• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B12 İğnesi kulananlar lütfen yardım

yarenxxxx

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
611
Yer
İzmir
doktor 10 tane B12 iğnesi verdi. yaptırmaya çok korkuyorum. hayatımda hiç iğne olmadım. kullanan var mı? ömür boyu mu kullanmalıyım.

yok kız neden korkuyorsun baya iğne işte çok hızlı yükseltiyor bişi olmaz görmüyorsun igne vurulurken

yok kız neden korkuyorsun baya iğne işte çok hızlı yükseltiyor bişi olmaz görmüyorsun igne vurulurken
ay işte sorun bu. hayatımda kalçadan hiç iğne yaptırmadım. ya taş kesilirsem de iğne içimde kırılırsa. aşı ve kan aldırmada sorun yok. ama iş kalça olunca vallahi çok korkuyorum..

ay işte sorun bu. hayatımda kalçadan hiç iğne yaptırmadım. ya taş kesilirsem de iğne içimde kırılırsa. aşı ve kan aldırmada sorun yok. ama iş kalça olunca vallahi çok korkuyorum..
abartma yahu niye taş kesilesin anksiyeten ve kaygıların için doktora gıt muhakkak ondan oluyor bu emin ol kolun kadar acımıyor iğne girip çıkıyor anlık

bacağını hissetmiyorsun falan diyorlar. Ay allahım çok korkuyorum.. yüzüstü yatmak. ya içimde kırılırsa iğne. ya geri çıkmazsa. ya çok yakar da felç gibi olursam

abartma yahu niye taş kesilesin anksiyeten ve kaygıların için doktora gıt muhakkak ondan oluyor bu emin ol kolun kadar acımıyor iğne girip çıkıyor anlık
ama hiç kalçadan olmadım ya nasıl birşey bilmiyorum. koldan olunca en azından görüyorsun. off arkamdan. iğnenin girdiği anı bilmiyorsun nasıl girdiğini bilmiyorsun. çat diye kırılır içimde diye çok korkuyorum

ama hiç kalçadan olmadım ya nasıl birşey bilmiyorum. koldan olunca en azından görüyorsun. off arkamdan. iğnenin girdiği anı bilmiyorsun nasıl girdiğini bilmiyorsun. çat diye kırılır içimde diye çok korkuyorum
ben burda sabaha kadar yazsam nafile

inşallah kolayca girip çıkar. ay kim icat etti bu iğneyi. üstelik kalçadan

bacağını hissetmiyorsun falan diyorlar. Ay allahım çok korkuyorum.. yüzüstü yatmak. ya içimde kırılırsa iğne. ya geri çıkmazsa. ya çok yakar da felç gibi olursam
Bahsettiğin antibiyotik iğnelerde oluyor
Antibiyotik iğne ağır olduğu için hızlı yapmak durumunda oluyorlar 30-45 dk kadar ağrı oluyor

inşallah kolayca girip çıkar. ay kim icat etti bu iğneyi. üstelik kalçadan
çok hızlı kana karışıyor ondan kalçadan bende bayılmıyordum valla kuzu gibi yatıyorsun b12 eksikliği daha kötü unutkanlık çantamı unuttum ayol ben çantamı koca çanta 😀😀😀😀

Back
X