• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B12 İğnesi kulananlar lütfen yardım

doktor 10 tane B12 iğnesi verdi. yaptırmaya çok korkuyorum. hayatımda hiç iğne olmadım. kullanan var mı? ömür boyu mu kullanmalıyım.
Ay bende yapamıyorum her hastalıkta eşim yapar iğnelerimi eğer eşin korkmuyor ve çok dikkatli ise o yapsın. 🫢 eğer o yapamaz diyosan güzelce sil yapacağın bölgeyi dezenfektan ile biraz kurusun sonra elinle sık orayı batır ittir gitsin ilacı hepsı bukadar iğne olayı düşünüldüğü kadar kötü değil aslında koca koca hap yutamamak gibi bişey biliyorum🤣 biz panik yapıyoruz ondan beceremiyoruz

evet ilk tecrübemi yazacagım
Yaptırdım. Yaptırdım. Ohhhhh.. Sadece yüzüstü yatıp beklerken çok kasıldım. O halde beklemek bir garipti. Belkide ilk kez bu pozisyonda olduğum içindir. Neyse pamukla sildi işte o an offff. Ne zaman girecek ne zaman batacak derken iğneyi yerleştirdi. Evet acı hissetmedim ama iğnenin girişini hissettim. İlaç da yakmadı. Ben de milli oldum artık. Sanırım bundan sonrakileri daha kolay yaptırırım. Çıkışını hiç hissetmedim. Sanırım kendimi kastım diye kanamış. Ama, sorun yaşamadım. Offff ne zormuş yaaaa ilk deneyim

Teşekkür ederim arkadaşlar. Sayenizde b12 iğnesini oldum geldim. Korkulu ruyamdi kurtuldum

Geçmiş olsun b 12 iğnesini bende kullanıyorum ilk deneyim olduğu için korkunuz olmuştur neyseki geçmiş kan verirken kötü oluyorum bende çünkü damar yolu bulunmuyor maalesef ama yinede veriyorum kan
Yaptırdım. Yaptırdım. Ohhhhh.. Sadece yüzüstü yatıp beklerken çok kasıldım. O halde beklemek bir garipti. Belkide ilk kez bu pozisyonda olduğum içindir. Neyse pamukla sildi işte o an offff. Ne zaman girecek ne zaman batacak derken iğneyi yerleştirdi. Evet acı hissetmedim ama iğnenin girişini hissettim. İlaç da yakmadı. Ben de milli oldum artık. Sanırım bundan sonrakileri daha kolay yaptırırım. Çıkışını hiç hissetmedim. Sanırım kendimi kastım diye kanamış. Ama, sorun yaşamadım. Offff ne zormuş yaaaa ilk deneyim

Geçmiş olsun b 12 iğnesini bende kullanıyorum ilk deneyim olduğu için korkunuz olmuştur neyseki geçmiş kan verirken kötü oluyorum bende çünkü damar yolu bulunmuyor maalesef ama yinede veriyorum kan
100 den fazla kan vermişimdir. Kalcadan igne hayatımda ilk kez oldum. Bu yüzden çok korkuluydu benim. İçin. İğneyi görmediğim yapılan işlemi görmediğim için ya da iğnenin ne zaman batacagini bilmediğim ilacın ne zaman enjekte edileceğini yakıp yakmayacagini bilmediğim için tüm korkularim

Back
X