B.k gibi hayatım var?!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz niye kapalı gezmekten korkuyorsunuz ya hdhdhd, bu kadar gözünüz kaldıysa siz de açılın siz de giyin minileri. Siz onların çektiği dikkati, gördüğü ilgiyi biraz kıskanmışsınız ama öyle bişey de yok halbuki. Kapalılar da isteyince gayet çarpıcı bir tarz yapabiliyor, o minililerden daha cazibeli olabiliyorlar. Aura meselesi, biraz endam da olacak tabi.
Ben ne giyersem giyeyim şeker kız candy etiketinden kurtulamıyorum😬 benim dişil enerji de bu kadar ne yapayım 🙄

Dışarıya çıkıyorum her tarafta mini etekliler, mini elbiseliler... Düşmanlaştırma ve yabancılaştırma tam gaz ve çok yaygın. Biz kapalı gezmeye korkuyoruz, bu nasıl adalet anlamadım.
O kadar şey yazdınız ama yorumların yüzde doksanı buraya gelecek🤣

Dışarıya çıkıyorum her tarafta mini etekliler, mini elbiseliler... Düşmanlaştırma ve yabancılaştırma tam gaz ve çok yaygın. Biz kapalı gezmeye korkuyoruz, bu nasıl adalet anlamadım.

Öncelikle bu kafadan kurtulun. Hoşgörülü olun, hayatınızı değil kalbinizi ve bakış açınızı değiştirmekle başlayın. Düzelir mi her şey bilmem ama bazı duygularınızdan arınırsanız şimdikinden daha iyi olacağınız kesin.

Allah şifa versin.

İfade özgürlüğü var ama ifade ettikten sonra olacakları garanti edemem.” İdi Amin, Uganda'nın Diktatör Devlet Başkanı

Burada yaşıyoruz maalesef...
İfade özgürlüğü ne zamandan beri başka insanların giyimlerini dile dolamak oldu? Tersi eleştirilsin bakalım nasıl koparıyorsunuz kıyametleri!

İfade özgürlüğü var ama ifade ettikten sonra olacakları garanti edemem.” İdi Amin, Uganda'nın Diktatör Devlet Başkanı

"tabiki özgür ifade var, polise veriyoruz" demiş norm ender abimiz de ashskj
Öyle çağrıştırdı

Öncelikle merhabalar herkese (bu cümleden nefret ederim ama girişte boşluk olmasın diye yazıyorum.)

Berbat bir hayatım var ki işin kötü olanı bu iyi hali. İleride çok ama çok daha kötüye gideceğini biliyorum.

Her gün baş ağrılarıyla, eklem ağrılarıyla, elektriklenmelerle, çatladı çatlayacak bir kafayla yaşıyorum.

Kaç yaşına geldim hala tek bir arkadaşım yok. İletişim ve ağır zeka özürlüyüm. Düşük IQ'luyum. Kognitif kapasitelerim çok yetersiz, daima kendi kendime saçma hayallere dalıyorum.

Bugüne kadar hayatımı değiştirmek için en az 200 defa karar almışımdır. Kimi 2 ayda bitti kimi 2 saatte. Olmuyor. Gelişemiyorum. Ben öyle biri değilim. Çok yoruluyorum. Bana kimse şöyle yap, böyle yap demesin. Eski konularım dolu... Ben fabrikasyon üretim hatasıyım. Yaş 26, elde avuçta bir vasıf yok. Sürünüyorum resmen.

Her gece rüyalarımda intihar ettiğimi görüyorum. Akıbetimin nereye gittiği o kadar belli ki... İntihar edebilmem iyi senaryo sonu bu arada. Ona da karar veremeyip hayatta sıkışıp kalmak daha da kötü.

2.5 seneden beri anonim bir forumda hayat hakkında ağlıyor ve başkalarının yaşamına imreniyorsanız b.ka battığınızı çok iyi anlıyorsunuz!

Yazıp yazıp sildim nasıl kibar olabilirim diye. Sonra dedim ki, ben çevremdeki insanlara gerektiği zaman gereken cevabı verebilen bir insanım, şu forumda anonim mi kibar olacağım, ne gerek var?
Ne tatlı mağduriyet kasmışsınız öyle? Size kendimi anlatayım da biraz daha mağdur olun. 💖 Hayatim çiçek gibi. Fen lisesi mezunuyum, yani sağlam IQ mevcut, fena bir bölüm okumadım, neredeyse mezun olur olmaz akademisyen oldum, üstelik sıfır torpille. Ha doktorayı zor bitirdim onu kabul ediyorum. Bir iki ay sonra Dr. Öğr. Üyesi kadrom gelecek. Çok güzel bir evliliğim var. Kocam eğitimli, iyi de kazanıyor. Güzel bir evimiz, premium marka bir arabamız var (hatta piyasa biraz hareketlenirse satıp yükselteceğiz, 2021 model çünkü, 2023 istiyoruz). Ailemin maddi durumu iyi, bayaaaa iyi hatta, aramız da güzel (eskiden giyim ve hayat görüşü kaynaklı problemlerimiz vardı ama düzelttik durumları), eşimin ailesiyle de iyiyiz, gül gibi geçinip gidiyoruz hepimiz. :) Üstelik bunların çoğunu mini etekli elbiselerimle yaptım. :) Siz de çok başarılı ve zeki olacaktınız ama biz seküler ve minili kadınlar bu kontenjanı doldurduğumuz için size kalmadı değil mi? Tüh, sırada bekleyen olduğunu bilseydim daha az mutlu ve zeki olurdum, kusura bakmayın lütfen :(
Kinaye bir yana, şu an yaşadığım hayatı ben, kendi ellerimle, tırnaklarımla kazıyarak (ve mini eteğimle) inşa ettim. Bir dönem mutsuz muydum, evet, hem de çok. Cevaplarımı açıp bakabilirsiniz, yazmışımdır birkaç kere. Terapiye gittim, ilaç tedavisi gördüm, kendi çirkin düşüncelerimi düzelttim ve mutluluğu buldum. Mağduriyeti ve haset düşünceleri bir kenara bırakıp, hayatınızı yoluna koymak için aksiyon almanızı tavsiye ederim.

Bırak Allah aşkına ya. İfade özgürlüğü yok diyip mini etek giyenlere sallıyorsun. Belli ki zorla kapatılmışsın, içinde uhde kalmış açıklık. Bütün mutsuzluğunun sebebi bu.

gerçekten durumunuz vahim. ne demek her taraf mini etekli. siz de giyin ne istiyorsanız. başınızı mini etekliler için kapatmıyorsunuz. sizin sorununuz kapalı olmak ben diyeyim. çok inanarak kapanmamışsınız içinizde kalmış.acilen psikiyatriste görünün. psikolog safhası cok geride kalmış, en iyisinden psikiyatrist diyorum. heryer mini etekliye kadar iyiydi, ağır saçmalamışsınız. çok iflah olacağınızı sanmıyorum maalesef.

İçten içe mini etek giyenlerin başına bir şey gelmesini veya bundan korkmalarını istemek ne zamandan beri ifade özgürlüğü oldu ya 😂 arkadaşınız olmamasının sebebi iq düşüklüğü değil kötü kalplilik olabilir ☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X