki gun sonra 494.6 normal mi ?
gayet normal yüksekliğiYa iki katı olması gerekiyomus benim 390 filan olmalıydı 494 ü görünce şok oldum.acaba kimyasal mi ilk gebeligimdede dengesiz yükselme vardı kalp atışları duyulmadı ve kürtaj oldum.yine aynısı olur diye korkuyorum...
Ya iki katı olması gerekiyomus benim 390 filan olmalıydı 494 ü görünce şok oldum.acaba kimyasal mi ilk gebeligimdede dengesiz yükselme vardı kalp atışları duyulmadı ve kürtaj oldum.yine aynısı olur diye korkuyorum...
Normal bi katlama olmuş canım sorun varmış gibi görünmüyoYa iki katı olması gerekiyomus benim 390 filan olmalıydı 494 ü görünce şok oldum.acaba kimyasal mi ilk gebeligimdede dengesiz yükselme vardı kalp atışları duyulmadı ve kürtaj oldum.yine aynısı olur diye korkuyorum...