33Kaç yaşındasınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33Kaç yaşındasınız?
İğne olmaya ne zaman gideceksiniz?
birazdan gideceği aile hekimineİğne olmaya ne zaman gideceksiniz?
Anladım, çok geçmiş olsunbirazdan gideceği aile hekimine
evet ilk tecrübemi yazacagımAnladım, çok geçmiş olsun
Olduktan sonra bir yazın isterseniz
Ay bende yapamıyorum her hastalıkta eşim yapar iğnelerimi eğer eşin korkmuyor ve çok dikkatli ise o yapsın.doktor 10 tane B12 iğnesi verdi. yaptırmaya çok korkuyorum. hayatımda hiç iğne olmadım. kullanan var mı? ömür boyu mu kullanmalıyım.
Yaptırdım. Yaptırdım. Ohhhhh.. Sadece yüzüstü yatıp beklerken çok kasıldım. O halde beklemek bir garipti. Belkide ilk kez bu pozisyonda olduğum içindir. Neyse pamukla sildi işte o an offff. Ne zaman girecek ne zaman batacak derken iğneyi yerleştirdi. Evet acı hissetmedim ama iğnenin girişini hissettim. İlaç da yakmadı. Ben de milli oldum artık. Sanırım bundan sonrakileri daha kolay yaptırırım. Çıkışını hiç hissetmedim. Sanırım kendimi kastım diye kanamış. Ama, sorun yaşamadım. Offff ne zormuş yaaaa ilk deneyimevet ilk tecrübemi yazacagım
Yaptırdım çok şükürİğne olmaya ne zaman gideceksiniz?
Yaptırdım kurtuldum. Hakikaten korkulacak gibi değilmiş. Kurbanlık koyun gibi beklemek acı verdi sadeceben burda sabaha kadar yazsam nafile
hahahah geçmiş olsunYaptırdım kurtuldum. Hakikaten korkulacak gibi değilmiş. Kurbanlık koyun gibi beklemek acı verdi sadece![]()
Yakmadı vallahib12 iğnesi yakar mı
Çok teşekkür ederim abartmışım gerçekten. Ama sizlerin sayesinde yaptirabildimhahahah geçmiş olsun
canım korkma hiç biri olmaz sinek ısırığı gibi geldi geçti geçmiş olsunÇok teşekkür ederim abartmışım gerçekten. Ama sizlerin sayesinde yaptirabildim
Evet aynen öyle oldu teşekkürler. Kaldı 9 adetcanım korkma hiç biri olmaz sinek ısırığı gibi geldi geçti geçmiş olsun
Hadi gözün aydın olsunYaptırdım kurtuldum. Hakikaten korkulacak gibi değilmiş. Kurbanlık koyun gibi beklemek acı verdi sadece![]()
Yaptırdım. Yaptırdım. Ohhhhh.. Sadece yüzüstü yatıp beklerken çok kasıldım. O halde beklemek bir garipti. Belkide ilk kez bu pozisyonda olduğum içindir. Neyse pamukla sildi işte o an offff. Ne zaman girecek ne zaman batacak derken iğneyi yerleştirdi. Evet acı hissetmedim ama iğnenin girişini hissettim. İlaç da yakmadı. Ben de milli oldum artık. Sanırım bundan sonrakileri daha kolay yaptırırım. Çıkışını hiç hissetmedim. Sanırım kendimi kastım diye kanamış. Ama, sorun yaşamadım. Offff ne zormuş yaaaa ilk deneyim
100 den fazla kan vermişimdir. Kalcadan igne hayatımda ilk kez oldum. Bu yüzden çok korkuluydu benim. İçin. İğneyi görmediğim yapılan işlemi görmediğim için ya da iğnenin ne zaman batacagini bilmediğim ilacın ne zaman enjekte edileceğini yakıp yakmayacagini bilmediğim için tüm korkularimGeçmiş olsun b 12 iğnesini bende kullanıyorum ilk deneyim olduğu için korkunuz olmuştur neyseki geçmiş kan verirken kötü oluyorum bende çünkü damar yolu bulunmuyor maalesef ama yinede veriyorum kan