- Konu Sahibi pinksandoz
Valla bunlar komple seni evden kaçırmaya çalışıyorlar gibi geldi bana CADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla canim madem seni kimse istemiyor ben bu durumun altinda baska birsey ariyorum artik. acaba ailecek bir olup seni kacirmaya mi calisiorlar. hani biz gondermedik kendi gitti demek icin. tuhaf yani. gerci ne olursa olsun. ortada seni gozden cikarmis bir koca dururken sen burda kaynanandan kayinbabandan dert yaniyorsun. SALLA hepsini. yol ver gitsinler. hicbirseyden korkma. kendine deger ver biraz. boyle omur gecmez. anasi babasi gitse bu adamdan sana koca olcak mi? bu sorunun cevabini ara once...
allah yardimcin olsun....
Madem seni istemiyorlar, hatta en önemlisi esin de istemiyor, sen gidersen bayram edecekler...
Peki neyi bekliyorsun, niye cekiyorsun onlarin kahrini, istenilmeyen yerde bi dakka durmam
Yani sorun nedirki, basdan anlatsana sunu, niye ayriliyodunuz esinle
Bunlar sen gidesin diye belki böyle yapiyolar, bezdirmeye calisiyolar...fisfisfis
Evet canım daha önceki konumdada yazmıstım eşimle cok kavga ediyoruz diye ve eşim bosanmak istiyor diye o günlerin ardından eşim bu sözleri sinirlendiği onu dinlemediğim için söylediğini iddia etti..Bayadır iyiydik aslında yine iyiyiz ama ben ailesinin geleceğini öğrenince bu hale geldim...Eşimle aramda öyle belli bir sorun yok işte aramızda bir bardak yüzünden bile tartısma cıkabiliyor eşim her dediği yapılsın isteyen biri ve cok bencil..Bu arada aynı seyleri o da benim için söyler benim cok bencil olduğumu..Kısacası işte uyusmazlık ama dediğğim gibi şiddet,aldat veya öle maddi sebep falan yok aramızda abuk subuk seyler yüzünden birbrimize giriyoruz düsünün bosanma noıktasına geldik..Bende bu sebeplerle evliliğim bitsin istemiyorum..
Yani anlamak icin soruyorum, nasil böyle gelisdi olaylar....
Kac yillik evlisin, nasil evlendiniz görücü usülümü yoksa severekmi, sen calisiyormusun, diger yazmissin türkiyedemisin, yoksa yurtdisimi, sahi cocuk varmi
Ben bavulumu toplamaya kalksam eşim basta olmak üzere hepsi bayram yapar .
Ailesi ile olan sorunları halletmeden evvel eşinizle olan sorunlarınızı çözümlemeye çalışın. Yakında gideceklerini yazmışsınız. Bu sizin için iyi bir fırsat olur. Bayram yapacağını söylediğinize göre sevilmediğinizi ve istenmediğinizi düşünüyorsunuz. Eşinizle açık ve net olarak konuşun. Bu fikirlerinizde ne kadar haklısınız konuşmadan sonra daha iyi anlayabilirsiniz. Yaz döneminde ilişkinizi gözden geçirin ve eğer eşiniz ile aranızı düzeltirseniz inanıyorum ki ailesinin de böyle uzun uzadıya sizde kalmalarını engellemiş olursunuz.
ben de bu sebepten dolayı eşimden ayrıyom
tam 4,5 ay oldu onların buraya gelmeleri
gidicekler yine gelicekler kışa :1closedeyes::1closedeyes:
eltim olabilir misin acep :1shok:
:) yok canım benim eltim yok...
Sizin eve mi eltine mi geldiler...Size gelmediyseler sen niye ayrıldın anlamadım..
4.5 ay ne demek ? :1shok:
Sabır taşı olsa çatlar ya !..
Sizin aileniz,bir büyüğünüz yok mu ? Çağırın ailenizi onlar da kamp kursunlar sizin eve .Görsün o zaman eşiniz ve ailesi dünyanın kaç bucak olduğunu.
Yazık ya bu gelinlere!Gelin mi alıyorlar,modern köle mi ben anlamadım valla !..
İnsanın kayınvalidesi,kayınpederi ne kadar iyi olsa en fazla 1 hafta dayanılabilir.Ev üstüne ev mi kurulur?Çok yanlış...![]()
diyecek bişeyim yok...
allah yardımcınız olsun...
zor bir durum...