23 yaşındayım güzel bir meslek sahibiyim çalışıyorum ve maalesef küçüklügümden beri baba baskısı görmekteyim. Öncelikle babam yıllardır kapanmamı istiyor o kadar isterdim ki içimden gelsin kendi isteğimle kapanayım ama yok gelmiyor içimden belki de babam bu kadar baskı yaptigi için ters tepiyor bende. devamlı başını kapat kaç yaşına geldin cümlelerinden bıktım. Kapanmazsam eger evi terk etmekle tehdit ediyor annemden boşancagını söylüyor ve bu duruma en çok annem üzülüyor. Peki o istedi diye kapandim diyelim huzura erecek miyiz hic sanmiyorum. Bir de dışarı gondermeme baskısı var inanın çarşıya dahi göndermiyor izin isterim izin vermez izin almadan giderim öğrendiğinde kiyamet kopar devamli beni takip eder ve sürekli bir hatami ariyor. Artik dayanamiyorum ya kaçıcam kendi hayatimi kurucam ya karşima ilk çikan insanla evlenicem ya da ölümü seçicem. Özellikler şu aralar devamli intihar etmeyi düşünüyorum. Sürekli huzursuzluk her günüm aglamakla geçiyor işten cikmamida istiyor ne yapicagimi bilemiyorum artik en kötüsü yanlis birşey yapmaktan korkuyorum o kadar istiyorum ki biraz olsun mutlu olayim ya biraz. Fikirlerinize çok ihtiyacim var