B12 iğnesi kullanırken gebe kalınırsa ne olur

luckWoman

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
223
50
13
Herkese iyi akşamlar hanımlar bir sorum olacak 1 buçuk yıllık evliyim hemen hemen 1 yıldır çocuk düşünüyoruz fakat tutsa bile kimyasalla sonuçlanıyor 5 6 kez kimyasal yaşadım idrar testleri pozitif olup ağrılı adet geçiyorum amh olsun tsh olsun hepsine bakıldı gayet iyi az önce bir aydınlanma yaşadım b12 düşüklüğü sanırım engelmiş gebeliğe benimkide 150 180 arası iğne almayı düşünüyorum yarın kan verip ama korunmak gerekiyormuş sanırım iğne bitene kadar ben korunmak istemiyorum eğer iğne olurken gebelik oluşursa bu bebeğe zarar verir mi iğne kullanırken gebe kalan varmı beni aydınlatın lütfen

B12niz çok düşük 500 600 olması gerekir normal olarak ama hap kullanılıyor diye biliyorum iğne de neden sorun olsun ki

B12niz çok düşük 500 600 olması gerekir normal olarak ama hap kullanılıyor diye biliyorum iğne de neden sorun olsun ki
Ben kendimi bildim bileli düşük yıllardır da ilaç kullanırım ama yükselmiyor 200ü geçemiyor iğne yapılırken çoğu doktor korunmayı söylüyormuş işte nedenini bende bilemiyorum

Bende çocuk istiyorum ve bu 12 bende de çok düşük 155 de ama bi türlü yükseltemiyorum bana da iğne yazdı ama korun demedi doktor
bencede korunmak ne alaka bende iğne isticem yarın düşük çünkü 6 7 yıldır b12 ilacı kullanıyorum 200ü bile göremedim vücudum hiçe sayıyor ilacı bildiğin inşAllah bu ay gebe kalırım çok istiyorum kan sulandırıcı kullanıyorum pıhtılaşma olmasın diye oda engelmiş

Ben b12 nin bu kadar etki ettiğini bilmiyodum ama gebe kalmayı baya etkiliyomuş sanırım günlük iğne verdi doktor inşallah tez zamanda düzene sokarız artık beklemek yoruyor insanı

Ben b12 nin bu kadar etki ettiğini bilmiyodum ama gebe kalmayı baya etkiliyomuş sanırım günlük iğne verdi doktor inşallah tez zamanda düzene sokarız artık beklemek yoruyor insanı
Evet kesinlikle beklemek zor b12 yükselince de olmasa genetik teste gideceğim aslında bu ay gidecektim ama b12 düşüklüğünün de engel olduğunu öğrenince bu ay da b12 için uğraşıp yine olmazsa öyle gideceğim teste

Artık bende rahim filmine giderim napalm sjsjsj genetik testi nerde yaptırıyosunuz devlet hastanesi mi özel mi

Artık bende rahim filmine giderim napalm sjsjsj genetik testi nerde yaptırıyosunuz devlet hastanesi mi özel mi
Üniversiteler yapıyormuş ama bazı devlet hastaneleri de yapıyormuş rahim filmi bende yaprıemek istedim ama korktum acılı bir işlemmiş canım çok tatlıdır

Üniversiteler yapıyormuş ama bazı devlet hastaneleri de yapıyormuş rahim filmi bende yaprıemek istedim ama korktum acılı bir işlemmiş canım çok tatlıdır
Hiç sorma benimde valla ben anestezi isticem o yüzden özelde yaptırıcam alttan muayeneden bile korkuyorum sjsjsj bide bu tatlılıkla nasıl doğurmayı düşünüyosak

Hiç sorma benimde valla ben anestezi isticem o yüzden özelde yaptırıcam alttan muayeneden bile korkuyorum sjsjsj bide bu tatlılıkla nasıl doğurmayı düşünüyosak
Allah verir kolaylığını inşAllah bende hiç alttan muayene olmadım korkuyorum

İğneyi Dr yazacak değil mi, yani kendiniz kafanıza göre gidip almayacaksınız , yazan Dr a sorun bunu mutlaka,ona uygun verecektir. Bizde sebepsiz infertilite vardı, benim de b12 düşüktü, normal sınırın alt değerine yakındı, Dr b12 nin yumurta kalitesini etkilediğini söyledi ve gebelik istemi için gittiğim Dr iğne verdi, ayda 1 kez vurulmamı söyledi, 3 ay vuruldum, 3.ayda da hamileydim, iğneyi vurulmamla hamile kalmam arasinda kac gün var bilmiyorum ama herhangi bir sorun olmadı

Evet kan verip duruma göre önerirse alacağım doktor önerisiyle bir sıkıntı olmuyordur evet bazıları korunun derken bazıları bişey demiyormuş hayırlısı olsun inşAllh rabbim isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…