b hcg sonucum 0,5 ...

fical

Allah var gam yok ...
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
488
78
298
mrh arkadaşlar sabah lekelenmem başladı ardından siyah pıhtılar gelmeye başladımafoldumben

doktorumu aradım durumdan bahsettim test istedi sonuç 0,5 çıktımafoldumben

ağustos 2 test tarihim ozamana kadar kullan dedi vitaminlerini,progestan fitilini ve coraspirini dedi 3.cü tüp denememdi bu mafoldumben

9 yıllık evliyim.2.ci rapor hakkım var olmazsa 1 sene sonra tekrar deneyebilirim.fisfisfis

ama sonucun test tarihinde de aynı çıkıcağına eminimsenağlama

çünkü bedenimi tanıyorum..:çok üzgünüm:

canımcım çok zor allahım sana güç versin canım benimde bu 5. denemem test tarihim 2 ağustos ama okadar korkuyorum ki benimde adet ağrıları gibi ağrılarım var dün akşamdan beri hep endişe ile gidiyorum wc ye ama yapabileceğimiz birşey yok biz elimizden geleni yaptık gerisi allahımın takdiri ama belli mi olur canım sen yinede ilaçlarını kesme bu sitede mucize yaşayan bir çok arkadaşımız var inşallah onların arasında biz de yer alırız canım kendine çok iyi bak

sen kendimi biliyorum diyorsun. 3 kere yaşadın aynı şeyi sende haklısın.ne söylesek boş . üzülme desekte üzüleceksin. bu günleri hemen hemen hepimiz az çok yaşadık. inşallah rabbim seninde yüzünü güldürecek. ama güleninde dediği gibi belki bu defa sen yanılırsın. inşallah yanılırsın.

canım daha test tarihine var bence yükselebilir kendini strese sokma bitanem senin için dua edicem canım rabbim bizim gibi evlat sahibi olmak isteyenlere yardım etsin inşallah

Canım çok üzüldüm, seni anlıyorum, ne söylesem boş. ınşallah test tarihinde değerin yükselir.

canım benım uzulme ne olur senı nasıl tsellı edecegım bılmıyorum ama hayırlı canım herseyın üzülme emın oolma ya benımde canımı sıkma ya ben 2 agustosu bekle derım canım

canım çook çokkk sabır versin Rabbim sana...ama mucizeler bizler için degil mi be güzelim.....sen yinede 3 gün daha umut et lütfen....

çok saolun arkadaşlar destekleriniz için:Saruboceq:

pazartesi testim var hayırlısı ne ise o olsun :Saruboceq:

üzüldüm benim 9.cu gün 59 çıkmıştı ama 9+6 kaybettim belkide baştan sonuç 0 çıksaydı o kadar üzülmezdim
günün ne getireceği bilinmez bakarsın allahın takdiri pazartesi sonuç güzel çıkar
yinede pazartesiyi bekle hayırlısı olsun inşallah

geçmiş olsun canım alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruzz allahtan umut kesilmez belki yükselir benim 15 ti 2 gün sonra 1000 çıktı ama işte önemli olan sağlıklı devam etmesi herşeyin hayırlısı olsun üzülmee canım:olmaz::teselli:

çok saolun arkadaşlar desteğiniz için herşey nasip :Saruboceq:

belki p.tesi bir mucize olur:Saruboceq:

çok saolun arkadaşlar desteğiniz için herşey nasip :Saruboceq:

belki p.tesi bir mucize olur:Saruboceq:

inşallah canım butun dualarımız seninle inşallah pazartesi gunu mutlu haberle gelirsin buraya rabbim emeklerini boşa cıkarmaz inşallah:Saruboceq:

ınş canım hersey dıuzelır rabbım yuregıne gore versın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

el muallim inş. cnm inş..:1hug:,

bir mucizeye öyle muhtacımkia.s.

mrh arkadaşlar sabah lekelenmem başladı ardından siyah pıhtılar gelmeye başladımafoldumben

doktorumu aradım durumdan bahsettim test istedi sonuç 0,5 çıktımafoldumben

ağustos 2 test tarihim ozamana kadar kullan dedi vitaminlerini,progestan fitilini ve coraspirini dedi 3.cü tüp denememdi bu mafoldumben

9 yıllık evliyim.2.ci rapor hakkım var olmazsa 1 sene sonra tekrar deneyebilirim.fisfisfis

ama sonucun test tarihinde de aynı çıkıcağına eminimsenağlama

çünkü bedenimi tanıyorum..:çok üzgünüm:

canım benimmmmm kıyamammm.. :teselli:biliyorum çok üzgünsün ama üzülme ne olur hayırlısı böyleymiş de.. bende üç ay önce aynı hayal kırıklığını yaşadım.. bebeklerimi kaybettikten sonra ikinci darbe gibiydi resmen dünyam yıkıldı ama.. ondan önce öyle bir acı yaşadımki bunu atlatmam daha çabuk oldu.. çünkü ilk denememdeki ikiz bebeklerimi beş buçuk aylık erken doğumla kaybettim.. her türlü yaşadıklarımız çok zor ama insan içinde hissedipte tam kavuşuyorum galiba derken kaybetmesi çok çok daha zor.. Artık çok üzülsemde her seferinde hakkımda hayırlısı böyle demeyi de öğrendim.. şimdi yine bekliyorum belki bu ayda olabilirmi diye.. Allah öyle bir aşk vermişki içimize hem her seferinde ümitlenmekten vazgeçemiyoruz.. nede sonu hüsran olunca kahrolmaktan.. Ama içimizdeki evlat aşkı bizi yine dimdik ayağa kaldırmaya yetiyor.. ve sende inanıyorumki en kısa zamada dimdik ayakta duracak ve yavruna kavuşmak için kaldığın yerden yoluna devam edeceksin canım..Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah tez zamandaopuyorumnanaktan

saol cnmmm desteğin için :1hug:

ben halen p.tesi için ümit ediyorum:ecrin_bebek:

Canım benim hiç ümidini tüketme olurmu
Allahım yarabbim bize de verecek inş biz bu kadar isterken
bizi görmemezlik ten gelemez herşeyin hayırlısı hakkımızda

Back
X