B12 eksikliği olan var mı

DilekHanim

Beklemek bir ümit, bin endişe.💫
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2022
1.268
505
73
29
Hanımlar B12 eksikliği olup hamile kalan var mı acaba bu benim hamile kalmama engel mi oluyor

İğne ya da hap kullanmıyor musunuz?
Hap kullaniyordum ama bana yan etki yaptı sanırım 10 gün falan içtikten sonra bırakmıştım hap kullanamıyorum öyle bir sıkıntım var doktorda yiyeceklerle artırmaya calis biraz bakalım dedi olmadi ilaca devam

Hanımlar B12 eksikliği olup hamile kalan var mı acaba bu benim hamile kalmama engel mi oluyor
Benimde B12 eksikliğim var yumurta kalitesini azda olsa etkiliyomuş ama gebeliğe engel değilmiş doktorum öyle demişti bunun için iğne ya da hap kullanıyo musunuz

Benimde B12 eksikliğim var yumurta kalitesini azda olsa etkiliyomuş ama gebeliğe engel değilmiş doktorum öyle demişti bunun için iğne ya da hap kullanıyo musunuz
Kullaniyordum bıraktım baş dönmesi yaptı bende ne kadar eksik acaba sizin

O zaman iğne kullanın. Benim de çok düşüktü iğneyle toparlandı.

Siz ne kullandınız yükseltmek için
Daha önceden de düşüktü iğne kullanmıştım yükselmişti simdide iğne kullanıyorum benim değerim sizinkine bakılınca dipte olduğu için hap etki etmez zaten doktorda hapla düzelmez iğne kullanman gerek demişti sizde biraz internetten araştırın yiyeceklerle yükselir büyük bi ihtimalle hap kullanamıyosanız

3 ay oldu zaten tahlil yaptırmayali tekrar yaptricam inşallah yükselmiştir

Benim B12 m 495, haftada uc dort defa iki organik yumurta yerim kahvaltida ona bagliyorum

İnşallah düşüklüğüne takilmiyorum ama hamilelik söz konusu olunca düşünüyor insan
Tiroid yüksekliği engel diye biliyorum benim yüksekti doktor bunu düşürmeden hamile kalamazsın demişti onada baktırdınız mı hormon testi hsg falan bunlar yapıldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…