Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba geçmiş olsun, acı eşiğiniz yüksek mi?doktor 10 tane B12 iğnesi verdi. yaptırmaya çok korkuyorum. hayatımda hiç iğne olmadım. kullanan var mı? ömür boyu mu kullanmalıyım.
hafifb12 iğnesi yakar mı
ay işte sorun bu. hayatımda kalçadan hiç iğne yaptırmadım. ya taş kesilirsem de iğne içimde kırılırsa. aşı ve kan aldırmada sorun yok. ama iş kalça olunca vallahi çok korkuyorum..yok kız neden korkuyorsun baya iğne işte çok hızlı yükseltiyor bişi olmaz görmüyorsun igne vurulurken
abartma yahu niye taş kesilesin anksiyeten ve kaygıların için doktora gıt muhakkak ondan oluyor bu emin ol kolun kadar acımıyor iğne girip çıkıyor anlıkay işte sorun bu. hayatımda kalçadan hiç iğne yaptırmadım. ya taş kesilirsem de iğne içimde kırılırsa. aşı ve kan aldırmada sorun yok. ama iş kalça olunca vallahi çok korkuyorum..
abartbacağını hissetmiyorsun falan diyorlar. Ay allahım çok korkuyorum.. yüzüstü yatmak. ya içimde kırılırsa iğne. ya geri çıkmazsa. ya çok yakar da felç gibi olursam
ama hiç kalçadan olmadım ya nasıl birşey bilmiyorum. koldan olunca en azından görüyorsun. off arkamdan. iğnenin girdiği anı bilmiyorsun nasıl girdiğini bilmiyorsun. çat diye kırılır içimde diye çok korkuyorumabartma yahu niye taş kesilesin anksiyeten ve kaygıların için doktora gıt muhakkak ondan oluyor bu emin ol kolun kadar acımıyor iğne girip çıkıyor anlık
belki olduktan sonra korkularım geçer ama ilk defa olacağım yahu
ben burda sabaha kadar yazsam nafileama hiç kalçadan olmadım ya nasıl birşey bilmiyorum. koldan olunca en azından görüyorsun. off arkamdan. iğnenin girdiği anı bilmiyorsun nasıl girdiğini bilmiyorsun. çat diye kırılır içimde diye çok korkuyorum
inşallah kolayca girip çıkar. ay kim icat etti bu iğneyi. üstelik kalçadanabartma yahu niye taş kesilesin anksiyeten ve kaygıların için doktora gıt muhakkak ondan oluyor bu emin ol kolun kadar acımıyor iğne girip çıkıyor anlık
Bahsettiğin antibiyotik iğnelerde oluyorbacağını hissetmiyorsun falan diyorlar. Ay allahım çok korkuyorum.. yüzüstü yatmak. ya içimde kırılırsa iğne. ya geri çıkmazsa. ya çok yakar da felç gibi olursam
acıya dayanırım. ama olay yüzüstü yatıp hiç bir şey görmeden koca koskoca iğnenin içine girdiğini düşünmek mahfediyor beni. ayyy niye verdin doktor yaaaMerhaba geçmiş olsun, acı eşiğiniz yüksek mi?
bunda ağrı yok yani.. evet beyaz bir sıvı sanırım dediğinizBahsettiğin antibiyotik iğnelerde oluyor
Antibiyotik iğne ağır olduğu için hızlı yapmak durumunda oluyorlar 30-45 dk kadar ağrı oluyor
çok hızlı kana karışıyor ondan kalçadan bende bayılmıyordum valla kuzu gibi yatıyorsun b12 eksikliği daha kötü unutkanlık çantamı unuttum ayol ben çantamı koca çantainşallah kolayca girip çıkar. ay kim icat etti bu iğneyi. üstelik kalçadan
Kaç yaşındasınız?acıya dayanırım. ama olay yüzüstü yatıp hiç bir şey görmeden koca koskoca iğnenin içine girdiğini düşünmek mahfediyor beni. ayyy niye verdin doktor yaaa
o iğneyi oluncaya kadar . birazdan gideceğim mesela.ben burda sabaha kadar yazsam nafile
gıt içinden dua et biter gider bişi olmazo iğneyi oluncaya kadar . birazdan gideceğim mesela.