B12 eksikligi

huysuz kadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
363
63
98
36
Slm kizlar bugun saglik ocaginda kan testi sonuclarimi aldim ebenin demsine gore 4 haftalik hamileyim fakat b12 in cok dusuk bu dusuge sebeb olablir dedi bu konu hakkinda bilgisi olan varmi aranizda

Olabilir kadın doğuma gidip ne ilaç yazılırsa hepsini düzgün içeceksin daha kesene vs bakılacak. Randevu ihmal etme

Benimde düşüktü b12 ama çok şükür birşey olmadı.. Muayeneye gitmelisiniz zaten doktorunuz size takviye vitaminler verecektir.. Giderken sonuçlarınızı da yanınızda götürün.. Ayrıca bu süreçte doğal yoldan b12 almaya çalışın..Mesela ben bol bol balık, süt, yoğurt, peynir tükettim.. Bunlara dikkat edin Allahın izniyle açığınız kapanacak tır.. Doktorunuz da takviye verir belki dediğim gibi..

Slm kizlar bugun saglik ocaginda kan testi sonuclarimi aldim ebenin demsine gore 4 haftalik hamileyim fakat b12 in cok dusuk bu dusuge sebeb olablir dedi bu konu hakkinda bilgisi olan varmi aranizda
6.haftamda direkt b12 ignesine baslatti beni doktorum gunumuzde duzensiz beslenme aliskanligindan cogu kisinin sorunu b12 eksikligi gebelik olmadan oncede vi donem kullanmistim ben. 2 dusuk gecmisim var o yuzden cok fazla vitamin takviyem kan sulandiricilarim vs var. Doktor kontrolunu ihmal etme tedbir amacli baslayacagi ilaclar olabilir

6.haftamda direkt b12 ignesine baslatti beni doktorum gunumuzde duzensiz beslenme aliskanligindan cogu kisinin sorunu b12 eksikligi gebelik olmadan oncede vi donem kullanmistim ben. 2 dusuk gecmisim var o yuzden cok fazla vitamin takviyem kan sulandiricilarim vs var. Doktor kontrolunu ihmal etme tedbir amacli baslayacagi ilaclar olabilir
Teskkrler canm yarin gidicem doktora

Back
X