• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba baba diye ağlayan kızlarım

Aybeyzeyduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
765
511
53
40
Geçen konu açmıştım eşimle tartıştık ben eve döndüm o annesinde kaldı .2 çocuğum var 1 haftadır babalarını görmüyorlar.bugün kızıma dedim arayabilirsin diye 2si de ağlıyor baba baba diye farklı şehirdeyiz götürsem yasak var.boşansam gerçekten çocuklar mahvolack boşanmazsam ben .Nefret ediyorum çünkü ondan .boşanan anneler lütfen yardımcı olun .bu süreci nasıl atlattılar.Çok zor Allah yardımcımız olsun.

Cocuklar mahvolmaz merak etmeyin

Meslegınız var ogretmensınız ikinizde, nafakasını paşa paşa odeyecek zaten o. Kanun var yasa var. Siz zaten kendı ayaklarınız ustunde durabılırsınız.
Pedagog var psikolog var. Cocuklar daha cocuk. Koca insanlar nelere alısyor cocuklarda alısır.

Bosanmayacaksanız Bosanmayın orası ayrı.
Bır on sene daha katlanın sız bilirsiniz. Ama cocuklar mahvolur diyerek degıl. Ben istemedim Bosanmak diyerek..

Çocuk oldukları için bu şekilde hareket ediyorlar ...istedikleri oyuncağı almayinca cirlamak gibi..
Komsumuz boşanmıştı eşinden.

3 kızi vardi. Baba baba diye cırlıyorlardı.
Babalarina gitmek istiyorlardi.

Büyüdüler. Babalarının nasıl bi adam olduğunu anlayacak yasa geldiler. Babalarını görmek dahi istemiyorlar.

Babaları genelevlerden çıkmayan bi sapıktı. Çalışmaz cocuklarina bakmazdi.

Zaman verin. Yoluna girer.

Geçen konu açmıştım eşimle tartıştık ben eve döndüm o annesinde kaldı .2 çocuğum var 1 haftadır babalarını görmüyorlar.bugün kızıma dedim arayabilirsin diye 2si de ağlıyor baba baba diye farklı şehirdeyiz götürsem yasak var.boşansam gerçekten çocuklar mahvolack boşanmazsam ben .Nefret ediyorum çünkü ondan .boşanan anneler lütfen yardımcı olun .bu süreci nasıl atlattılar.Çok zor Allah yardımcımız olsun.
Bir gün o çocuklara öyle muhtaç olur ozaman anlar

Cocuklar mahvolmaz merak etmeyin

Meslegınız var ogretmensınız ikinizde, nafakasını paşa paşa odeyecek zaten o. Kanun var yasa var. Siz zaten kendı ayaklarınız ustunde durabılırsınız.
Pedagog var psikolog var. Cocuklar daha cocuk. Koca insanlar nelere alısyor cocuklarda alısır.

Bosanmayacaksanız Bosanmayın orası ayrı.
Bır on sene daha katlanın sız bilirsiniz. Ama cocuklar mahvolur diyerek degıl. Ben istemedim Bosanmak diyerek..
Ay onunla birlikte olma düşüncesi bile felaket gibi

Siz mahvolursanız çocuklarınız da mahvolur, sizin güçlü ve destekleyici bir anne olarak kendinizi düşünmeniz ve kızlarınıza kendilerine değer vermelerini öğretmeniz gerekir. Kızlarınız büyüdükleri zaman anlayacaklardır.

Back
X