Ba bels kaynpederim ve kaynvalidem..

ya kızlar hakkaten tarıhe bakmamısınız sanırım........
arkadaş konu taaaaaaa nisanda açmış.........
işallah düzelmiştir herşey.......

canm bana diyorsan ben tarihe baktım o şekilde sordum zaten son durum ne bilen varmı diye.

vallaha allah yardımcısı olsun umarım şuan iyi durumdadır ben okuyunca bile :bbo:

keşke şuanda okuyabilse ve arkadaş gelip bize durumu anlatsa
aklıma süper fkirler geldi ama buraya yazdıklarımı kendisi okuyamadıktan sonra ne anlamı var :(

ben de kaynanam ve kayınpederimle oturuyorum üç buçuk yıldır ve çok büyük sorunlar yaşadım ve benim koca müsvettesi herşeşin farkında beni bukadar zamandır ayrı eve çıkcaz diye oyalıyor çok sesiz kimseye birşey demiyor hiç hakkını savunamıyor ne yapacağımı bilmiyorum

Merhaba.. Bu sebepten evliliğim bitsin istemiyorum diyorsun ama mutsuzsun, huzursuzsun ve bunu gören üç çift göz yani eşin ve ailesi senin bu durumundan hoşnutlar. En başta senin huzursuzluğunu gören eşinin bile umrunda değilsin.. Bu evlilik zaten kendi kendini bitirmiş görünüyor.. Sen kendini çek biraz, git ailenin yanına anlat durumu onlara ve biraz düşün kafanı topla.. Bu arada eşin peşinden gelip seni evine döndürmeye çalışıyorsa ne ala.. Ama arkandan bayram yapacaksa zaten senin o evde durup onları çekmen baştan hata..

Arkadaş haziran ayında eşim boşanmak istiyor diye bir konu açmış.Son durum pek iç açıcı değil bence...8. aydan beride kk'ya girmemiş.Allah yardımcısı olsun...

Son düzenleme:
aynı dertten muzdarip olan bi zamanlar :delphin:
hala aynı det var ama dert demiyorum artık var mı yok mu belli değil
konuşmuyoruz çünkü
Allah yardımcınız olsun diyecek bişey bulamıyoruminşallah eşinizin kafası bi yerde dank eder de evleriniz ayrılır benneyaptımki

aynı dertten muzdarip olan bi zamanlar :delphin:
hala aynı det var ama dert demiyorum artık var mı yok mu belli değil
konuşmuyoruz çünkü
Allah yardımcınız olsun diyecek bişey bulamıyoruminşallah eşinizin kafası bi yerde dank eder de evleriniz ayrılır benneyaptımki

ee sen naptın pekı:delphin:

mrb arkadaşlar benim derdim hakkında yorum yapan arkadaşa teşekkür benim derdim hiç bitmiyor kaynanam her gün beni deli ediyor hepinizin yorumlarını bekliyorum lütfen.

Back
X